Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nem gondoltam volna hogy ennyire elhúztam az idõt pedig...
Vivimos por ti, vence por nosotros.
anno 1987
Kitöltöttem a 14. fordulót így utólag, látom a 15. még nem készült el.
Ha szépen megkérlek az eredményem beleszámolod?<#vigyor3>#vigyor3>
Ez a Kölcsey nem ugrott be, így utólag utánanéztem...
anno 1987
kapásból mindhármat elrontottam amit illett volna tudni 😄
Komolyan ennyire tudatlan nem vagyok basszus :/
1. Szomorú, hogy mindösszesen négy ember tudta a 31-bõl, hogy a Gesta Hungarorum nem a Magyarok krónikája, hanem a Magyarok viselt dolgai.
2. Hölgyeim és uraim, az ikozaéder:
azaz egy húsz háromszöglapból álló téralakzat, mellesleg az öt tökéletesen szabályos test egyike.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
nem voltam valami friss 😄
basszameg, az egyiket elég szánalmas, hogy elbasztam :Asd