Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lassan gugliznak? 😄DDSDfsdfg

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

zsutyesz
kitöltve

Ale Alonso! poppe fan club™

pzoli00
2. forduló (részeredmény) - frissítve 19:53

Összesített állás (2 forduló után) - frissítve 19:54

Idõtúllépés:

Daemonervosa (2:45)
Máté94 (4:27)
whiskeyman (3:46)

toysoldier
én vezetek <#wow2>

amúgy vhogy megnézhetem melyiket találtam el és melyiket nem?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

pro vagyok<#wow3>

toysoldier
kitöltöttem. :]

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

pzoli00
2. forduló (feburár 1. - 7.)

A kvíz kitöltésére (8 kérdés) 2 perc áll rendelkezésre !

2. forduló

BB7
16/119! Hmm! 😊

2.forduló 7fõn? 😊
Máté94
3 leggyorsabb?Hülyeség.Csak akkor ha minden válasz helyes!
pzoli00
A 2. fordulóban 8 kérdés lesz és 31 pontot lehet majd gyûjteni!

pzoli00
a helyes válaszokért pontot lehet kapni, ezért a pontok gyûjtése az "elsõdleges", az idõ lista tájékoztató jellegû, viszont úgy döntöttem, hogy a 2. fordulótól kezdve a 3 leggyorsabb játékos +5 pontot szrezhet !

sweech
ja

Kombinált lista is kéne.....elõször pont, azon belül idõ szerint csökkenõben.

Barnabyka
sok..

pzoli00
éppen ezért a 2. fordulóban már csak 2 perc lesz !

Barnabyka
ebbõl látszik ,h 1 perc és bõven jólenne idõkorlátnak..hiszen..aki tudja a választ az úgyis egybõl tudja aki meg nem az meg nem jön rá hacsak nem csal..

sweech
hoppá, 8x-rõl 27. <#gonosz1>

Benny04
lol, fail _:AS?😄S:_D?

10 szaftospunci 0:38

Gratulálok neki !😄

pzoli00
Íme a ranglista a kitöltési idõk alapján:

1. forduló / idõk

Adam II, n3whous3 és redbull0304 túllépték az idõkorlátot ezért a szabályok alapján nem kapnak pontot.

pzoli00
ma éjféltõl !

mikor lesz a 2. forduló?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

pzoli00
volna egy javaslatom, szeretnétek, ha a 3 legjobb idõvel rendelkezõ játékos kapna +5 pontot?

pzoli00
pillanatokon belül kész az idõ szerinti ranglista is, a számlálót nem tudom megoldani, de a következõ fordulóban már biztosan nem 5 perc fog rendelkezésre állni !

Ha én elsõ vagyok a 14 pontosok közt, az azt jelenti, hogy én voltam a leggyorsabb?

Amúgy a következõ kvíznél mindenképpen kéne egy számláló, hogy lássuk mennyi idõnk van egy-egy kérdésre.

Lacee
épp akartam mondani... jelentkezzen, aki 10-11 éves (már ha van ilyen) 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Casillas
okosabb vagyok mint egy ötödikes

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Benny04
Mikor lesz megint frissítve a lista??

okosabb vagyok montotonnál<#wow3>

Benny04
hm

n3whous3
az idõlimit se ér semmit amúgy, simán ki lehetne baszni :C

púúúúú

n3whous3
126 cheater 5
(utolsó elõtti hely)

hát nem valami nagy csíter 😊)

púúúúú

poppe
zoli itt a legokosabb baszki? 😄 <#wow3><#fogmosas><#taps><#eljen>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Fido4life
113 juhuuu

pzoli00
hamarosan !

poppe
bannerbe

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

shad0w
hülye lenne bárki is kihagyni valamit, ha nem veszíthet semmit azzal, h rosszat tippel. az persze más kérdés, h ezzel a rendszerrel nem megoldható rossz válasz esetén a pontlevonás.

don't give a fuck

pzoli00
Pontozás: 2, 3 és 5 pontos kérdések lesznek, mínusz pontos kérdések nem lesznek, aki nem tudja a választ kihagyja a kérdést (azaz nem jelöl) vagy tippel. Aki tud jobb "kvíz-motort" mint amit használok, várom a tippeket.

shad0w
na én most olvastam el a topicot, elõször csak kitöltöttem a tesztet.
2 dolog: egyrészt tnm-nek abszolút igaza van a -pontos rendszerrel kapcsolatban.
másrészt én legalább 3-4 kérdést gúgliztam, mert gõzöm sem volt róla, szóval nyugodtan lehet törölni a pontjaimat, sry.

don't give a fuck

tnm
fine by me, but some answers would be nice 😉

na jó, átmegyek read only-ba, mert még azt hiszik, hogy "topikrombolni" jöttem ide, pedig csak építõjellegû kritikát kívántam adni. ez a kvíz ötlet nagyon tetszik, de a megvalósítással kapcsolatban vannak aggályaim.
píísz

pzoli00
no comment

tnm
akkor mi értelme a ranglistának, mi értelme a pontozásnak (hiszen mindenki látja magának, hogy mire tudja a választ) és mi értelme a "Legyél Te az SG kvízbajnoka !" feliratnak?

pzoli00
mindenki saját maga részére gyûjti a pontokat, hogy tippelsz-e vagy sem az rajtad múlik

tnm
- ha mindenki tippel, akkor én is fogok 😊 *
- radio button megtévesztõ. alapvetõen ilyenkor egyet kell választani.

a passz lehetõség csak a - pontokkal együtt ér vmit

pzoli00
passz = nem kell megjelölni semmit