3614
Heti kvíz
-
#3333 kész -
#3332 kész nem volt baja -
#3331 én várok egy kicsit inkább a kitöltéssel akkor:) -
#3330 nem az én művem, valami vizsgálat van... :|
Mindenesetre ez a hely csak átmeneti, szép lassan átköltözik a véglegesre, azzal együtt menni fog már a látható óra is. :) -
#3329 kész -
#3328 +1 -
Dean Winchester #3327 Website Under Review
You are seeing this page because the system administrator of 000webhost.com is currently checking this website for malicious content. This redirect page will be removed once we finish manually checking all files on this account. Since we check over 100 websites per day, it can take about 2-4 hours to complete. If you are the owner of this website, you will get an email confirmation once it's done. If you are a visitor, please come back later.
www.000webhost.com is the most popular free web hosting provider, and as such, suffers from abusers. Around 5% of users sign up here just to start hacking or phishing websites or causing other problems. So, in order to survive, we must monitor what our users are hosting.
We are sorry for the inconvenience, but checking all content manually is the only way to provide you with the most secure and reliable service. If you find any illegal websites on our network, you can report it here. -
cargame #3326 Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Too many connections in /home/freehost/new_encoded.php on line 23
Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO) in /home/freehost/new_encoded.php on line 24
Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/freehost/new_encoded.php on line 24
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/freehost/new_encoded.php:23) in /home/freehost/new_encoded.php on line 14
Free Web Hosting with PHP, MySQL, Website Builder -
#3325 Teszt jelleggel:
5. forduló
Még nem működik jópár dolog, ezek folyamatos fejlesztés alatt állnak, bármi hiba esetén kéretik írni nekem, htx :) -
AdamBeyer #3324 zsíííír ;) -
#3323 na, ez jól hangzik :) -
#3322 Még :D
Már csak az utolsó simítások vannak hátra az új rendszeren :)
Ami bennefoglaltatik:
-A kvíz kitöltése alatt számláló jelzi az eltelt időt
-A beküldés után automatikus, a kitöltő által látható kiértékelés, ergo azonnal tudhatjátok a saját eredményeiteket, melyet a rendszer később egy adatbázisba ment, amelyen keresztül folyamatosan figyelhetitek saját teljesítményeteket.
-Saját rendszer (kb mint a szavazóstopikban), mivel a polldaddy egyre több megszorítást vet be, hogy prémiumosok legyünk (üdvözlő és befejező szöveg is már csak prémiumosoknak van, 10 kérdés a maximum, illetve 100 kitöltő/hó...) -
Fbn Lx #3321 senki nem látta még -
#3320 én asszem még a másodikat sem láttam...az lehet? -
#3319 3. forduló végeredmény? -
#3318 ugyis elbesztad mindet :D -
#3317 peeersze persze -
#3316 én már nem is várom az eredményeket :P -
#3315 totál kész ) -
COOLancs #3314 Ez jó volt -
#3313 kész -
#3312 megvót -
#3311 3 évad legnehezebb fordulója volt szerintem :D -
#3310 az egyikhez beírtam egy tippet, ami nagyon nagy fail (a korszak sem stimmel), tiszta szerencse hogy mínusz pontot nem lehet elérni a rossz válasszal :D -
#3309 wow, én is megerősítem az előttem szólóakat, néhol a szavak jelentéséből próbáltam "kitalálni" a megoldást, de hát rákeresni se tudok kb, mert meg se bírtam jegyezni, hogy mik voltak a kérdések :D de legalább a fele tipp volt csak, úgyhogy kíváncsi leszek, most még az időbónusz se lesz meg -
#3308 kész -
#3307 kész, tényleg nehéz volt :/ -
#3306 Talán 3-at ha tudtam, szerintem is nehéz vooolt -
Dean Winchester #3305 kész.
kiemelés még mindig a 3.fordulót mutatja... -
#3304 2 jó lesz -
#3303 készen van -
#3302 kérdésekhez nem sok közöm volt -
#3301 bizony, ez nehéz vót :/ -
#3300 +1 -
#3299 Nehéz vót'! -
#3298 4. forduló
Az eredmények feltöltése folyamatban! -
#3297 #3294 -
#3296 :)) -
#3295 van hát, munka gőzerővel a v2.0-án, ha minden jól megy, az ötödik fordulóban már menni is fog...
új forduló ma este :] -
#3294 affene...azt hittem valami akció van már )))