3614
Heti kvíz
-
shumika #3413 kész most a régebbi 3.5-ös FF-el is OK. -
#3412 kitöltöttem, viszont már nagyon a végén voltam az időnek az utolsó 10 másodpercben nem engedte, hogy rányomjak a gombra így 1 kérdést nem tudtam elküldeni -
Fbn Lx #3411 így van. úgy tűnik kényes a rendszer :D -
#3410 ff 4 béta alatt jo volt -
cargame #3409 kesz -
#3408 a délután nem ment, most jó :) érdekes :P -
#3407 Klassz sikerült..külön tetszik, hogy a kvíz kitöltése után visszadobott a topikba ;) -
#3406 nekem krómmal jó volt -
#3405 -
Fbn Lx #3404 szitén nem tölti, se ff se chrome. -
#3403 #3401-02, kéretik próbálkozni bizonyos időközönként, legutóbb is begerjedt úgy egy fél nap után... -
#3402 firefoxon se megy -
shumika #3401 Opera és Gugli chrome alatt 0% a végtelenségig de mással se jó. Se FF se IE. XP op. -
#3400 Letsgo.
Heti Kvíz 4. évad 1. forduló
A szabályok változatlanok, a változás annyi, hogy nem tudod meg az eredményt a kvíz végén, hanem e-mailben lesz kiküldve (aki megadja a címét persze).
Felhívnám mindenki figyelmét, hogy egy új rendszerrel dolgozunk, kisebb-nagyobb hibák előfordulhatnak. Az általam tesztelt rendszerek közül a kvíz FF és IE alatt tökéletesen megy, a többin a kvíz kedvétől függ :D
Sok sikert mindenkinek! -
#3399 továbbra is köszi a befektetett energiát! -
#3398 No, ha minden igaz, sikerült mindent beállítani, csak adatbázishiba volt... :|
Holnap azért indítok még egy tesztkört biztos ami biztos alapon, és akkor februártól kezdve bonanza banzáj :) -
#3397 nekem nem küldte el, pedig submittoltam. -
Fbn Lx #3396 maximális tisztelet az elkötelezettségedért :D -
#3395 Köszi, erre is rálesek :)
Szóval, todo lista a hétvégére:
-email response megrúgdosása
-pontok rendberakása
-admin felület megbuzgerálása, hogy én is lássam a dolgokat, ne csak ti kapjatok visszajelzést :D
Ha bármi egyéb észrevétel/ötlet van, mondjátok :) -
#3394 vista + mozilla teljesen ok )) -
Fbn Lx #3393 submitra nyomtam, nem jött mél
viszont azt vettem észre, hogy az utolsó (10.) kérdésre nem veszi figyelembe a választ, se nem hamis, se nem jó
ugye már az elején is azt írja, hogy 10 kérdés van, és maximum 8 pont szerezhető. az 1. kérdés a név, de akkor még maradt 9, szóval az utolsó kérdést nem nézi? -
#3392 submitoltam, nem jött mél. -
#3391 én submitoltam de email nem jött -
#3390 nein. -
#3389 Akkor még viszont az érdekelne, hogy aki submitolt, annak elvileg kiküldi a helyes válaszokat az első ponton megadott mailre - megtörtént? -
#3388 én submitoltam..4pont :| :DD.. a párosításnál félrenyomtam xD és fel sem tűnt. -
#3387 lol, nekem is működik, de kár volt kitöltsem :D (2 pont) -
#3386 Hmm.. Volt olyan aki kitöltötte, és submitolta is a végén a kvízt?
Az adminfelületen összesen egy embert látok, aki kitöltötte :|
#3385: ez volt az alapvető motiváció, de látszik, még egy kis finomhangolásra lesz szükség :) -
#3385 Hű, ez szerintem marhajó lenne így, benne van minden ami kell, visszaszámláló óra, pontszám, válaszok kiértékelése, többféle lehetőség a kérdésfeltevésre, szuper :)
tegnap meg lehet hogy csak az oldallal volt valami gond, azért nem jött be senkinek :) -
#3384 Ma már tökéletesen jó Chrome-al is (: -
#3383 Úgy néz ki csak a Chrome nem támogatott, IE, FF alatt nekem mindkétszer simán működött.. -
#3382 így van :) -
#3381 hmm ugyan ezzel ma már simán megy (: -
#3380 win 7 ff 3.6 simán megy -
#3379 xp+firefox szintén megáll 0% nál. -
#3378 Köszönöm, akkor megnézem hol lehet a bibi :) -
#3377 0%-nál nem megy tovább...
Vista + Opera 11 -
#3376 win 7 + google chrome.. 0% és itt meg is adta magát. -
#3375 0%-nál megállt :/ -
cargame #3374 Nem tolt be.