Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helyes válaszok (2. forduló)
Végeredmény (2. forduló)
Összesített állás (2 forduló után)
A három leggyorsabb kitöltõ + 5 pontot kap !
Végeredmény (2. forduló)
Összesített állás (2 forduló után)
A három leggyorsabb kitöltõ + 5 pontot kap !
ha sikerül akkor egy órán belül kirakom és lehet annyi változás lesz, hogy mostantól hetente két kvíz lesz.
Mikor lesz új kvíz? Ma este? Továbbra is azt mondom, hogy szerintem bõven sok ez az egy hét
tudom, h hárman vannak akik egymástól függetlenül találták fel, amit mondasz meg király, csak emlékeim szerint nem így szólt a kérdés 😊 de amúgy nem kötözködöm, elfogadom, csak azt hittem véletlen <#worship>#worship>
don't give a fuck
sõt ha utánnanézel még egy nevet találhatsz ezzel a kérdéssel kapcsolatban, viszont itt az a nyerõ aki elõször alkalmazta sikeresen ezt a technológiát.
tudom, h nem igazán szabad a kérdésekrõl beszélni, de az egyiknél háromból 2 válaszlehetõség is helyesnek tekinthetõ
don't give a fuck
még valamivel több mint egy nap és lezárul a 2. forduló aki még szeretne résztvenni, holnap éjfélig megteheti !
ha más nem vmi mûholdas biztos, mondjuk ott biztos jól lehetne vezeték nélkül kommunikálni: se beton, se magas házak, se egy harmadik (az adón és a vevõn kívüli 3.) elektromos berendezés 😄
Mázlista! Csak ennyit tudok mondani!
Eredményekre ránézve: Ekkorát még talán SOSEM nyílt ki a szemem! ... Ööö! 😄 Ezt hogy, azt nem tudom! De örülök! Azaz, nem! Mert ez arra ösztönöz, hogy jövõ héten is ennyire jól kell teljesítenem, ami nem egyszerû!
Eredményekre ránézve: Ekkorát még talán SOSEM nyílt ki a szemem! ... Ööö! 😄 Ezt hogy, azt nem tudom! De örülök! Azaz, nem! Mert ez arra ösztönöz, hogy jövõ héten is ennyire jól kell teljesítenem, ami nem egyszerû!
Munkahellyel, iskolával nem példálóznék 😄 Munkahelyemen 10 megabit, suliban 10 gigabit van 😄DD
http://goo.gl/gd6Zi5
A képet 100%ra tudtam! 😊 Amúgy nem szokásom csalni! Csak magadat csapod be! :/
De most akkor már be van vezetve az a dolog, hogy ha tippelsz, akkor mínusz pont? :S Mert 2be nagyon nem voltam biztos! 😄
De most akkor már be van vezetve az a dolog, hogy ha tippelsz, akkor mínusz pont? :S Mert 2be nagyon nem voltam biztos! 😄
viszont azért én sem HD felbontású képeket rakok be, továbbá pedig a képnél nem lehet csalni, vagy tudod vagy nem! <#hehe>#hehe>
De, most komolyan! Jó! Van akinek még 1megás nete sincs! SÕT! Olyan is van aki munkahelyérõl vagy iskolából nyomja! És az se gyors ám! :S
Szerintem nem kéne a kvízbe kép!
Idõre megy! Ergo: Akinek lassabb a nete, annak lassabban tölti be! És ha ezen áll és bukik? o.O
Idõre megy! Ergo: Akinek lassabb a nete, annak lassabban tölti be! És ha ezen áll és bukik? o.O
Az is lehet, hogy túl sok az egy hét. Szerintem simán lehetne naponta (mondjuk ez neked sok munka), vagy két-háromnaponta is.
amikor frissen nyílt a topik, sokan megnézték hogy mi ez, most meg csak azok maradtak, akik befavolták 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
1. forduló (100 feletti részvétel)
2. forduló (eddig 28)
annyira azért nem nehéz, vagy csak megfeledkeztek róla?
2. forduló (eddig 28)
annyira azért nem nehéz, vagy csak megfeledkeztek róla?
1 perc alatt azt a kérdéssort kizárt, hogy kitöltse valaki csalással. Alt+tabozással google keresésekkel.
Én most nem csaltam és így lett 20 pont 53 sec alatt. Ha google-el nézem ki azokat, amikben nem vagyok teljesen biztos, az tuti elvesz 1,5 percet. Legalább.
Én most nem csaltam és így lett 20 pont 53 sec alatt. Ha google-el nézem ki azokat, amikben nem vagyok teljesen biztos, az tuti elvesz 1,5 percet. Legalább.
púúúúú
tod kik a csalok azok akik 1 perc alatt kitöltik hibátlanul nem az aki gondolkozik mert anak meg nem elég a 2 perc errõl ennyit
2. forduló (részeredmény) - frissítve 2009.02.02./17:24
Összesített állás (2 forduló után) - frissítve 2009.02.02./17:24
Idõtúllépés:
Carloska (4:07)
Összesített állás (2 forduló után) - frissítve 2009.02.02./17:24
Idõtúllépés:
Carloska (4:07)
Minek vetted fel? 😄
picsába, nekem meg telefon volt, pont mikor megnyitottam a 2. fordulót... gyors bezártam az ablakot, de már késõ volt sztem, most már csak a kvíz 2. oldalát mutatta, azt meg gondolom hiába töltöttem ki név nélkül 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™