3614
Heti kvíz
-
#3453 Sej, nekem is 3 pont :D
akkor ennyit az első helyről :) -
#3452 Rálesek mindjárt. -
shumika #3451 kész -
#3450 Basszus nagy blama történt..összeomlott a firefoxom a kvíz közben..viszont újra tudtam kezdeni onnan ahol abbahagytam..nah most mi van?^^ -
#3449 nálam sem -
#3448 kész -
#3447 Egy kis magyarázat a végeredményt illetően: Pár embernél láthatjátok a "Submit időben lenyomva" megjegyzést. A rendszer hálistennek rögzíti a gomb lenyomását, erről látok egy időt, illetve látom az elküldés idejét. Mivel a főoldalon az elküldött időt látom, ezért az kerül be az eredménybe, hogy ne kelljen mindenkit egyesével átnyálazni - kétes esetekben azonban megnézem a gomb lenyomásának idejét, és természetesen ha ez 2:30 alatt van, akkor a kvíz elfogadott, főleg annak fényében, hogy 2:30-nál automatikusan zár a rendszer.
Lényeg: a végeredményben látott időtök a beérkezési idő, de a gomb lenyomására vagyok tekintettel az időtúllépésnél, mivel elvileg olyan nincsen. -
#3446 kész
-
#3445 kész! :) -
#3444 a köcsögöknek betölti, nekem 0%-on áll.. :S -
#3443 SG-n mit vártál? :D -
#3442 nálam nem tölt be ;_; -
#3441 Kezdenek baromi unalmasak lenni az unalmukban baromságokat író, idiótán kitöltő emberek...
Aki nem játszani akar csak hülyülni, az legyen oly kedves és mellőzze ezt a topikot. Nincs egy napja hogy kinnvan az új kvíz, de már 9 abszolút baromságot kaptam. Szóval a pfff, idiótatopik, hülyegyerek, stb. fantázianevű kitöltőket kérem, hogy ne itt éljék ki való életbeli impotenciájukat.
Htx. -
#3440 Véletlen lett bemásolva, nem volt hozzáadva pont :) -
#3439 Fabi tudom, hogy szereccccc ))
De valóban Én voltam a leggyorsabb ?? -
cargame #3438 Kesz -
shumika #3437 Most szar chrome-al -
#3436 A 4. évad 2. fordulója a bannerből elérhető.
Ha nem töltene be, kéretik próbálkozni, sajnos a rendszer elég lassan dolgozza fel az új kvízt, de így is max. 24 órán belül rendesen mennie kell. -
#3435 Az 1. forduló eredményei elérhetőek. -
#3434 -
#3433 Új forduló és eredmények ma este -
#3432 ? -
Coolfire #3431 Lehet majd játszani?:) -
#3430 -Újabb két mail kiküldve
A KITÖLTÉSI HATÁRIDŐ HOLNAP 23:00, HA VALAKI MÉG NEM TETTE MEG, ESSEN NEKI GYORSAN! -
#3429 kész -
#3428 jött mail )) /vipmail -
#3427 teljesen jogos, mindketten dolgoznak vele :) -
#3426 ma is tanultam valami újat, 4-es kérdés válaszát én eddig mindig csak vargának hallottam :)
(Heves megye északkeleti része) -
#3425 nekem nem (gmail) -
#3424 Megérkezett, de azt is a spam mappába rakta(gmail). -
shumika #3423 meg gyütt a mél -
#3422 megjött a mail :) -
#3421 KÖZÉRDEKŰ
-19 e-mail kiküldésre került, ez a jelenlegi összes játékos, egy kivétellel. Ha valaki játszott, de nem kapott mailt, az szóljon privátban, és utánajárunk a dolognak.
-BillGates nevű játékosunk e-mail címe nem valós, emiatt nem kapott e-mailt, ha érdekli az eredménye, privátban nagyon szívesen megosztom vele.
-Mivel a rendszer kulcsszavakra működik a kitöltős részek esetében (itt elsősorban a forduló 4. kérdéséről van szó), ezért kisebb eltérések adódhatnak, ami miatt a rendszer nem ad rá pontot (extra névelő, ékezetmentesség). Aki a javításban ilyet lát, küldjön privátot névvel, e-maillel, a hibás kérdéssel, és utánajárok, javítom. Semmi nem tökéletes, ugyebár :)
-Bármi gond esetén itt privátban, vagy a válaszmailben található címen lehet utolérni, írjátok meg mi a baj.
-A következő adag mail (ha lesz kitöltő), holnap este várható.
-
#3420 az e-mail küldés egyelőre manuálisan megy, nem automatice, most kezdem kiküldözgetni őket :) -
#3419 #3418 -
#3418 én se kaptam gmail-ra -
#3417 én citromailes címre nem kaptam tegnap óta -
#3416 én nem kaptam e-mailt délután óta... vagy a freemailt hanyagoljuk inkább? -
#3415 izé...kész -
AdamBeyer #3414 kész van, 6 pont elvileg. köszi hogy visszatértél