3809
Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
#1056 Pvp szerveren vagyok, most ez az outdoor pvp hogyan működik?
Megtámadhatok bárkit? Mert nekem mindenkinek a neve szürke vagy ez nem számít? -
MaRee #1055 Hmm hát egy óra alatt sem érkezett meg emailben a kód, kezdek aggódni. Máskor ez másodpercek kérdése szokott lenni. Kaptam egy order confirmationt meg a paypaltól egy számlát, de semmi kód. -
#1054 március, áprilisban már pub beta, nem hiszem ,hogy év végéig várni kellene rá. -
MaRee #1053 Hú, az jó :D Na megvettem, már csak az ímélt várom hogy küldje a kódot, tűkön ülök :P -
#1052 Nem csúcsidőben zéró, zéró , szintén zéró. :)
-
#1051 PVP szerveren van sorbaállás lag és crashek. PVE teljesen jó. -
MaRee #1050 Akkor mehet a buli. Egyébként mennyire van lag, meg sorbaállás?Crashek, stb? -
#1049 ma éjfélig tuti -
MaRee #1048 Meddig fognak még menni a szerverek ma van valami info? :D 1 óráért nem fizetek :D -
#1047 Ja meg amúgy mennek CBT szerverek:) -
#1046 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Upsz. Egyel előtti hsz-edre akart menni:) -
#1045 1. Senkit se érdekel:D
2. Nem valami érdemi hozzászólás a témához:)
3. Olyan állapotban nem vállalok teljes felelősséget a tetteimért:)
GW2 minimum szeptember. Szóval ott van egy kis "holtjáték".
TERA
A lagtól és a szinthatártól eltekintve(attól, hogy béta) ilyen a játék. Ha behúztad bétán a 22-őt akkor a legtöbbet már megtudhattad a játékról. Dungeonokat, arénákat, craftolást, fejlesztést, politikát, pvp stb meg videókon is meg lehet nézni. Szóval aki játszott bétán és utánaérdeklődött a játék további részleteiről, annak tudnia kell, hogy mit vesz majd meg május elején.:) -
#1044 gw2 legjobb esetben is ev vege..jo varakozast.. -
KaBuTo666 #1043 Mi nem tetszik a játékban?
Végül is még csak béta. GW2 meg te is tudod hogy nagyon messze van. :D -
#1042 Nem jön be? -
krisz073 #1041 Akkor nem vágom, hogy mi lehet a gond.
Pre-order beaktiválva, de se az account oldalon nem tudok belépni-. Se a loginnál nem megy :( -
#1040 szerintem nem éri meg, várjuk meg inkább a gw2 őt. -
#1039 Aktiválnod kell a játékot, addig le sem tudod tölteni. -
KaBuTo666 #1038 Ezt miért kellet spoilerbe? :D
Én még azon filózom hogy vegyem e az 4.95€ pre-ordert... -
Belkar #1037 Van valakinek egy felesleges béta kulcsa? megköszönném -
#1036 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem meg menne csak ugy keszsen vagyok, hogy nem tudok leulni jatszani... -
#1035 Sziasztok!A játékot honnan tudom letölteni? Mert sehol se találom az oldalon ... -
krisz073 #1034 Nekem a bejelentkezés se megy :( -
#1033 Ha valaki még velem együtt ezzel szopna akkor:
If you are currently in a server queue and want to change to a server without a queue, follow these steps:
- Click on "Choose server"
- Click on "Refresh"
- Now click on the server you want to join
- Click on "Enter server"
- This way you won't cause the client to crash -
#1032 A tegnapi pozitív visszavonva.
Error: 01010000 Ticket verification error századjára is. -
MaRee #1031 Na akkor kipróbálom, köszi! -
#1030 bőven elmegy még fullHD-ban is. ilyen konfigom van nekem is annyi az eltérés hogy a proci 2.1 ghz-es és szépen futott a játék. -
MaRee #1029 Ezen a gépen szerintetek mennyire menne a játék:
c2d 3.0 ghz, hd 4870 512 mb, 4GB ram
1280 x 1024-es felbontásban. Nem akarok csillivilli fullhádé 29x AA effekteket.
Csak azért kérdem, mert nagyon kiszeretném próbálni, de nem áldozok rá 5 eurót sem, ha nem fog rendesen futni. Nem akarok mellényúlni mint az SWTOR-ral. -
#1028 en egyik topikban se trollkodok... -
#1027 Látom minden szart idefúj a szél, sg ezért szeretlek! -
Rane19 #1026 háháhá magyarul te is troll vagy.... -
menorel #1025 Megkérném az érintetteket, hogy NE itt éljék ki frusztrációikat és ne egymást cseszegessék, mivel ez - rajuk kívül - az égadta világon senkit nem érdekel.
-
#1024 az ez sem azt nem tudom hogy erted,a masik a beta vegere kiderul ugyis hogy kell ez nekem vagy megse az meg tenyleg jo otletnek tartom hogy xp bonusz jar a que-ert... -
Rane19 #1023 Ja hogy csak 15 - 24 ig nagyon jó.... tegnap meg be se tudtam lépni amikor meg bejutottam kidobott error al.... -
Rane19 #1022 Most nincs szeró??? not crowded vagy csak nekem? -
Tyrpak #1021 Próbáltam csinálni egy normálisan kinéző castanic-ot, de mindegyiknek el van baszva a szeme, de rendesen. Mintha a felső szemhéjafélig belelógna a szemébe.
Amelyik presetnél engedi a 11-es arcot utána, az még valahogy elmegy.
De nézzétek meg, hogy ha nyomtok egy randomot karakter generálásnál, olyan arcokat csinál, hogy az bűntet.
Marad a high-elf archer, aranyhajjal ha már nincs fekete... -
#1020 sztem ez sema te jatekod..
kar eroltetni, mert a vege ugy is siras..:P -
szergely83 #1019 Van amiből ki lehet (pl.: slayer overhand strike-ja megszakítható egy evasive roll-lal), de legtöbből nem. Ezért nem mindegy milyen támadásba kezd bele az ember. -
#1018 Egész tetszene a játék, de ez az animation lock eléggé zavaró. Elkezdek valamit és nem lehet "kilépni" belőle. Remélem ez még változni fog, ha már futás közben nem lehet támadni. :p -
#1017 200as sornál megszakadt a net, most ujra 1200ról megy...
Éjfél lesz mire bejutok