Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen kapott vki Focus Group test2-re invite-t?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
szte l2 ugy szar ahogy volt, a fullkockáknak való akik napi 6 órában képesek voltak ugyanazokat a mobokat ölni hónapokig, hogy legyen némi esély egy kis pvp-re..:-)
Nem akartam állítani, hogy ez lesz, csak amit olvastam róla, az eddig az volt, hogy persze új target rendszer stb fincsi, de az alap koncepció hasonló mint l2..ebbõl következtettem, de lehet nem frissek az infóim..
Az L2 nagyon jo jatek volt, sot meg a mai napig is az... tipikusan az a jatek volt ahol a sok grind kifizetodo volt, mert ha elertel egy szintet ahol mar mehettel ostromokra akkor nem volt parja a jateknak.
Kulonfele kasztok combat animacioi. Valoszinu hogy majd halomra grindelheti magat az ember, viszont nekem egyelore tetszenek az animaciok es ez a "targeteles" nelkuli harc.
Gombócartúrék vagy mi mondjanak le!!!
egy grind játék lesz alap skillekkel, nekem anno L2sem jött be, ott is mérhetetlen szopás volt, az elején, mire pvp képes lettél, és egy magasab szintû halálra zúzott egész rakat embert..
nemtom mi itt az irány, de ha l2höz hasonló lesz, akkor esélytelen részemrõl...
én semmi fantáziát nem látok egyenlõre benne, meg persze mire kijön, az ki tudja mikor lesz..
Priest skillek lvl1-20

instance akarmi
www..KALOZOK.com
...Pharaonak is, pontosan ezért nem free mmorpg-zek
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
REAL MADRID
GET OVER HERE!
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
GET OVER HERE!
A terek hatalmasak, de ott van az a teleportáló kapu a levegõben... Szóval bennem felmerült a kérdés, hogy vajon ezek a nagy területek el vannak különítve egymástól vagy az egész világ szabadon bejárható?
A másik a mountok. Létezik a repülõ ló (asszem pegazus), amivel közlekedni lehet, de nem irányítható szabadon... Lesznek olyan mountok, amiket szabadon irányíthatunk a levegõben?
Remélem tudtok ezekrõl valamit.
OFF: Amúgy a B&S nem hiszem, hogy a közeljövõben megjelenhetne NA és EU részen. Annak idején az AoC-t moderálni kellett, mert az ellenség fejét le lehetett vágni, B&S-be, pedig recsegésig lehet törni a koponyát és a holtestet hajigálni sok-sok vér kíséretében...
www..KALOZOK.com
Már jó ideje nyomon követem én is a Tera alakulását, és várom az eu\us obt-t is, bár csak reménykedni lehet, hogy még idén lesz. Az viszont biztos hogy benevezek rá ha kijön.
vicodine #79: az hogy kevés skill van a játékban betudható annak, hogy még elég kisszintûek az emberek. cbt3-ban is kevés a 20 körüli pvp\pve videó, mert az emberek inkáb próbálgatták a különbözõ kasztokat és faj kombókat, és a rengeteg új területet fedezték fel. Mondtad hogy aionozol, ahogy én is, és 40 skilled van, nos nem hiszem, hogy a 40 skillt megkaptad lvl 10-en már, ahogy itt sem fogod, hanem szép lassan. a jelenlegi lvl cap lvl 40 Tera-ban is, addig meg még nem láttam leírást, de biztos lesznek még skillek.
A fejlesztõk egy másik dologra is büszkék, sztem joggal is, és ez az, hogy minden skllt másképpen fog elsütni egy másik faj tagja. Tehát ha indtasz egy aman slayert, az máshogy fogja az ütéseit kivitelezni mit egy Human slayer. és ez sztem még nagyobb változatosságot ad a játéknak. Ezzel együtt azonban rengeteg munkát is ró a fejlesztõkre.
A játéknak is pont az a lényege, hogy ne csak egy target+ f1,f1,f1,f1 játék legyen (L2), mert aion is ilyen, csak nem f1, hanem f1,f2,f3,f4,f1,f2,f3,f4... :P a chain skillek inkább buktatója a játéknak mint elõnye... nameg a chance-es skillek, pl templarnak a 40 skillbõl 20 csak akkor használható ha blockolt, a tobbi meg 10% esély alatt aktiválható csak... de a sorcinak szinte minden skillje fixen mûködik, szal vannak kivételek... de aionba most ne menjünk bele.
Terának a legnagyobb újítása pont az, hogy nem csak a skillere kell hagyatkozni végre, hanem játszanod is kell a karaktereddel. pl figyelned, hogy mit csinál az ellenfél, reagálnod rá, kitérni elõle, elugrani, blockolni stb, nem autómatikusan mennek. Egy könnyû páncélos karakter is sokáig kibírhatja, ha jól taktikázik, nem csak a páncél sebzés felfogó értékén múlik, hogy meddig bírod, tehát nem fogják a gear-ek olyan szinten befolyásolni a játékot mint pl aion, wow, l2... -ban.
A másik nem elhanyagolható dolog, hogy céloznod is kell, nem csak egyszer kitargetolni az ellent és az f-eket nyomogatni orrba-szájba :D
Szerintem a játék ötlete, és megoldásai nagyon innovatívnak és használhatónak tûnnek, bár nagyon nagy felelõsség is jár vele, mivel hatalmas játékteret kell kidolgozniuk a fejlesztõknek, és nagyon nagy a kaszt/faj kombinációból fakadó balance kidoglozásának nehézsége is. Elmondható, hogy jó nagy fába vágták a fejszét a fejlesztõk.
Ahogy a városokat bemutató videkat és npc-ket néztem, még nagyon sok hiányzik, és a bent lévõ npc-knek is csak egy része mûködik rendesen. A party és pvp renszer is még erõs fejlesztést igényel, de próbáljunk hinni a fejlesztõkben, ezt már végre nem az NCfos csinálja, szabadabb kezet kapnak a készítõk a jéték fejlesztésének irányában.
Flash ahogy látom jól ellátja a fórumot videókkal, leírásokkal, nameg youtube mindenkinek elérhetõ, így folyamatosan várhatóak friss infók a játékról.
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Aki nem bír magával az addig nézegessen pár videót.
rendermax's movie's : click
Swear's channel : click
P.S.: Kinek mi a véleménye? Milyen lesz a játék? Mi az amitõl bukta lehet és mi az amit más MMO-kban jó dolognak véltél és szivesen látnád viszont ebben a játékban is?
Ps: Tudod a jo szivem...
fuck mmo's..i.,
Part 1
Part 2
P.S.: Mejó akik nem tudnak visszaolvasni mielött hülyeséget kérdeznek, azoknak válaszolni sem érdemes <#kacsint>#kacsint> <#wave>#wave>
fuck mmo's..i.,
lvl 20+ party öl egy magas szintû mobot/boss-t. Itt van még egy.
Tera kezdetleges craft és private shop. -> Én azt olvastam, hogy lesz AH csak még nem rakták bele, bár L2-höz képest már nagyobb elõre lépés, hogy NPC-vel árulsz, nem a saját kariddal.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=D0xfVOwcCxE&feature=related"]Egy kis barangolás.

Na és itt van pár újdonság az érdeklõdõknek.
Castanic Male és Human Female karakter készítés.
Egy kis repülés két város között.
Néhány kép a végére:
(A még be nem mutatott fajok)
Elf Male:
Popori Female:

Aman Female:
Valamint a térkép: