Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
mert feltételeztem, hogy ha az a kérdés, hogy melyik ázik el JOBBAN, az azt jelenti, hogy valamennyire ténylegesen el is áznak.
mellesleg azt, hogy melyik ázik el jobban, nyilván egy olyan idõben kell vizsgázni, amikor el is áznak, nem egy olyanban, amikor épp nem esik az esõ, ezért nyilvánvalónak tartottam.
Szarul van ez megfogalmazva. nah mindegy.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
enyém se volt két perc
legközelebb komolyan stopperezni fogok
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A találós kérdésre meg beírtam valamit<#vigyor5>#vigyor5>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Miután átnéztem a dolgokat, bebizonyosodott, hogy melyik lacee kvíze, és melyik az "imposztoré", így lacee tisztázta magát, és a 10. fordulóban 5 pontot gyûjtött.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"