Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
ó, köszi mindkettõtöknek 😊
ciki 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Barnabyka
Elküldtem én ha nem probléma(persze az én véleményemet, de hát csak jó ^^ 😄

Casillas
jah egyik kérdést félreértettem, lehetett volna akár NÉGY pontom is 😄
a számsorozat logikáját elküldenéd priviben?

Barnabyka
hát fantasztikus :/

Lacee
kitöltöttem, a játékos kérdésre kiváncsi vagyok 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

shumika
Küldeni fogom! ahogy lesz pénzem XD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Fabio Capello
16 mail kiküldve

schumika: ha ragaszkodsz hozzá 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
attila.marton89gmail.com

Aki szpemet küld, halál rája. 😄

shumika
Ha adsz egy account címet ígérem kapsz 4000-et 😊

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Fabio Capello
Nembaj fiúklányok, majd belejöttök 😄

Barnabyka: 3:12 lett a submit idõd 😞

Az elsõ adag mailt most fogom kiküldeni, lehet lesni a postaládákat! 😄

A borravaló a paypal accountomra jöhet, ígérem csak piára fogom költeni 😄

shumika
Nekem 2 😄

Casillas
Sej, nekem is 3 pont 😄
akkor ennyit az elsõ helyrõl 😊

Fabio Capello
Rálesek mindjárt.

shumika
kész

Barnabyka
Basszus nagy blama történt..összeomlott a firefoxom a kvíz közben..viszont újra tudtam kezdeni onnan ahol abbahagytam..nah most mi van?^^

Bulykin
nálam sem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

zsutyesz
kész

Ale Alonso! poppe fan club™

Fabio Capello
Egy kis magyarázat a végeredményt illetõen: Pár embernél láthatjátok a "Submit idõben lenyomva" megjegyzést. A rendszer hálistennek rögzíti a gomb lenyomását, errõl látok egy idõt, illetve látom az elküldés idejét. Mivel a fõoldalon az elküldött idõt látom, ezért az kerül be az eredménybe, hogy ne kelljen mindenkit egyesével átnyálazni - kétes esetekben azonban megnézem a gomb lenyomásának idejét, és természetesen ha ez 2:30 alatt van, akkor a kvíz elfogadott, fõleg annak fényében, hogy 2:30-nál automatikusan zár a rendszer.

Lényeg: a végeredményben látott idõtök a beérkezési idõ, de a gomb lenyomására vagyok tekintettel az idõtúllépésnél, mivel elvileg olyan nincsen.

jhetedikj
kész

anno 1987

N o N a m e
kész! 😊
N o N a m e
a köcsögöknek betölti, nekem 0%-on áll.. :S
jhetedikj
SG-n mit vártál? 😄

anno 1987

Gurren
nálam nem tölt be ;_;

Fabio Capello
Kezdenek baromi unalmasak lenni az unalmukban baromságokat író, idiótán kitöltõ emberek...

Aki nem játszani akar csak hülyülni, az legyen oly kedves és mellõzze ezt a topikot. Nincs egy napja hogy kinnvan az új kvíz, de már 9 abszolút baromságot kaptam. Szóval a pfff, idiótatopik, hülyegyerek, stb. fantázianevû kitöltõket kérem, hogy ne itt éljék ki való életbeli impotenciájukat.

Htx.

Fabio Capello
Véletlen lett bemásolva, nem volt hozzáadva pont 😊

birdo
Fabi tudom, hogy szereccccc ))
De valóban Én voltam a leggyorsabb ?? <#nezze>

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Kesz

shumika
Most szar chrome-al

Fabio Capello
A 4. évad 2. fordulója a bannerbõl elérhetõ.

Ha nem töltene be, kéretik próbálkozni, sajnos a rendszer elég lassan dolgozza fel az új kvízt, de így is max. 24 órán belül rendesen mennie kell.

Fabio Capello
Az 1. forduló eredményei elérhetõek.

N o N a m e
<#taps>
Fabio Capello
Új forduló és eredmények ma este

Grove4
?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lehet majd játszani?😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Fabio Capello
-Újabb két mail kiküldve

A KITÖLTÉSI HATÁRIDÕ HOLNAP 23:00, HA VALAKI MÉG NEM TETTE MEG, ESSEN NEKI GYORSAN!

zsutyesz
kész

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

birdo
jött mail )) /vipmail

Lacee
teljesen jogos, mindketten dolgoznak vele 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Casillas
ma is tanultam valami újat, 4-es kérdés válaszát én eddig mindig csak vargának hallottam 😊
(Heves megye északkeleti része)

N o N a m e
nekem nem (gmail)
jhetedikj
Megérkezett, de azt is a spam mappába rakta(gmail).

anno 1987

shumika
meg gyütt a mél

N o N a m e
megjött a mail 😊 <#taps>
Fabio Capello
KÖZÉRDEKÛ

-19 e-mail kiküldésre került, ez a jelenlegi összes játékos, egy kivétellel. Ha valaki játszott, de nem kapott mailt, az szóljon privátban, és utánajárunk a dolognak.

-BillGates nevû játékosunk e-mail címe nem valós, emiatt nem kapott e-mailt, ha érdekli az eredménye, privátban nagyon szívesen megosztom vele.

-Mivel a rendszer kulcsszavakra mûködik a kitöltõs részek esetében (itt elsõsorban a forduló 4. kérdésérõl van szó), ezért kisebb eltérések adódhatnak, ami miatt a rendszer nem ad rá pontot (extra névelõ, ékezetmentesség). Aki a javításban ilyet lát, küldjön privátot névvel, e-maillel, a hibás kérdéssel, és utánajárok, javítom. Semmi nem tökéletes, ugyebár 😊

-Bármi gond esetén itt privátban, vagy a válaszmailben található címen lehet utolérni, írjátok meg mi a baj.

-A következõ adag mail (ha lesz kitöltõ), holnap este várható.

Fabio Capello
az e-mail küldés egyelõre manuálisan megy, nem automatice, most kezdem kiküldözgetni õket 😊

N o N a m e
jhetedikj
én se kaptam gmail-ra

anno 1987

Gurren
én citromailes címre nem kaptam tegnap óta

Casillas
én nem kaptam e-mailt délután óta... vagy a freemailt hanyagoljuk inkább?

birdo
izé...kész

kész van, 6 pont elvileg. köszi hogy visszatértél