Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
fuck mmo's..i.,
Mostani teszten kipróbáltam a Lancert, amit koreain kihagytam eddig. Tudtam, hogy az lesz a mainem, de most már 10000%-ig biztos. 1.Aman-Lancer 2.Human-Berzerker 3.Hih Elf-Archer
Fura, hogy sokan Slayerre esküsznek,de én nem tudtam vele játszani. Nem éreztem jól magam vele. Ugyan ez a Warrior...(Remélem gw2 kiadását jól elhúzzák év végére, mert nem tudnék egyszerre 2 játékkal játszani. Meg fizetni se...)
Igaz csak 3-an mennek, szent hármasság.
Enjoy!
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
kterásoktól meg a többi szakitól kérdezném. Pontosan hogyan képzeljem el egy mystic szerepét a játékban. Healernek jobb a priest, sõt úgy olvastam még sebzésben is. Egyedül az aurái teszik "különlegessé"?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
edit: most jó, csak a kép minõsége nem 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
igen van pofájuk elkérni ennyit a digitális verzióért.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
mert akk eladnám az Aion-osomat (mellé postázom a lemezeket is xD) meg az Sw-t....bár sw az digitális.
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Anyira jól beállítható ez az engine, hogy nagyon nagy hülyének kell lenni ahhoz, hogy elrontsák.
Az U3engine nagyon szépet ad kicsiny konfigból. Simán olyan mint a source motor 😊 csak jobb és szebb 😛
Ez egy jó motor, ennek ellenére totál optimalizálatlan.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A Polcomat és a Digitális Táramat már elég sok MMO koptatja...
Most akkor SW-ToR...Áhh...EPIC FAIL...még 30 napom van hátra ,de már fent sincs...Színes világ jó Fantázia és gyermeteg élmény...Mindegy ez is felmegy a polcra (ott is marad asszem...)
TERA:
Végre egy játék ami ügyességet kíván és szép Grafika Uneral 3 enginel!
A béta már most hangulatos.
Igazábol a Harcrendszer nagyon új és be is jön 😊
Úgyérzem ez egy jó MMO lesz...az NcSoft-ban nemigazán bízom, de nem ítélem el õket. (értsd Gw2)
Ezt vártam egy LineAge III-tól 😛
Harcrendszer nekem ok eddig, az agyatlan quest vagy mobfarmolást szinesíti, ez ok részemröl..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Bár nem releváns, mert ízlésrõl nem lehet vitatkozni, de nekem alapvetõen leverik a biztosítékot a keleti játékoknál a színorgiában pompázó területek, a mindenféle kivehetetlen alakú bizbasz szörnyecskék, az ilyen 10 éves-szerû tündér-lányka karakterek, meg a bikinivonalig dekoltált páncélba öltöztetett nagymellû tinédzser-csábító macák.
Szóval a lényeg, amire néhány tapasztaltabb leírhatná a véleményét:
- Casterek harcrendszerében az elején 15-ször(!) kellett az alap egy darab spellel meglõni egy mobot, hogy elfeküdjön. Nem túl jó elsõ benyomás, fog ez változni késõbb, vagy ez az unalmas koncepció marad csak épp több spellel?
- Több videót láttam nagy hegyomlásnyi mobok szólózásáról, de mindegyikben az volt, ami alacsony szinten is: mikor a mob ütni vagy chargeolni akar, annak félreérthetetlen jelét adja, majd komótosan 3 mp múlva nekilódul. Namost ebbõl csak az nem sétál ki, aki nem akar. Hogy van ez, az elejétõl a végéig vagy az instanceokig ilyen gyakorlóbábu minden mob?
- Battlegroundok, pvp hanyas szinttõl játszható? Igazából ez az érdekes a számomra, láttam, hogy remek menü interface van ranked battlegroundokhoz, statisztikákhoz, guild deathmatch-hez, stb. ami nagyon pozitív. Kíváncsi lennék a körülményeire, mennyire pörgõs, kombinatív, stb.
- Vanarchs rendszer, ahol minden egyes zónához lehet a játékosok közül vezetõt választani, aki edictumokat hozhat, adót állíthat, stb. vmi zseniális dolog, ennek az interface-e is szépen ki van dolgozva, de ez mûködik már a gyakorlatban? Megspékelve a guild rendszerrel ez rettentõ ígéretes dolog.
Tetszik az is, hogy nincs talentrendszer, hanem a skilleket kell külön glyphelni. Külön kiemelendõ, hogy az egész menürendszer, interface, minimap, map nagyon szépen polírozott, szépen megcsinálták. Ha nem lenne ennyire emészthetetlen a külcsíny az európai gyomornak, egész ígéretes lenne.
Mivel kapásból az elején kéri az acc/pass így el sem tudtam volna kezdeni a töltést.
Mert a kódra azt írtak hogy pár órán belül küldik...
Addig meg jó lenne letölteni valahonnan.