Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+1
kész
kész
Egyiket se tudtam
kész.. de.. ez egybõl indult nálam, nem volt olyan gomb hogy Start Quiz, kicsit meglepett, váratlan volt 😊
3. évad 2. forduló
Tekintettel arra, hogy sajnos esetenként még a saját magam által kiszabott határidõket sem tudom tartani, ha elkészül az új rendszer, felvételt hirdetek side-admin posztra 😛
Tekintettel arra, hogy sajnos esetenként még a saját magam által kiszabott határidõket sem tudom tartani, ha elkészül az új rendszer, felvételt hirdetek side-admin posztra 😛
Este van...este van.
De lehet,nem elég késõn van )))
De lehet,nem elég késõn van )))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
zûrzavarok tömke lege... 😄
Sajnos úgy néz ki a nyáron elittam a maradék agyamat is... 😄 Ma este mindenképp elindul az új kör, és sorry mindenkitõl :/
Sajnos úgy néz ki a nyáron elittam a maradék agyamat is... 😄 Ma este mindenképp elindul az új kör, és sorry mindenkitõl :/
vá tényleg,hogyhogy 10volt a határidõ és nem vasárnap ahogy szoktuk?
4 nap alatt lezavartuk az elsõ fordulót (amirõl többek között én is lemaradtam) most meg már lassan egy hete nincs második. Valami rendszerességet csempészhetnénk bele? Akkor már inkább legyen 10 napig egy forduló vagy mittomén...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
na sztem hozni fogom a stabil 5 pontomat
rém egyszerû a dilemma feloldása, így utólag keressetek rá hogy mi lehet a jó 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
+1
én név alapján soroltam be vhova 😄
én név alapján soroltam be vhova 😄
kész, a végén megint nem köszöntél el 😄 2.évadot ugy zárod ,ezt meg úgy kezded 😄D
kezdem azt hinni,hogy direkt volt így 😛
kezdem azt hinni,hogy direkt volt így 😛
Naakkor uccuneki.
❤️. évad 1. forduló>3. évad 1. forduló>
Sok sikert mindenkinek!
Határidõ: 09.10. 23:00
❤️. évad 1. forduló>3. évad 1. forduló>
Sok sikert mindenkinek!
Határidõ: 09.10. 23:00
<#eljen>#eljen><#idiota>#idiota>
gifben mentettem el, hogy átlátszó legyen körbe, ha esetleg változna a fejlécek színe, de így meg elég gagyi lett a minõség sajna, recés a széle
Vivimos por ti, vence por nosotros.
csak 5 perc alatt összedobott vacakok, nem lettek valami jók, de amíg nem csinál senki más, beteheted ha a többieknek is megfelel 😄

lolmár törölted a hsz-t?:|
elég lett volna a számot törölnöd 😄
elég lett volna a számot törölnöd 😄
Nem kaptam aranyórát 😞
<#banplz>#banplz><#schmoll2>#schmoll2><#zavart1>#zavart1>
bazz te direkt baszol a hsz-mre?
most is javaslom h kikéne venni sztem, semmi komment.
szóltam rakjál be egy képet a kis kockába arra se semmi válasz -.-
most is javaslom h kikéne venni sztem, semmi komment.
szóltam rakjál be egy képet a kis kockába arra se semmi válasz -.-
Az útsó kettõt meg se csináltam.Állandóan lejárt az a pár napos határidõ ((
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
á, ennek a szezonnak az eredményét nyugodtan kukázni lehet 😄D
egyértelmûen archiválni kell!
a bannerbõl sztem kilehetne venni a hsz beillesztést mostmár mert nagyon nagy -.O
a bannerbõl sztem kilehetne venni a hsz beillesztést mostmár mert nagyon nagy -.O
Nakérem, gatyamadzagot felkötni, hétfõn rajtolunk! :] Remélem kipihentétek magatokat 😄
Lesz egy-két változás, ezekrõl bõvebben a hétvége során... 😊 Az arra jogosultak pedig egy fél óra múlva lessenek a fejlécükre, és meglátják elõzõ szezonbéli jutalmukat :]
KÉRDÉS: archiváljuk e az elõzõ szezon végeredményét, és nyissunk új táblát az új szezonnak, vagy mehet a levesbe?
Lesz egy-két változás, ezekrõl bõvebben a hétvége során... 😊 Az arra jogosultak pedig egy fél óra múlva lessenek a fejlécükre, és meglátják elõzõ szezonbéli jutalmukat :]
KÉRDÉS: archiváljuk e az elõzõ szezon végeredményét, és nyissunk új táblát az új szezonnak, vagy mehet a levesbe?
😄
akkor a "tavalyi" aranyérem után most szereztem egy ezüstöt (bár az csak óra, ha elfogadjuk lacee ajánlását, nekem tetszik 😊) és egy bronzot is, süti 😄
Utolso fordulon utolso lettem 😄😄
top 10 kaphatna igazán valami elismerést 😄