Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem tegyé be 3.nak 😛
én ugy éreztem benne lennék az elsõ 3ba 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
1. ba32107 (1:14:38)
2. Casillas (1:21:50)
3. toysoldier (1:26:10)
Valaki számoljon utána ha van kedve 😊 (sebtében összedobott excel táblázat)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
és persze másfajta érem a fejlécükbe, hogy megkülönböztethetõ legyen 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
vagy hogy is nézzük ezt? mert ha így akkor az elõrébb van aki 3 fordulót töltött ki ^^
szal akkor átlagot kéne venni nemde? idõ/forduló
2. persze, fél perc visszarakni mindent az eredeti állapotában/dolgozom a scripten amivel választani lehet :]
3. egy plecsnit fel tudok ajánlani a fejlécbe a három leggyorsabbnak, de ehhez valamiféle feltételeket kell szabni még :]
1. Még a szezon elején volt valami Kupára jelentkezés. Azzal mi a helyzet? Vagy én vagyok olyan hülye hogy elfelejtettem hogy részt vettem rajta? 😄
2. Elõbb-utóbb lesz majd eredeti skin gomb? Nekem egy nem jön be annyira.
3. Még valamikor a szezon elején kérdeztem, hogy a leggyorsabb kitöltõ nem-e kap valami különdíjat (azt mondtad, lehet róla szó). Ha jól nézem, bõven én voltam a leggyorsabb azok közül, akik mindegyiket kitöltötték. Nos? 😄
grat mindenkinek!
grat mindenkinek, köszi az eddigi lebonyolítást, várom az új kört !
köszi a szervezést-javítást, grat mindenkinek, pár hét múlva találkozunk!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sebaj, a haromadik szezonban nem adom alább az elsõ helynél 😛
Grat mindenkinek és thx a játékot 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
és köszönjük a játékot. =)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
grat manókának és laceenak fõleg, de mindenki másnak is 😊
(szegény lacee megint az utolsó körben bukta el az aranyat, de majd lesz ez még fordítva is 😉)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
én a saját elvárásom teljesítettem, benne vagyok a top10-ben 😄
várom a harmadik szezont :]
jaigen, és köszi Capello ezt az egészet :]
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Köszi Capello a kvízt.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Elõször is, köszönöm mindenkinek a részvételt, az újaknak, és a régieknek egyaránt. Remélem a következõ szezonban is aktív játékosai lesztek a Heti Kvíznek, hiszen ez nektek szól, nem nekem :]
Másodszor, gratulálok mindenkinek. Aki csak egy kvízen is résztvett, bizonyította, hogy rendelkezik mindazokkal az alapszintû tudásokkal, melyek a kérdések megválaszolásához szükségesek. Nem mindig volt könnyû dolgotok. Hol egyszerûbb, hol bonyolultabb kérdéssor várt rátok, de ti mindig kihoztátok magatokból a legjobbat, és igyekeztetek a lehetõ legtöbb helyes választ adni. Remélem, ez a kvízsorozat épp annyi új információt nyújtott nektek, mint nekem, és sok új dolgot tanultatok az elmúlt több mint hét és fél hónap során.
Végezetül, külön gratulációm a dobogósoknak. A szezon elsõ felében óriási küzdelem volt a dobogóért, a második felére viszont egyre jobban leszûkült az élcsoport: lacee, Casillas, manóka és Bandee1987 voltak harcban az elsõségért. Szinte minden fordulóba változott az állás, nüansznyi különbségek döntöttek az egyes körökben, hol közeledtek, hol távolodtak egymástól a versenyzõk. Sajnos Bandee a végére lendületet vesztett, így háromra szûkült a kör: manóka, Casillas, lacee. Hármójuk között mindösszesen hat pont különbség volt, lehetetlen volt elõre megmondani, ki lesz az abszolút gyõztes, végül ez az utolsó forduló döntött el mindent. Az utolsó forduló érdekessége az volt ugyebár, hogy emelkedõ pontszámok voltak. Mondhatni, egy utolsó lehetõség mindenkinek, hogy nagyot alkosson - vagy éppen elbukjon. Van aki brillírozott, és hatalmasat léphetett elõre a ranglistán, van aki közepes teljesítményt nyújtott, és persze vannak olyanok is, akiknek kevésbé sikerült jól ez a forduló. A kérdések nehezek voltak, ezt aláírom, de úgy érzem, nem lett volna jó döntés ennyire megkönnyíteni nektek az utolsó fordulót :]
Hatalmas harcban végül a Heti Kvíz 2. szezonjának a dobogósai:
1. manóka, 306/250 pont (30/30 forduló)
2. lacee, 306/248 pont (30/29 forduló)
3. Casillas, 306/236 pont (30/30 forduló)
Gratulálok a gyõztesnek, a dobogósoknak, és a résztvevõknek, remélem élveztétek ezt a szezont is!
Végezetül, az árnyoldal. Volt egy kitöltõnk, tmartin, akit csalás miatt ki kellett zárnom. Egyedül az utolsó fordulót töltötte ki, ám azt kétszer - elõször három pontot ért el 1:47 alatt, majd 0:28 másodperc alatt maximum pontszámot. Remélem mindenkinek világos a kizárás oka.
Gratulálok mindenkinek, kellemes pihenést az utolsó hétre, szeptember 1-én találkozunk (remélem) a harmadik szezonban!
A gyõztesek természetesen megkapják a csillagokat nemsoká! :]
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
asszem.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
a legnehezebb kérdéssor volt...
Megvolt bundázva tuti,hogy aki az elsõ maradjon is ott <#gonosz1>#gonosz1>