Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
#703: Névre szûr, többször is töltöttem már ki a munkahelyemen.
http://goo.gl/gd6Zi5
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
13. forduló
(2009. március 16. - 21.)
A kvíz kitöltésére 2 perc áll a rendelkezésetekre!
A maximálisan elérhetõ pontszám 40 pont!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
12. forduló (végeredmény)
Összetett állás (12 forduló után) - végeredmény
* a 13. forduló holnap kezdõdik, annyi változással, hogy péntekig fog tartani, azaz egy héten csak 1 forduló lesz !
a helyedben én is ezt csináltam volna. ha gyanúsan jól nyomja az ember, nem árt direktbe elbaszni egyet.
Összesített állás (12 forduló után) - részeredmény
Idõtúllépés:
Fabio Capello (2:09)
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
12. forduló
A maximálisan elérhetõ pontszám 50 pont!
de #661 környékén még nagyon készültem xD
Vivimos por ti, vence por nosotros.
én azért játszok, hogy magamat "teszteljem", ha összejön a jó eredmény, örülök, ha nem, akkor meg nem, de legalább tudom, hogy tisztán játszok, és reális eredményt kapok vissza magamról
lehet, hogy sokan ezt baromságnak tartják, nem különösebben érdekel
ték
Vivimos por ti, vence por nosotros.
ezért sem töltöm már ki, nincs értelme :|
csalhatnék én is, de felesleges
azt pedig ne magyarázd be senkinek, hogy fél perc alatt kitöltöd 100%-osra
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
11. forduló (végeredmény)
Összetett állás (11 forduló után)
* 12. forduló holnap délelõtt!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Amúgy jöhetne egy friss részeredmény és egy friss összeredmény.
(ja egy egyébként megjegyzem hogy NAGY respect pzolinak amiért manageli ezeket a topikokat - köszi)
földet mûvelt családból? (az idézett mondat magáért beszél, mint már többen is felfigyeltek rá)
amúgy én kitöltöttem másodszorra is a tesztet egy bizonyos néven, de azt nem látom a listában... (teszt jelleggel, minden féle IP újítás nélkül, untraceable.us-en keresztül. örültem volna, ha pzoli00 tesz vmi megjegyzést, hoyg észrevette, vagy vmi, mert én így úgy érzem, hogy bárki más is megteheti élesben)