Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Az új forduló a bannerból elérhetõ. Sok sikert!

Fabio Capello
-Menüváltoztatás (csak szövegben, kicsit ki lett pofásítva, még egykét apróság várható)

-Aktuális állás (1-4. forduló, összesítés) feltöltve
-4x04 végeredmény feltöltve.

birdo
életemben nem volt gmailem )))
Nem is olyan címet adtam meg....csak az elsõ forduló eredményét kaptam meg ...vipmailos címre...

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Fabio Capello
Érdekes, hogy a te gmailedet nem szereti, pedig mindenki másnak elmegy (legjobb tudomásom szerint) 😄

Új kör, eredmények (2-3-4) ma este, lesznek érdekességek O.o 😄

birdo
Kész...és várom a mailt <#miaz>

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

nem kérdezem meg tizenötödszörre is, hogy mikor lesz pillanatnyi állás, de már jó lenne 😛

na mire leírtam megjavult 😄
1:11, 9 pont.. kesha meg glee ez miez

nálam nem tölti be a 4. fordulót, lejárt a határidõ vagy mifa

Fabio Capello
lacee: elfogadva.

Noname: sry, fail 😄

jhetedikj: ezen még elgondolkozom. 😄 Formálisan jó, viszont ha így akartad volna leírni, akkor a többi rangot is illett volna melléírni (tudod, azt a 20-30 egyéb titulust 😄) Node, alszom rá egyet, nem kizárt hogy megkapod a pontot 😊

jhetedikj
Az öröklõs kérdést, majd nézd meg nekem is, hogy elfogható-e, mert szerintem jót írtam.

anno 1987

Fabio Capello
Ha minden jól megy, ma feltöltöm az elõzõ két forduló eredményét, és egyenesben leszünk 😊

A kérdéses dolgokra meg majd ránézek 😉

jhetedikj

Eredményeket jó lenne már látni 😊

anno 1987

N o N a m e
én is más szavakkal írtam le, de nem hiszem hogy Capello elfogadja 😄
Lacee
8 pont lett, de szerintem 9 kéne, az eredményes email (ami amúgy tök jó 😊 alapján az egyik beírós kérdés is jó lett, csak más szavakkal írtam le. a párosítósról szokás szerint lövésem sem volt, de sikerült bemákolni, ahogy elnézem...

a korábbi körökrõl lehet majd tudni valamit? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

fájvõ pojntódesz
Casillas
kapálózzál ;D

Vivimos por ti, vence por nosotros.

N o N a m e
4 pont.
ófákk. a zenés kérdésnél az elsõ nagylemezre gondoltam. 😞
Akkor en a mai naptol nõ lettem 😊)

Gurren
sajnálom, de aki tudta arra a sorozatos kérdésre a választ, az nem férfi 😞

Bulykin
8 pont gyóóóóóóó

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

toysoldier
7 pontom lett (:

összetett lesz majd?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello
Ahogy elnézem, az ékezetes betûkkel gondja van a reply-rendszernek, majd rá kéne lesnem 😄

Amúgy a jelenlegi nem a végleges tárhely, még egy költözés lesz, reklámmentes "házi" tárhelyre 😊

Casillas
ehh, 9 pontom is lehetett volna ha nem változtatom meg az elsõ gondolataimat több helyen is :\ így csak 6, ráadásul emiatt az idõm se lesz elég a +1-hez 😞

shumika
😊 4. évad 4. forduló 4 pont 😊

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

shumika
4 pont király

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Fabio Capello
4. évad 4. forduló

Sorry a csúszásért, a szolgáltató kitalálta hogy a tárhelyért és az adatbázisért egy százast perkáljak le dollárban, így költöztetni kellett az egész cuccot. Remélhetõleg mûködni fog így, köszönöm a türelmet, és sok sikert ofkorz. 😊

zsutyesz
Ezt én is eljátszottam 😄

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Fabio Capello
Sorry a csúszásért, megint hülye a rendszer... 😞 Megpróbálom gyorsan helyrerúgni, kistürelem 😊

Fabio Capello
Eredmények és új kör a mai napon!

Casillas
na igen, így már csak 7 pont 😊 meg festménybõl fél <#idiota>

Casillas
lol, már örültem hogy milyen könnyû volt, csak meglepett hogy megint a régi rendszer van, erre most látom hogy azt a 3. fordulót töltöttem ki, ami fél évvel ezelõttrõl itt maradt a fejlécben 😄DD na akkor nekiállok az igazinak 😄

zsutyesz
kész

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Picar77
10 bõl 4 hm 😄D

()() (^^)

Fabio Capello
Furcsa, pedig én ezt éreztem az eddigi legkönnyebbnek a háromból. Ellustultatok? 😄

nem ez lett a legjobb fordulóm
jhetedikj
kész

anno 1987

Bazz 😄 asszem 0 pont ha jol lattam 😊):S

N o N a m e
kész, de ezt szeretném elfelejteni 😄
Fabio Capello

Sok sikert!

Fabio Capello
Eredmények és új forduló a mai napon!

Fabio Capello
5 újabb megoldás-mail kiküldve

N o N a m e
omg bocs mindenkitõl! 😊
Barnabyka
<#eljen>.. ez gyors volt! <#taps>

Fabio Capello
delete.

okoslehetsz...

Barnabyka
gratulálok '-.-

Gurren
jó, hogy megosztottad velünk. nehogy véletlenül gondolkoznia kelljen annak, aki még nem töltötte ki :3

Barnabyka
én ezzel tisztában vagyok, csak az én elmémben nem ez a fajta ugrott be elsõnek, szerintem ez nem olyan meglepõ.

Lacee
hát pedig számsorozat volt, így híjják az IQ-tesztekben is az ilyet 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Barnabyka
Elõször én is csak néztem-néztem, hogy ez mi a ... aztán valahogy egybefolyt az összes szám a gondolataimban és úgy "szerencsére" beugrott..becsapósnak nevezném így, hogy számsorozat néven volt 😄