Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
volt egy névtelen kvíz is, aki magára ismer, kéretik jelentkezni!
Az új forduló hamarosan indul!
1. Nagyobb idõkeretet kaptok, és átállunk a ténylegesen heti fordulókra (haha - tulképp jelenleg is ez van 😄)
2. Elviszem a 15. fordulóig a topikot, utána ha van vállalkozó szellemû emberke, az átveheti
3. Szívesen fogadok segítséget, aki -ha lecsúszom a határidõrõl- beugrik helyettem, és addig átveszi a teendõket
Remélem az egyik opció megfelel majd nektek, addig is javítok és csinálom az új kört 😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
a mostaniban viszont én is elrontottam párat utólagos utánanézéssel, maximum 6 pont, ha a többi jó 😞
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Doddy: 1:06-ból 1:36 lett.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
kíváncsi vagyok ezzel összevetve a számláló mennyit mér majd
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"