Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
kiemelés még mindig a 3.fordulót mutatja...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
új forduló ma este :]
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
bár az egyik az nem kvíz XD de no para így 1 pontom tuti van ^^
am direkt van,hogy nincs semmi indító gomb?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ez meg mi a banner alatt ?:omár a 2.forduló is lement még1is az elsõ forduló van linkelve XD
De szerintem akkor is igazam van ))
Hmm-Hmmm.. szerintem nem ittál el semmit....csupán szerelmes vagy ))))
hazudtam
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"