Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
11. forduló
A kvíz kitöltésére 2 perc áll rendelkezésre !
Az elérhetõ max. pontszám 48 !
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
mondjuk p89 elsõ helyen van és az a lényeg, szal annyira nem fontos javítani😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
5 lacee 290
6 Casillas 283
7 geo 275
8 ba32107 276
9 fatal 258
ez hogy is van? nem pontszám alapján megy a ranglista, hanem itt is számít az idõ?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
meglepõ
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
* a 11. fordulótól kezdve annyi változás lesz a bónuszpontok kiosztásában, hogy a maximális pontszámmal teljesítõk idõeredménye nem játszik, azaz idõeredményüktõl függetlenül nem kapnak bónuszpontot!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Eddig mindig csak 25 pont környékén jártam, most jobban tippeltem úgy látszik 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!