Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
jaja,ezt jó lenne tudni!
Capello,te nehezebb kérdéseket tolsz,mint pzoli nyomta😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
a tippelõs kérdésnél van hibahatár, vagy pontosan kellett volna tudni?
továbbá, egy gondom volt, de csak spolilerben, ha így is necces akkor töröld pls:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2. forduló
Az elõzõ forduló helyes válaszai:
Q.2 Mely sorozat szereplõi a következõk: Monica, Ross, Chandler, Joey, Phoebe, Rachel
(* Joey * Jóbarátok * A Grace klinika)
Q.3 Melyik magyar festõ munkája a Krisztus-trilógia (Íme az ember, Krisztus Pilátus elõtt, Golgota)?
(* Munkácsy Mihály * Csontváry Koszka Tivadar * M. S. Mester)
Q.4 Kéz kezet mos, avagy...
(* Dies diem docet. * Manus manum lavat. * Dum spiro, spero.)
Q.5 Milyen színt kapunk, ha vöröset és kéket keverünk össze?
lilát
Q.6 Axl Rose mellett ki volt a másik személy, aki megalapította a Guns 'n' Rosest?
(* Steven Adler * Izzy Stradlin * Tracii Guns)
Q.7 Éjjel-nappal mindig jár, mégis egy helyben áll. Mi az?
óra
Q.8 Hol kezdte profi pályafutását a Barcelona játékosa, Thierry Henry?
(* Arsenal * Monaco * Lyon)
Q.9 Ki nyerte a tavalyi wimbledoni tenisztorna férfi kategóriáját?
(* Roger Federer * Andre Agassi * Rafael Nadal)
Q.10 Mely m1-es mûsorban találkozhatunk többek közt Pokorny Liával, Rudolf Péterrel, vagy Szabó Gyõzõvel?
(* Beugró * Família Kft. * Napkelte)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A két-két bónuszpontot a három leggyorsabb kapta, ez a ranglistán hozzáadódik majd az elért pontszámukhoz.
Nem mindenki szereti a focit (pl én) a mai kérdésrõl fingom se volt, és az ilyen embereknek ez így heti konstant -1 pont...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
köszi
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
most a 9-bõl 3 pontot megkapni, ezért aztán megéri guglizni...
3-4 pont kis szerencsével nulla tudással is összejöhet
2:00-2:30 2pont
2:31-3:00 4 pont
stb.
így kilehet szûrni valamennyire szerintem.
szerintem ha túllépi valaki az idõt, akkor az alapján hogy hány jó válasza volt, 0-3 pont között kapjon vmennyit. csak hogy ne menjen üres kézzel!!4
legyen az a két pont egy. szerintem. ha ugye 9et lehet max pontszámmal, és ha még a top3 leggyorsabban is benn van az kereken 10 pont. 😊
Egy építõ javaslat:
A három leggyorsabb kaphatna plusz két pontot, és hogy azok se veszítsenek sokat akik túllépték az idõlimitet, megkapják a pontszámukat két pont levonással?
nem mintha engem érdekelne, mert én nem rontottam, de egyeseket érdekelhet 😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix