Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a számsorozat logikáját elküldenéd priviben?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
schumika: ha ragaszkodsz hozzá 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki szpemet küld, halál rája. 😄
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Barnabyka: 3:12 lett a submit idõd 😞
Az elsõ adag mailt most fogom kiküldeni, lehet lesni a postaládákat! 😄
A borravaló a paypal accountomra jöhet, ígérem csak piára fogom költeni 😄
Lényeg: a végeredményben látott idõtök a beérkezési idõ, de a gomb lenyomására vagyok tekintettel az idõtúllépésnél, mivel elvileg olyan nincsen.
Aki nem játszani akar csak hülyülni, az legyen oly kedves és mellõzze ezt a topikot. Nincs egy napja hogy kinnvan az új kvíz, de már 9 abszolút baromságot kaptam. Szóval a pfff, idiótatopik, hülyegyerek, stb. fantázianevû kitöltõket kérem, hogy ne itt éljék ki való életbeli impotenciájukat.
Htx.
De valóban Én voltam a leggyorsabb ?? <#nezze>#nezze>
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Ha nem töltene be, kéretik próbálkozni, sajnos a rendszer elég lassan dolgozza fel az új kvízt, de így is max. 24 órán belül rendesen mennie kell.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(Heves megye északkeleti része)
-19 e-mail kiküldésre került, ez a jelenlegi összes játékos, egy kivétellel. Ha valaki játszott, de nem kapott mailt, az szóljon privátban, és utánajárunk a dolognak.
-BillGates nevû játékosunk e-mail címe nem valós, emiatt nem kapott e-mailt, ha érdekli az eredménye, privátban nagyon szívesen megosztom vele.
-Mivel a rendszer kulcsszavakra mûködik a kitöltõs részek esetében (itt elsõsorban a forduló 4. kérdésérõl van szó), ezért kisebb eltérések adódhatnak, ami miatt a rendszer nem ad rá pontot (extra névelõ, ékezetmentesség). Aki a javításban ilyet lát, küldjön privátot névvel, e-maillel, a hibás kérdéssel, és utánajárok, javítom. Semmi nem tökéletes, ugyebár 😊
-Bármi gond esetén itt privátban, vagy a válaszmailben található címen lehet utolérni, írjátok meg mi a baj.
-A következõ adag mail (ha lesz kitöltõ), holnap este várható.