Tera Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szergely23: nyúlhörcsög10éveskislány. Arra alapozom hogy nyugaton az összes koreai ilyen stílusú játék megbukik.
Psy: Húúúú ezt a mondást még sosem hallottam. Mióta használják ezt?
Elég az évszázad...
A te véleményed meg hogy nem fog bukni. Ok. De azért én is leírhatom nem? vagy ez fanboy topic?
Ezt mire érted? A blizz zseniális support terén (is). Mi a baj a blizzard-al?
DE ha valami miatt mégsem tetszik, nem megyek adott játék topicjába szét fikázni mert az NEM FELEL MEG az ÉN ELVÁRÁSAIMNAK!
Nekem tetszik mindkettõ, sõt játszani is fogok mindkettõvel élesben is, ha idõm engedi.
Az egyik ezért jó, a másik azért. Sok újítás van mindkettõben.Nyilván mindenki megtalálja a magának megfelelõt, különbözõek vagyunk, fogadjuk el.
Nem egy blizzard (thank god). és nem egy NCfail. Pont tökéletes.
(kis megjegyzés, Fliy barátod is itt tolja ;))
Eskü én most írok ide elõször.
Pedig ismersz, toltuk együtt az Aion-t. Segítek.. "Mi legyek, sorci, sm vagy ranger?"
:)
Elf/Castanic csajok nagyon szépen meg vannak rajzolva de nem tetszik ahogy riszálják magukat castolás közben ellenben az Elin olyan kis aranyos(jöhet a pedo flame<#mf1>#mf1>)plusz nagyon jók szerintem a castolás animációi.
"vessetek a mókusok közé" :)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ez a "fele akkora a hitbox-a" nem úgy van. Pl. a Barakának össze van húzva, a popori/elinnek meg meg van növelve. Bár egy valós hitbox képet megnéznék...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ráadásul egy fantasy világban ne akadjunk már fent ilyen megoldásokon.
Szóval ezen fejlemények mentén, nem hinném, hogy az általad említett , számodra problémás elemek, valóban a "hibás dolgok" halmazába tartozna.
Másfelõl pedig kérem kapcsolja ki!
Pvp-ben csak a hitbox számít, és amíg egy hörcsögnek meg egy kislánynak fele akkora a hitbox-a, amit a célkeresztbe lehet fogni, addig senki nem csinál pl barakát, max pve szerveren.
És a hörcsög még elmegy, viszont nõi kariknak egyszerûen gusztustalan néha az animációja (pl sima ugrás közben amiket csinálnak, vagy amikor idle közben riszálja magát)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez se lesz kivétel.
De már elõre látom a szomorú jövõt, ahol egy mmo is olyan lesz mint mondjuk a sok conzolos szájbarágós hülyegyerek játékok. 6 óra alatt max szint, haladsz az egyenes pályán nyomsz 2 gombot, meghal 3 mob, jön a boss, video, amikor kiirja a képernyõ közepére, hogy NYOMD MEG A SPACE-t, akkor majd mindenki megnyomja és meghal a boss. Aztán persze video, és igy tovább. És a végén mindenki boldog, mert hát ez olyan volt mintha egy filmben lennénk.
Csak sajnos már fogalma se lesz senkinek arról, hogy egy rohadt MMORPG-vel játszik, aminek az az alapja, hogy küldetéseket csinálsz amikben nagyrészt mobokat ölsz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
szerintem.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Archerrel meg ne játsszál, mert ahogy olvasom az nem megy. Jobb lesz neked a melee.
De ami a legjobban kiakasztott ez az "arcser vagyok de azért gyere közel bár ranged vagyok" dolog.
Aztán utána többet nem vetemedtem ilyen botorságra.
A cutscene-eknél is aion utánérzésem van, hogy bemutatjuk a nagy boss-t, de igazából értelme nuku.
A küldik szerintem elviselhetõek, viszont a repeatable küldi, hogy ölj meg 15-öt abból a mobból, amire mindenki vadászik, és sehol egy belõle, na az idegölõ.
Egyébként olyan vegyes az érzésem a mob AI-vel kapcsolatban, van, hogy abszolút buta és inkább idegesítõ, és van, hogy csak pislogok, amikor pl. a mob cikk-cakkozva fut felém, és úgy kell a célkeresztben tartani.
istenem.."
Poénból írtam neki, ezért a smiley a végén. Nem tûnt fel?
debutavagy