Tera Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap Tera EU-ban fellonek meg ket szervert (egy EN PvE es egy FR PvE). Valamint dolgoznak a server transferen is... Majd csokken itt a sor, csak turelem!
Digitális terjesztést a f2p-vel beszüntették, errõl volt is announcement. Boltokban érdemes nézelõdni, ha nincs raktáron tudnak e hozni.
Ebben az a szép, h. gyakorlatilag nem lehet kapni digitálisan sehol, a dobozoshoz meg sok szerencsét.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Szervere válogatja mennyit kell várni. Killianon (PvP) most hatalmas a tömeg, de az új szervereken kevesebb a várakozási idõ, érdemes ott kezdeni. De szerver választásnál ki is írja a becsült terheltséget.
Lineage-dzsel nem játszottam, de ismerõseim, akik tolták már, azt mondták, sokban hasonlít 😊
Téves. Meg kell venned a dobozos változatot, nem leszel veteran attól, hogy befizetted a club tagságot.
"Please note: In order to be eligible for the veteran status you need purchase the full version of TERA, either the Standard or Collector's Edition. You won't receive the veteran status if you upgraded once from free user to club membership for example."
F.A.Q.
LocalPatriot
Hát ez érdekes. Még ha mg is veszemk a játékot, akkor is kéne várnom 30 percet? Az azért komoly... ám inkább PvE vonzana elõször😊 ismerkednék vele, hasonló mint a Lineage 2?
BoneDragon
Tera clubbal is lehetsz veterán, ~3500 körül van / hó.

Nincs olyan acc, amivel egybõl be tudsz jutni. Ha veteran accountod van, akkor nem fog visszadobálni a sorban, és elõbb jutsz be, mint a free userek. Ez Annyit tesz, hogy pl. Killianon 30-40 percet vársz 3-7 óra helyett... Veterán account a dobozos verzió megvásárlásához jár, digitálisan már nem lehet hozzájutni.
De vannak új szerverek, ahol kevesebben vannak még, igaz már ott is elkezdett kialakulni a sor belépéskor, ahogy telnek be. Amúgy minden nemzetközi szerveren találsz magyar játékosokat bõven, a kérdés, hogy PvE, vagy PvP vonz igazán.
LocalPatriot
Nagyon köszönöm!
Egyébként, hol és mennyi kéne fizetni, hogy bejussak egybõl?
Elég egyszer fizetni, vagy havonta kell akkor?
Van külön EU meg NA szerver. Nincsenek különbözõ rate-es szerverek, ha magyarokkal akarsz találkozni akkor a Balder és Ishara szervereken tuti vannak, Frayán meg mégtöbben, de oda szinte esélytelen free játékosként bejutni, akkora sorok szoktak lenni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

LocalPatriot
Üdv!

Teljesen új vagyok ebben a játékban, csak hallotttam hogy F2P lett így gondoltam kipróbálom. Anno Lineage 2-vel rengeteget játszottam. Némi tapasztalatom van azért ilyen stílusban.
Olyan kérdésem lenne, hogy itt is vannak EU-s, amcsi szerverek stb, ill. azokon belül küldönbözõ rate-es szerverek vannak?
Melyiken érdemes elkezdenem, ahol sok a magyar stb? Esetleg valaki segítene majd ingame?

Köszönöm elõre is!
Marfy
"A sor a játékban a marketing szerves része. Ha be akarsz jutni, vedd meg."

Hát akkor mától egy emberrel kevesebb lesz a sorban 😊.

Tegnap én is úgyhagytam a karaktert a fõvárosban kb 5 órára míg nem voltam itthon, bár Balderen nem nagyon van sor hálistennek.

Igen, volt sor, de nem 1000-es nagyságú, és akkor a játékosok hamarabb leléptek, azért olyan pontatlan a játék sorának a várható idõ visszaszámlálója.

Van persze mód, hogy ne keljen hosszú ideig sorba állni:
-Founder/Elite státusz
-Tera NA. Persze itt is van sor, de nem Európai idõben, köbö este 10-tõl kezdõdik a 600-as sor
-Az új szervereken szintén nem szokott sor lenni (legalábbis NA-ban).
-Ne kapcsold ki a játékot (este sem). Ez nem egy új dolog, rengeteg MMO-ban így kerülték meg annó a sort.

A sor a játékban a marketing szerves része. Ha be akarsz jutni, vedd meg. Érdekes, hogy milyen egyszerû, ám mégis milyen okos marketing lépés.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

antgecc
Soha nem hosszú 😊 Lehet, hogy arra úgy mondod, de sehol sem úgy írod.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Marfy
Erre hosszú.

antgecc
Unja rövid "u"

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Marfy
F2P elõtt is volt sor?
Hát azért ha mindig sor van azt azért elõbb-utóbb megúnja az ember.
Vagy ezzel akarják rákényszeríteni az embert hogy fizessen elõ és akkor nem kell várni?

Fpocok
Szerintem ha lemegy a roham sem lesz változás. Így van belõve a játék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Marfy
Tegap fél 5 tõl háromnegyed 9ig próbáltam belépni, de megúntam, háromnegyed 9kor még 520 ember volt elõttem, mondom mire beenged mehetek is aludni, így ráhagytam. Bõvíthetnének már valamit, vagy lecsenghetne már ez a f2p roham...

BoneDragon
100 forintot adok érte!

És szerinted mennyit ér egy ilyen acc, csak úgy kíváncsiságból? <#vigyor3>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Eladó tera Veteran account lv 39 slayer lv 38 zerker 33 archer 24 lancerrel EU Killian szerveren. Az accon kb 100 gold van ezen felül semmi extra.

Ha esetleg érdekel: [email protected] vagy skypen: hoggerco érdeklõdhettek.

Ár megegyezés alapján.

Fec papa
Nem lesz sor amugy se, csak még frissen F2P.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Gyertek a Veritas ra itt jo sok a magyar meg nincs is sor vagy nem akkora ... 😊

Ishara vagy Balder a PVP szerverek közül ezeken tuti van sok magyar.

fraya szeron van 1 karim de oda most is 49 perc a bejutasig. mondjuk eleinte Aion-ba is ez volt, de 2 het mulva visszacsokkent annyira hogy normalizalodott a helyzet. szal maradjak ott vagy mashol vannak a Magyarok?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

hali. kicsit meguntam dio3-at. meik szeron kezdjek ahol sok a Magyar? tudom sokszor elhangozhatott mar a kerdes de visszaolvasva nem igazan talaltam erre valaszt.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

denevérember
Arcadia szerverre keresünk(ha lehet állandó) Healert. Lv 22-24 között vagyunk.(Archer,berserker,lancer,warrior) Így van a partink eddig. PM rám ha valakinek van kedve,és épp az Arcadia szerveren kalandozik 😊

Üdv,D

In space no one can hear you scream.

A low population nem azt jelenti, hogy nincs queue a szerveren, hanem az, hogy a szerver teherbírásához képest még nincs sok karakter legenerálva az adott szerveren. Ettõl függetlenül természetesen elõfordulhat, hogy a low population ellenére párhuzamosan annyian vannak bent a játékban amennyit már nem bírna el ezért queuera kapcsol. De nyilván ez már téged nem érint, hiszen törölted a játékot.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Fpocok
Errõl beszéltem BASSZÁK MEG! Low pop szerver, 25 perces sor. Kurva anyjukat, elmehetnek a fenébe.
most töröltem.

Fpocok
Én is keresek, de elõbb elviszem lvl20ig, aztán ha tetszik, megpróbálok bekéreckedni hun guildbe ha lehet.

Fec papa
Social menüpont -> Guilds on server.

balintk
Isharan keresek valami guildet. Ponytrooper néven játszok.

Fec papa
Ezek a legújabbak:

Arcadia – EN – PvE
Zuras - International – PvP
Kaidun – DE - PvE

Fpocok
Ishara? Rendben, akkor megnézem magamnak. <#eljen>

INT = International. Ami annyit tesz, hogy az összes EU nyelv használata elfogadott a közös csatornákon. Tehát nem hurroghatnak le azért, hogy pl. miért nem angolul vagy németül keresel party-t, stb.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

Fpocok
Igen, azt kell hogy jelentse.

balintk
Melyik EU-s PvP szerveren van sok Magyar?

Akkor asszem át cuccolok az Isharára én is, de válaszoljatok már, ez z (INT) ez nemzetközi szervert jelent vagy mit??

Fec papa
Mert 1 ember írta hogy találkozott 10 magyarral. Frayan High a population, nekem pl az Isharán semmit nem kellett várakoznom, és 100fõ körüli magyar guildba vagyok, igaz, egyszerre még sose voltak fent. 😄 Nemrég nyílt kb 2-3 hete a szerver, csakúgymint a most nyílt többi, talán ott kéne próbálkozni, és nem lenne sorbanállás senkinek, persze nem tudják sajna rákényszeríteni az embert hogy ne a legnagyobb populációjú szerverre menjen, de igazán lezárhatnák hogy akinek nincs ott semmije, ne tudjon csatlakozni.

Fpocok
Amit itt írtatok, hogy sokan vannak. Frayas.

Fec papa
Melyik szerverre próbáltál bejutni? Csak érdekel.

BoneDragon
Minden mmo-nál elõfordul f2p váltásnál, még nem láttam kivételt. 1-2 hét kell mire helyre áll.

Fpocok
Amúgy sry, hogy így lehordtam mindennek a játékot... egyszerûen csak csalódott és szomorú vagyok. Ne is törõdjetek velem.

Fpocok
Sajnos ez van. Abszolút pofátlanságnak tartom... na mindegy, szerencsére van másik hasonló játék. KÖVETKEZÕ!
Ha ráerõszakolnak, hogy vegyek dobozos verziót, akkor inkább GW2.

Jakuza001
Valamivel ra kell venni a f2p-seket, hogy fizessenek. 😄
Uninstall es a problema meg van oldva, van mas es jobb jatek is a a piacon, ahol nem kell varni se.

BoneDragon
Attól, hogy százszor leírod szerinted mekkora baromság ez az egész, nem lesz jobb. Érdekes én simán ki tudtam várni az idõt, addig elfoglaltam magam mással.

Fpocok
Ha arra gondolsz, hogy nem hagyom, hogy hülyére vegyenek a mesterségesen generált szerver telítettséggel/sorokkal... akkor tényleg nem az én játékom.

BoneDragon
Te még 15 perces sor miatt is sírsz, ez nem a te játékod! <#integet2>