Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuclearity
ez igazából személyes dolog ugymond, ki mit kedvel, számomra a ranger unalmas, mások élvezik, ahogyan én láttam (és hallottam) kb 1 skillt spammol (a töltöset) és hébe hoba 1-2 másikat, pvp ben, de ez is használat kerdése, hozzáteszem, sosem játszottam a karakterrel, viszont low lvl en (11 körül) már van egy close ranged stunja (körbepörgõ rugás) és egy lassító trapje, hogy késõbb milye lesz fogalmam sincs sajnos.
hogy hogy mennyire gond egy közelharcival a közelharci pvp? igazából rajtad áll, ha jól tudod használni a karaktert akkor halálos (szintén nincs személyes tapasztalatom, bár meno és szergely ezzel a karakterrel játszanak de mintha pvp re ezt a karaktert preferálnák nagyon sokan, és ahogy látni videókból elég szépen teljesít, ami nem feltétlen mérvadó mert mindenki azt vesz fel és ugy modosítja ahogy akarja.)
amugy van skillje, hogy közel kerüljön a ranged karakterekhez, és ahogy szergiéktõl hallottam, elég ütös kari endgameben (és lvl 20 tól felfele)
mystic szerintem 100 hogy képes egyedül is fejlödni, a dps e megvan hozzá, a buffjairól nem sokat tudok, a heal gömbjei hasznosak 😛
priest a combat rendszer miatt iszonyatosan jó kari (utálok support lenni, de itt még ez is vonzó.) van dps tehát a fejlödés nem gond vele, de pvp ben én inkább csak healelnék vele, elég lesz az neki meg a kivédések helyezkedéssel... (soloban pedig csak pötyögteted az enemyt- van elég szép sebzõ skillje a priestnek.)
Ennyit tudtam mondani, kb mindenkinek van preferált karaktere, amivel akár játszott is már (esetlegesen nagyobb szinten is) adott kasztokkal kapcsolatban biztosan írni fognak neked csak várj kicsit.

Jockey
kerdeseimre senki nem tudja a valaszt? vagy csak senki nem eleg tapasztalt?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nuclearity
aki nem tudná, egész hétvégén teszt van!

Hát ja, szegény bf3 kicsit fail 😊

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Running
Elárasztják a béefesek az mmo-kat, jól sikerült ez a béefhárom. <#idiota> Ha aggya a gém, lehet mi is gyüvünk páran picikét.

avagy a Variancébe megyunk az ugy 20 fix player 😊

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

A 7Th-s igen, legalábbis egy része, mivel az SW-ToR egy EpicFail...

Sziasztok.
Egy 3. Klán is lesz a magyarok közt, jelenem vezetésével...

A neve Last Stand lesz...igen, Aionos Last Stand.

Am szia Menorel 😊

Jockey
szasztok
megvettem 1 havi elofizetessel, de nemtm mennyi idom lesz cb/zni, per kerdesem lenne a tapasztaltabbakhoz:
4 classon filozom:
archer, slayer, mystic, cleric
Fokepp pvp szemszogbol erdekelne, hogy
1. archer megallja a helyet van eleg ldps kello cc-je es megfeleloen mobilis?
2. salyer: mennyire gond a kozelharci stilus pvpben? eddig tobbnyire az elmult 5-6 mmoban meleee dps vagy tank voltam, de rangedek miatt mindig szivtam, ennel mennyire lehet gondom?
3. mystic: mennyire support? xpnesnel onalloan is kepes hatekonyan haladni? (nemtom mennyit foglok tudni csapatolni), buffjai mennyire szuksegekesek es dps eleg-e vagy csak mutatoban van es buffbot?
4: cleric: ritkan jatszom, de mert altalaba megunom, itt a harcrendszer miatt van-e bennek kello adrenalin, tud e soloban is fejlodni, tenyleg o a main healer? van eleg dps-s pvp-ben vagy addig utik mig ki nem fogy manaj es meghal?
koszi😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

frango
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyakran visszasírom az RF Onlineos idõket...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

0Fritz0
Érdemi open PvP-t a WAR-ban láttam utoljára, pedig hát az is távol állt a tökéletestõl.
Ezért mondom, hogy bármennyire favorizáljuk a játékosgyakást, sajnos akkor sincs sok értelme manapság ilyen szerverekre menni.
Persze mindig él a remény és mondogatjuk, hogy "ha majd egyszer hozzáadják az überállat tartalmat, akkor majd bánjuk", de eddig ez hányszor is történt meg? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Torzonborz
"prophecy-s ratyik sem húzták le teljesen"

ööö ha gondolod akkor ezt most szívesen megteszem 😄

a token farmból köszi de nem kérek 😛 mondjuk egyelõre a pvp itt sem áll sokkal többõl 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

0Fritz0
Úgy néz ki, hogy igen. (eddig a a prophecy-s ratyik sem húzták le teljesen)
Viszont én már egy mmo-tól sem remélek sokat, szóval a tartós maradás nem garantált. 😊

Torzi, még mehetünk vissza Riftezni és tokent farmolni. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
figyelek ám!4

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Running
Egyébként gero-val már beszéltem, mondta, hogy remeghetünk együtt a gw2-ért, csak hogy ne akasszuk meg az évek óta kialakult közös remegést a játékokért. <#hehe>

Running
<#mf2> - Akkor te, meg a fritz, meg a hüje gero megveszitek? És a végére is: <#mf1>

BEAST
MMOkban nincs olyan, hogy tRs brigád. Gero swtorra meg most a gw2re csorgatja a nyálát, a többiek pedig nem játszanak "manóbaszós játékokkal". 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Running
Jó kérdés, a tRs brigád megveszi a Terát?

Torzonborz
no , csak nem megveszed ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Készítettem egy videó összevágást az Functional Test#1 elsõ néhány percérõl. Ha nem tudtál még részt venni az EU teszteken, de érdekelne a kezdõ zóna néhány momentuma, akkor csekkold. A videófelvétel alatt lehet hallani a TS beszélgetésünket is, amiben idõnként elcsattan egy-két vulgárisabb kifejezés is, ezért így elõre is elkézést kérünk, de ilyen ez😊

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

0Fritz0
Na majd mi, vén hülyék jól kifutkossuk magunkat a Terában.
Bár lehet, hogy tüdõvel nem fogom bírni.

BEAST
Én még mindig fiatal vagyok... lélekben. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
Fiatalok voltunk még és bohók... 😊

#902: A jegesember régi motoros, 42-ben mindig menekültem a bombái elõl.

Hazugság, becsapás a szó értelmezése. Amúgy Battlefield.
Iceman
Mijaza bf? 😊)(sry az offért)

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
11-kor lelövik a szervereket:
Hello everyone, we would like to inform you that the server will be shut down at 11:00 Berlin time. Thank you! ~ Anna

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Running
<#vigyor> páran a béef útjait is megjártuk már...

0Fritz0
Ez igaz, vándorlunk egyikrõl a másikra.

SzirmosSzisza
SG MMO lakossága folyamatosan vándorol MMO-ról MMO-ra, béta fázisban / elején még mindenki imádja (ld Aion, Conan, SWTOR) aztán pár hónap után várnak a következõ nagyágyúra 😊

Legalábbis fórum olvasásból, illetve abból, hogy minden újabb nagyobb MMO topikjában, rengeteg névrõl ismerõs arc van

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bocs, de ez egy kicsit ambivalensen hangzik. Ha nem tartod annyira a játékot, hogy megvedd, akkor miért drukkolsz a sikerének?

Én elfogadom, hogy minden vélemény vélemény, azé is, aki azt mondja, hogy ez egy jó játék és persze azé is, aki 7-8 szint után megállapítja, hogy 'fúúú ez egy grindfest' izé. Volt szerencsém néhány távolkeleti játékban már játszani és volt szerencsém maxra húzni egy karaktert a K-TERA-n is. Egy perccel sem tartott tovább, mint anno vanila wowban felhúzni az elsõ karakterem és egy perccel sem grindeltem többet itt sem. Ez is nyilván egy vélemény, az én szubjektív véleményem. Én személy szerint nagyon nem örülnék, ha a TERA-ban nem lenne egy csomó 'ölj meg 5 ilyen meg 6 olyan mobot', hiszen a TERA-ban az egyik legnagyobb újdonság a combat rendszer és a mobok változatos harci viselkedése. Márpedig az ilyen questek nélkül nem lenne értelme folyamatosan harcolni a mobok ellen. Lehet másnak a storytelling, dynamic, multilayered quest rendszer jön be, ahol a játék felében cinematicsot nézel; nekem az nem jön be. Ha unalmassá/monotonná válik a hunting questelés, akkor behúzok 5 mobot egyszerre és evade dancelve leölöm õket.Nekem ennyi is elég ahhoz, hogy jól ellegyek.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Frosty01
hát ja, ez tény 😊

practitioner of the forbidden arts of death

BoneDragon
Nincs rózsaszín köd elõttem, mert nem fogom megvenni. De rengeteg keleti mmo-t probáltam már ki huzamosabb ideig és ez viszi a pálmát. Felüdülés játszani ezzel a farmjátékok után... Sok lehetõség van benne remek ötletekkel én drukkolok neki, hogy befusson itt is. 😊

Mitõl grind az, hogy felveszek egy küldit, megölök 6 mobot, majd leadom?
Ha 30-50 db kellene azt mondom grind quest, de 2 percnel tovább egyik se tart, pár mob és vége...

Illetve ha ez grind, akkor L2-ben ahol egész nap álsz 1 teremben és ölöd a mobokat, az micsoda ha ez grind?

És nem kell beirni, 10x, hogy nem jön be a játék, te ezért nem adsz pénzt, szerinted ez szar, és a GW jobb, mert kb leszarja mindenki, hogy érzel, megosztottad velünk, lehet tovább haladni. Nem kell 100x beirni ide, csak hogy vmi flamet generaljatok, felfogtuk egy post után is.
Running
3 óra questezés és fásultné savanyú olga lettem <#eplus2>

Nuclearity
én is 😊

Frosty01
😄D

most ezen kicsit elmosolyodtam

Nuclearity
mégis elkapott a hatalmas gw 2 hype amitõl pedig te nem látsz.

Frosty01
jó azért nem kell szegénynek nekiesnetek 😄

majd ha lehull a rózsaszínû köd a szemetek elõl, ti is hasonló véleménnyel lesztek. most még túl véres szájjal véditek a friss zsákmányt <#mf1>

aionnál én is igy voltam, jól be is cumiztam, és 2 év után szenesre égtem ki belõle, azóta picit óvatosabban kezelek minden játékot xD

és a tera sajnos ugyanannak tûnik, csak cifrább köntössel.

a grindelõs questekhez meg annyit fûznék hozzá hogy: igen van más is. pl a gw-ben pvp-vel való fejlõdés, párhuzamosan a pve rész mellett. sokkal barátibb, itt viszont nem látok sok más választást, ha fejlõdni akarok akkor ugrálok naponta 3 órát, és nincs más választásom 😄

Jogos, de azt ne felejtsük el hogy az mmorpg alapja a farmolás, és az eféle questek. GW más, persze ott is vannak ilyen questek de nyilván kreatívabb, azért van az a játék, szóval ha ez nem teszik, GW2 start. Engem ez nem tántorít el, szerintem a farmolás lehet kevésbé unalmas ha van egy jó csapat, teamspeak és stb. Fõleg hogy láttam mi tájak vannak, meseszép. De ott a példa a cabal online...ott 150+ lvl felett mindenféleképp csapatban kellet grindelni, közben duma volt és rohadtul elment az idõ így, persze a durva skillek is dobtak rajta meg hogy halomra húztuk a mobokat, de ez szerintem mmorpg függõ mint pl ott a silkroad ami nyilván egyedül full lvlig eltolni vicc lenne annyira okádék soloban és az embernek rámenne 24/7 ideje, ezért is botol mindenki...Gondolom te is várod a GW2t.
Õszintén megmondom hogy örülök neki, mert akkor legalább szarrá tudjuk instázni magunkat, stb.
frango
Azért vannak ám más questek is. A partyban elitezés marha jó tud lenni. Meg a dungeonozás is tökjó. Sokszor kell gyûjtögetni is, elkísérni valakit valahová, megmutatni valakinek az erõdet...
Igazából ezek a fajta -ölj meg ennyi meg ennyi mobot- questek nekem sem jönnek be, mert unalmasak és "gépiessé" tesznek... Viszont a látvány kárpótol majdnem mindenért. Pl. lvl30 körül a tengerpartos pálmafás hely gyönyörû.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Nuclearity
hagyd..

BoneDragon
Én tudom mi az a grindelés sajnos és ahhoz képest, hogy ez keleti mmo nagyon is jó ebbõl a szempontból.

Tatyla
a mobokat ölni meg a grindelés az nem ugyan az szerintem de ne haragudj tudom te nagy mmo veterán vagy...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BoneDragon
Mondj már egy mmo-t ahol nem kell mobokat ölni? Ne fárassz...
Szerintem te tévedésben vagy az mmo-kal kapcsolatban.
Hogyan is kéne fejlõdni akkor? Nézzük egymást a városba? Mondjuk te ezt minden mmo-nál eljátszod nem is vártam mást.

Tatyla
semmi komoly de ne grindquestek legyenek már egy mmo-ban,ez minden rosszindulat nélkül karácsonyra f2p lesz mondom ezt úgy hogy a játék még meg se jelent...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BoneDragon
Mégis milyen questekre vágytok? Fõzzünk közösen a tábortûznél vagy mi van?😊

Nuclearity
nincs kövezés, menjetek pve zni gw2 be ahol dinamikusan csinálod ugyanezt! hiszen ti ugyis ezért játszotok (nyilván a questelés már egy JÓ ideje igy ebben a formában jelen van egy játékban, DE ez egy eszköz a max lvl ig ahol végülis mindenki eldönti mit szeretne. én inkább questelek igy, majd pvp zem szét az agyam mind ow mind arenakban, mint minden amit a várt játékom nyujt az a dinamikus quest legyen, meg a craft meg ilyen pve dolgok...) szóval nem kövezik senki, nincs is gond ezzel, szimplán nem egy az izlésünk.

Tatyla
és szerintem ezért én nem fogok havidíjat fizetni
/kövezés on