Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Összesített állás (2 forduló után) - frissítve 19:54
Idõtúllépés:
Daemonervosa (2:45)
Máté94 (4:27)
whiskeyman (3:46)
amúgy vhogy megnézhetem melyiket találtam el és melyiket nem?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Gratulálok neki !😄
1. forduló / idõk
Adam II, n3whous3 és redbull0304 túllépték az idõkorlátot ezért a szabályok alapján nem kapnak pontot.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Amúgy a következõ kvíznél mindenképpen kéne egy számláló, hogy lássuk mennyi idõnk van egy-egy kérdésre.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
don't give a fuck
2 dolog: egyrészt tnm-nek abszolút igaza van a -pontos rendszerrel kapcsolatban.
másrészt én legalább 3-4 kérdést gúgliztam, mert gõzöm sem volt róla, szóval nyugodtan lehet törölni a pontjaimat, sry.
don't give a fuck
na jó, átmegyek read only-ba, mert még azt hiszik, hogy "topikrombolni" jöttem ide, pedig csak építõjellegû kritikát kívántam adni. ez a kvíz ötlet nagyon tetszik, de a megvalósítással kapcsolatban vannak aggályaim.
píísz
- radio button megtévesztõ. alapvetõen ilyenkor egyet kell választani.
a passz lehetõség csak a - pontokkal együtt ér vmit