Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
je

pzoli00
pzoli00
ha sikerül akkor egy órán belül kirakom és lehet annyi változás lesz, hogy mostantól hetente két kvíz lesz.

Mikor lesz új kvíz? Ma este? Továbbra is azt mondom, hogy szerintem bõven sok ez az egy hét

pzoli00
Jelen esetben a helyes válasz Marconi volt.

shad0w
tudom, h hárman vannak akik egymástól függetlenül találták fel, amit mondasz meg király, csak emlékeim szerint nem így szólt a kérdés 😊 de amúgy nem kötözködöm, elfogadom, csak azt hittem véletlen <#worship>

don't give a fuck

Benny04
😮

pzoli00
és a leggyorsabb is voltál !

Benny04
kitöltöttem.

pzoli00
sõt ha utánnanézel még egy nevet találhatsz ezzel a kérdéssel kapcsolatban, viszont itt az a nyerõ aki elõször alkalmazta sikeresen ezt a technológiát.

shad0w
tudom, h nem igazán szabad a kérdésekrõl beszélni, de az egyiknél háromból 2 válaszlehetõség is helyesnek tekinthetõ

don't give a fuck

n3whous3
akk kiestél, mert te mama 2 vagy és nem mama2 ::::

púúúúú

n3whous3
offkorz néven mama2

púúúúú

mama 2
kitöltöttem az újat. mama2 néven offkorz.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

sweech
mit

nonicks
na elkészítetem!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

pzoli00
még valamivel több mint egy nap és lezárul a 2. forduló aki még szeretne résztvenni, holnap éjfélig megteheti !

tnm
ha más nem vmi mûholdas biztos, mondjuk ott biztos jól lehetne vezeték nélkül kommunikálni: se beton, se magas házak, se egy harmadik (az adón és a vevõn kívüli 3.) elektromos berendezés 😄

[HUN]FaTaL
Megj.: Gambiaban van Internet?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Persze meg aki 9600bps-sel nyomja otthonról <#banplz>

pzoli00
nem rossz!

BB7
Mázlista! Csak ennyit tudok mondani!

Eredményekre ránézve: Ekkorát még talán SOSEM nyílt ki a szemem! ... Ööö! 😄 Ezt hogy, azt nem tudom! De örülök! Azaz, nem! Mert ez arra ösztönöz, hogy jövõ héten is ennyire jól kell teljesítenem, ami nem egyszerû!
tnm
na jó, de ha valaki Gambia-ban jár suliba. rájuk is gondolni kéne sztem 😄

[HUN]FaTaL
Munkahellyel, iskolával nem példálóznék 😄 Munkahelyemen 10 megabit, suliban 10 gigabit van 😄DD

BB7
A képet 100%ra tudtam! 😊 Amúgy nem szokásom csalni! Csak magadat csapod be! :/
De most akkor már be van vezetve az a dolog, hogy ha tippelsz, akkor mínusz pont? :S Mert 2be nagyon nem voltam biztos! 😄
pzoli00
viszont azért én sem HD felbontású képeket rakok be, továbbá pedig a képnél nem lehet csalni, vagy tudod vagy nem! <#hehe>

BB7
De, most komolyan! Jó! Van akinek még 1megás nete sincs! SÕT! Olyan is van aki munkahelyérõl vagy iskolából nyomja! És az se gyors ám! :S
sweech
akkor az szörnyû.

BB7
Szerintem nem kéne a kvízbe kép!
Idõre megy! Ergo: Akinek lassabb a nete, annak lassabban tölti be! És ha ezen áll és bukik? o.O
Az is lehet, hogy túl sok az egy hét. Szerintem simán lehetne naponta (mondjuk ez neked sok munka), vagy két-háromnaponta is.

Casillas
amikor frissen nyílt a topik, sokan megnézték hogy mi ez, most meg csak azok maradtak, akik befavolták 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

pzoli00
1. forduló (100 feletti részvétel)
2. forduló (eddig 28)

annyira azért nem nehéz, vagy csak megfeledkeztek róla?

vmvr
fú öcsém de jó vagyok😄😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

n3whous3
már nem tudom, de kb a felében biztos voltam.

púúúúú

pzoli00
elõ vagy fizetve?

-igen

FZoleee
amúgy a polldaddy csak havi 100 kérdõív választ fogad el, nem? vagy elõ vagy fizetve?
tnm
és hányra tudtad a választ és hányra csak tippeltél?

pzoli00
pontosan így van ahogy mondod!

n3whous3
1 perc alatt azt a kérdéssort kizárt, hogy kitöltse valaki csalással. Alt+tabozással google keresésekkel.

Én most nem csaltam és így lett 20 pont 53 sec alatt. Ha google-el nézem ki azokat, amikben nem vagyok teljesen biztos, az tuti elvesz 1,5 percet. Legalább.

púúúúú

Carloska
tod kik a csalok azok akik 1 perc alatt kitöltik hibátlanul nem az aki gondolkozik mert anak meg nem elég a 2 perc errõl ennyit

n3whous3
hát akkor yahoo

egyre megy <#wow3>

púúúúú

Carloska
jah bocs lol 😄

pedig nem google

Carloska
carloska néven töltötem ki de nem látom magam túlléptem az idõt?

Minek vetted fel? 😄

poppe
picsába, nekem meg telefon volt, pont mikor megnyitottam a 2. fordulót... gyors bezártam az ablakot, de már késõ volt sztem, most már csak a kvíz 2. oldalát mutatta, azt meg gondolom hiába töltöttem ki név nélkül 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;