Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hogy részletezzem:
feltételezve, hogy minden kérdésnél 3 választási lehetõség van, és mondjuk minden kérdés 3 pontot ér, akkor ha tök random bejelölgetsz (mint, ahogy mki tette a kérdések nagyjánál, mivel "passz" lehetõség nem volt), akkor legnagyobb valószínûséggel az összpontszám harmadát éred el.
ha egy rossz válasz mondjuk -1,5 pontot ér, akkor valahol 0 pont körül lesz a végeredményed csupa tipp esetén, ha minden kérdés -3 pontot, akkor -33,3ÿ%-ánál az összpontszámnak. aki viszont csak 2 kérdésre tudná a választ, de arra valóban, a többit meg passzolná, az kapna 6 pontot, ami máris reálisabb felmérése a tudásnak
persze, aki nagyon mákos az ezután is betippelheti 100%-osra, de ez a lehetõség eddig is fennállt
Lehet nincs google meg Wikipédia megengedve, de a sok "csíter" még is használja.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
különben lehetne az egész egy sima lottó játék is, ki találja el az 5 számot, azt kész.
itt most az a lényeg, hogy ki _tudja_ a kérdésekre a választ. pont ezért nincs Wikipédia se meg Google se megengedve
Annak meg mi értelme? Ha rossz a válasz, elceszted, vége, 0 pont. Viszont a passz-t sem értem. Mert ha úgy gondolja tudja, akkor bejelöli, és ha jó, akkor jó, ha nem, nem. Ha meg nem jó, így is-úgy is 0 pontot kap.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
2 megjegyzés:
1, jó lenne, ha a rossz válaszra - pont járna, és lenne olyan is, hogy "passz" (természetesen 0 pontért). így kevesebben tippelnének, kisebb lenne a szerencsefaktor.
2, mivel az összes kérdés mûveltségi kérdés volt, ne írd, hogy "aki csal az beismeri, hogy nem egy IQ huszár", mert ezzel csak beismered, hogy nem tudod, hogy _hivatalosan_ az IQ-nak nem része a mûveltség (kreativitás, problémamegoldó-készség, egyebek igen, de a kvíz egyetlen ilyen kérdést sem tartalmazott, csak tárgyi tudást vizsgált)
púúúúú
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
ez meg hogy csítel he' :C
pedig kvagyosan "csatam'"
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
8-at, nincs a válaszok közt, htx
am szimpla google az egész, nemm jó úgy, hogy nincs idõkorlát
púúúúú
jee-.-
Sok a csaló! <#violent>#violent><#buck>#buck>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Te fogod összeállítani mindig a kérdéseket, vagy lehet másoknak is (amit aztán elküldenek neked)?
egész jó ahhoz képest, h kb. 2-re tudtam biztosan a választ 😊
amugy érdekes látni h 24 pontosbol van a legtöbb 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"