Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
én csak azt nem értem, hogy ha most azt mondod, hogy azért ilyen jó, mert annyira mûvelt vagy, akkor kicsit korábban miért írtad, hogy egy csomót tippelsz?

most akkor tudod a válaszokat vagy nem?

hát vagy még az lehet, hogy én vagyok buta, és már a tippelési tehetség is a mûveltség része

Vivimos por ti, vence por nosotros.

én meg NYOLCADIK (woooow, de jó kimondani) vagyok, és én is gecire megszólom!!4
wasdwasd nemén vagyok thxbye

FZoleee
Húú, mit találtam errõl a mûvelt pistáról <#wow3>

HUN Fittikém (ban) Dátum: 2009.03.07. 12:26 Adta: SHADOWEYES7
Ban megkerülése.

pista89=HUN Fittikém

---

wasdwasd (ban) Dátum: 2009.03.10. 19:06 Adta: Pheel
"meik nagyokos moderátor elakadásjelzõzte már így meg hun fittikém-et indokoljátok meg!faszér kell így osztani a büntipontokat...sok kiskirály.kettõsmérce!a faszopók nagyrésze meg sose kap semmit nyalizós ország én mondom"

Ráadásul alreg.
Fabio Capello
én meg se szólalok az 1:53-as idõmmel <#kuss>

FZoleee
én pont 10. vagyok, és én is megszólom <#wow3>
Ding-ding! <#idiota> K.O.! <#idiota>
mûvelt családból származok

í- fA:__AS?D_AS:AS_d
származom ha már mûveltség <#idiota>

GregSB
A vicc inkább az hogy még van bõr a pofádon eljátszani az ártatlant.

ok.

Lacee
kétszer öt ismeretlen kérdést 20 másodperc alatt hibátlanul megválaszolni, ráadásul minden alkalommal, elég hihetetlen, ezt beláthatod.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Amúgy tök vicc, hogy azok szólják meg az eredményem, akik 10. helyezésnél rosszabbak <#wow3>

GregSB
Fütyülsz és hazudsz!

Ezen hogy élném ki magam?😄
Hurrá elsõ vagyok, dejó nyertem semmit. ( kb ennyi😊 )
Úgyhogy kurvára nem látom értelmét, hogy mire csaljak, semmi nyeremény sincs, akit irritál, hogy
mûvelt családból származok az szépen ne vegyen észre, ennyi.

Atti12
inkább szánalmas, hogy 18-25 évesen ezen éled ki magad 😊 get a life ^^

profi vagyok na.

most már egyáltalán nem vicces úgyhogy fejezd be... a játékvezetõ is kicsit felfigyelhetne most már erre a zavaró tényezõre.

Pipör
hát ez gyenge lett kicsit XD

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

sweech
ezt a fos kifogást omg 😄

zsutyesz
mindig 100%-osan tippelsz? Ezt senki nem veszi be.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

GregSB
Ne fütyülj!

Jó, én is szoktam tippelni, de mégse mindig fullpontosat......a sebességgel nincs bajom, én is olyan gyors vagyok mint te, és tudom hogy meg lehet csinálni.

Nem olvasom el normálisan a kérdéseket 😊
Amúgy elég sokszor tippelek 😄

De most komolyan ember, szerinted nem gyanús? Legalább próbáld meg kimagyarázni 😄

Jaja, sajnos <#shakehead><#sir>

Pista89 monnnyon le!!!4û

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Most már én is azt mondom hogy zárjuk ki

Casillas
tévedtem 😞

Vivimos por ti, vence por nosotros.

szegény géniuszokat mindig csalással vádolják 😞
toysoldier
pistikét nem lehetne kizárni a faszba?
vagy nem venni figyelembe az "eredményét"?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Atti12
szánalmas 😄

GregSB
1 pista89 48 0:27

<#eljen><#kuss><#lama>

tnm
khm, valaki nem került bele 😉

én sem vagyok rajta 😞

*jah, most olvasom, hogy bõvítve lesz <#smile>
És ÉN?<#wow2>

Bulykin
piros betûs

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

énis tegnap töltöttem ki, miért nem vagyok rejta<#confused>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

<#eljen>

pzoli00
11. forduló (részeredmény)

* a lista délután bõvítve lesz

Idõtúllépés:

Benny04 (2:08)

tnm
ilyet sztem kizárt, hogy angol tanár mondjon.
a ready és a filling közé minimum kéne egy szócska.

utoljára írom le: a ready legközelebbi jelentése: elõkészülni, felkészülni, míg a done-nál ugyanez: elkészíteni, végezni vele.

magyarban sem ugyanaz, hogy valaki készen áll a tesztre, vagy készen van vele.

olyan egyébként pedig nincs is, hogy "ready with", csak úgy, mint "készen áll valamivel" pl. "I'm ready with my gun.", nem azt jelenti, hogy "Elkészítettem a puskámat.", hanem azt, hogy: "Én a puskámmal (az oldalamon, vagy akár úgy, hogy Én és puskám) készen állok(unk) (... a háborúra, a birtokom megvédésére, stb...)

Nah, én ezzel befejeztem a vitát, mert itt off, de nem akartam hogy téves infó legyen itt utoljára. Jelen helyzetben csak akkor van értelme ready-t írni, ha az arra vonatkozik, hogy valamilyen következõ feladatra, vagy az eredményhirdetésre állnak készen (feltételezhetõ, hogy nem így értették.)
Ha nem hiszed/fogadod el ezt, nekem mindegy, csak másokat ne vezess félre -jó szándékkal sem!

Barnabyka
itt bontakozik ki az ,h más helyes leírva és más helyes beszédben..
szokásos hülye angol/amerikai szokás😊

én hallottam már rengetegszer, pedig volt pár külföldi tanárom
"Are you ready filling in the gaps", pölö.
felesleges ezen vitázni, helyes mindkétféleképp.
tnm
az a nagy különbség, hogy ott az "I'm ready." az arra vonatkozik, hogy készen áll arra, hogy a tanár ellenõrizze.

és nem határozatlan, meg határozott, hanem:
I'm ready for sg.
és I'm done with sg.

de ez itt off

szerk.: én még olyat életemben nem hallottam, hogy 'ready with' olyan jelentéssel, hogy abban ne lett volna vmi jövõre utalás (pontosabban, vmihez való viszonyítás).

ha konkrétan a mûveletrõl beszélsz akkor igen, de magadra vonatkoztatva a ready is ugyanannyira helyes.
Biztosan érzed a jelentésbeli különbséget pl. a "Have you done/Are you done with the quiz" és az "Are you ready with the quiz" között. Az elsõ esetben egyik variáció sem 100%-ban azt jelenti, mint amit kellene.
De itt most nem tudom, mért kezdtünk el errõl vitázni 😄
[HUN]FaTaL
Lehet használni, de kvízkitöltésre/oldalletöltésre/fájlmûveletekre stb. a Done-t használják.

http://goo.gl/gd6Zi5

márpedig readyt nem csak elõre, de visszamenõleg is lehet használni. Ráadásul ha valami feladatot kell megoldani, egy angol/amerikai osztályban több I'm ready-t hallasz, mint I'm done-t/It's done-t.
Egyébként mindkettõ helyes, de a readyt tényleg gyakrabban használják, mert az határozott névelõvel jobban passzol, a done meg határozatlannal.
Az más 😄

tnm
de õk már a következõre "ready"-k 😄