Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
sajnos ez emberi becsületességet nem lehet jól mérni (pláne nem online).

de hogy részletezzem:
feltételezve, hogy minden kérdésnél 3 választási lehetõség van, és mondjuk minden kérdés 3 pontot ér, akkor ha tök random bejelölgetsz (mint, ahogy mki tette a kérdések nagyjánál, mivel "passz" lehetõség nem volt), akkor legnagyobb valószínûséggel az összpontszám harmadát éred el.
ha egy rossz válasz mondjuk -1,5 pontot ér, akkor valahol 0 pont körül lesz a végeredményed csupa tipp esetén, ha minden kérdés -3 pontot, akkor -33,3ÿ%-ánál az összpontszámnak. aki viszont csak 2 kérdésre tudná a választ, de arra valóban, a többit meg passzolná, az kapna 6 pontot, ami máris reálisabb felmérése a tudásnak
persze, aki nagyon mákos az ezután is betippelheti 100%-osra, de ez a lehetõség eddig is fennállt

mama 2
Hát még nem járok egyetemre, szóval bocs, biztos igazad van<#smile>.
Lehet nincs google meg Wikipédia megengedve, de a sok "csíter" még is használja.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

tnm
biztos fiatal vagy még. 😊 egyetemi beugrós rendszernél nagyon gyakori a mínusz pont. pont az a lényeg, hogy ne tippelj, illetve csak olyat jelölj be, amiben viszonylag biztos vagy.

különben lehetne az egész egy sima lottó játék is, ki találja el az 5 számot, azt kész.
itt most az a lényeg, hogy ki _tudja_ a kérdésekre a választ. pont ezért nincs Wikipédia se meg Google se megengedve

mama 2
jó lenne, ha a rossz válaszra - pont járna.
Annak meg mi értelme? Ha rossz a válasz, elceszted, vége, 0 pont. Viszont a passz-t sem értem. Mert ha úgy gondolja tudja, akkor bejelöli, és ha jó, akkor jó, ha nem, nem. Ha meg nem jó, így is-úgy is 0 pontot kap.

tnm
kitöltöttem, +fav egyelõre.
2 megjegyzés:
1, jó lenne, ha a rossz válaszra - pont járna, és lenne olyan is, hogy "passz" (természetesen 0 pontért). így kevesebben tippelnének, kisebb lenne a szerencsefaktor.
2, mivel az összes kérdés mûveltségi kérdés volt, ne írd, hogy "aki csal az beismeri, hogy nem egy IQ huszár", mert ezzel csak beismered, hogy nem tudod, hogy _hivatalosan_ az IQ-nak nem része a mûveltség (kreativitás, problémamegoldó-készség, egyebek igen, de a kvíz egyetlen ilyen kérdést sem tartalmazott, csak tárgyi tudást vizsgált)

pzoli00
ez csak részeredmény, vasárnap pontos ranglista idõkkel !

jo lenne latni azt is hogy ki mennyi ido alatt teljesitette, de én akkorsemhiszekneked

n3whous3
az azonos pontú eredményeket az idõ szerint sorolod be? Mert úgy lenne értelme és nem úgy, hogy ki hanyadiknak érte el pl a 32 pontot...

púúúúú

ték

Fasza, egyre lejjebb csúszok, remélem a többi fordulón jobb leszek :/

Nightwish006
Üdv! megmondanád hány pontom letT? 😊 enve néven csináltam, végig tipp<#idiota>

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Ha kérhetem inkább töröld nevem lol! XD

adios
kitöltöttem én is.

max ebben a jatekban nincs ertelme a csalasnak, de ha pl az életet vesszük, ott igenis van. sõt

pzoli00
azt, hogy bevallottad

mármint h le se szarom?

pzoli00
szerintem a legjobb döntést hoztad, semmi értelme csalni, ezt nagyra értékelem, a következõ fordulóban visszaszerezheted a pontjaid !

le se szarom

pzoli00
viszont ez tudod mivel jár?

igen, csaltam, következõt tisztán játszom

pzoli00
ezt most vegyem vallomásnak?

96 cheater 5

ez meg hogy csítel he' :C

5 Hydroceph 32

pedig kvagyosan "csatam'"

n3whous3

púúúúú

mama 2
Te mégszarabb😄.

ThisZip
eredményemet küldd el lécci nekem is! thx

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Casillas
küldd el légyszi az enyémeket, köszi

Vivimos por ti, vence por nosotros.

szarvagy

mama 2
43. hely | Mama2| 19 pont
:C

pzoli00
van idõkorlát 5 perc, de jövõhéttõl már csak 2 lesz !

nonicks
bunda az egész!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

n3whous3
Hány Oscar-díjat nyert az "Az angol beteg" címû film?

8-at, nincs a válaszok közt, htx

am szimpla google az egész, nemm jó úgy, hogy nincs idõkorlát

púúúúú

macselek
Amúgy faja topik😊

49.|Macselek|19

pzoli00
majd a bannerba lesz egy TOP 10 lista és még sok más is, nagy meglepi nem várható, év végén kihirdetjük a gyõztest

BB7
Amúgy jár valami meglepi? Vagy bannerba legalább lesznek nevek? Vagy hogy? 😊
sweech
;((

pzoli00
Aki szeretné újra megnézni a kérdéseket és a rá adott válaszait, valamint idejét annak elküldhetem PÜ -be, csak jelezzétek és küldöm.

65.hely | pista89 | 14pont

jee-.-

hanyadik vagyok csháje?

Én 55, pedig tudom magamról, hogy kurva okos vagyok 😄

Sok a csaló! <#violent><#buck>

NEOreg3
most már abban se vagy benne

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee
ehh, azt hittem sokat tudok, erre csak 28. hely 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

pzoli00
A kérdéseket én fogom összeállítani, de saját kérdéseiteket is beküldhetitek nekm (privát üzenetben), amelyek majd valamelyik héten esetleg felbukkanhatnak !

GregSB
Ez jó! 😊

Te fogod összeállítani mindig a kérdéseket, vagy lehet másoknak is (amit aztán elküldenek neked)?

Zomil
19. 24 pontal 😛

egész jó ahhoz képest, h kb. 2-re tudtam biztosan a választ 😊

amugy érdekes látni h 24 pontosbol van a legtöbb 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ScarY MAN
St meg az 53. <#banplz>

...

Carloska
kitöltöttem de végig tipp valahol a vége mezõnyben lehetek 😄

am szuper ötlet ez nagyon!