3614
Heti kvíz
-
#1771 olyat nem lehetne Csinálni, hogy egy óra elindul az elején és közben is mutatja menyi van ? -
#1770 Már megint túl sokáig töprengtem a dolgokon, bár ez a 6 pont szinte állandó, ha sikerül idő alatt befejezni a kérdéssort:P -
#1769 kitöltve -
COOLancs #1768 Kész -
#1767 Nem gondoltam volna hogy ilyen jól sikerül, volt pár tipp is (: -
#1766 Megkaptam, átnézem a dolgokat, utána meglátjuk mi lesz -
#1765 elküldtem ami eszembe jutott, remélem segít. -
#1764 kitöltve -
Fbn Lx #1763 hát ez nagyon szar lett :D -
#1762 küldd a privit, akkor megnézzük, hogy melyik melyik.
ba: 9 pont a maximum -
Én is erre gondoltam ,h ilyen alapon bki kibaszhat bkivel. -
#1760 wtf?
lövésem sincs, valaki szórakozik például? akárki kitöltheti más nevét beírva, nem feltétlenül én voltam... ennyi erővel miért nem egy kitalált nevet írtam volna be, direkt a sajátomat kétszer hogy le is buktassam magam?
ha gondolod, elküldöm privátban hogy miket válaszoltam (már amire emlékszem), és így kiderül, melyik vagyok én. -
ba32107 #1759 Na, zsír! Mennyi a max pont? -
cargame #1758 Ennyire fos azert nem lehetek :S :D:D olyan erzes mikor a matek dogat osszak ki es mindig gyenge volt :D -
#1757 a probléma ott van, hogy volt egy ötpontos kvíz az ő nevén, rá pár percre pedig szintén az ő nevén egy hibátlan... -
#1756 am. mielőtt teljes körű gyanúsítás lenne én még eltudok képzelni 1-2 kibúvót ami reális lehet de azért érdekesnek érdekes.. -
#1755 Gya ne már,ennyire nem lehettem jó:P,örülök az e fordulóbeli szereplésemnek -
geo91 #1754 sejtettem... :S 4 pont... ez kész katasztrófa.... :SSS -
#1753 Részeredmények frissítve -
#1752 fail!? -
#1751 hmm... most nézem, viszont bajban vagy...
Hogy lehet az, hogy két különböző IP-ről azonos névvel érkezzen két különböző megoldás? Kérlek magyarázd meg! -
#1749 első kérdés - az egyik kedvenc íróm :)) -
#1748 na most már én is kíváncsi vagyok...
1-2 tipp volt benne, de volt sztem könnyű is
az egyik kérdés különösen érdekel majd, melyik a helyes válasz, mert ha jól tudom nemrég változtattak rajta a téma főszakijai(?) már h szegény xy mostantól mégse az, ami eddig volt (elég homályos voltam?) :)
-
#1747 pffff 3/4 gözöm nincs :'DD -
#1746 ez nekem is nehéz volt, sok a tipp, kíváncsi leszek rá -
#1745 Na ez most jó nehéz volt -
#1744 kész -
geo91 #1743 kitöltve. ezt nagyon elszúrtam... :SS -
#1742 Senkinek se.Megnyugtatlak:D -
#1741 Minden frissítve, itt a tizedik forduló is, már kész van kb kettő óta, csak nem volt hajlandó behozni az sg-t :/ -
#1740 még kedd előtt jólenne ha jönne a kövi forduló mert utána elutazok :/ -
geo91 #1739 -
#1738 na végre megint egy jól sikerült kör
ideje volt már -
#1737 Ezt nem értem:D Hogy a fenébe volt előző 3.05 meg előtte is több... :) asszem bevezetek valamit , mert van itt valami a gépemmel, + a nettel... -
Fbn Lx #1736 hiányzott már egy jó kör :] -
#1735 annak mi értelme lenne? a többieken kívül magadat is becsapod vele, és mivel nincs is semmilyen nyeremény, fölösleges is volna. -
#1734 nincs rá idő -
cargame #1733 En nem ertem :O .... ti a kerdesekre a valaszt a google ben megnezitek? Marmint van idotok ra ?? -
#1732 6 pont :O
azta :'DD
eddigi legtöbb -
#1731 ajj tudtam hogy rossz lett :( ezzel most visszacsúszok rendesen :O