3614
Heti kvíz
-
#2293 nekem is.
szerintem lesz egy jó válaszom, az első kérdésre, hogy írd be a neved idegen :D -
#2292 kész^^ -
tomcsa4 #2291 Húha. Sorozatokból egyes. Egyiket sem ismertem. :)
Az első kérdésre tudtam a választ, mert sok romantikus regényben szerepel (Nicholas Sparkstól). :) -
Dean Winchester #2290 kész -
cargame #2289 Koszi. Semmi baj :) -
#2288 A második forduló
Kicsit elcsúsztam az idővel, elnézést :)
Sok sikert mindenkinek! -
cargame #2287 ? -
#2286 Nekem ez a mágikus 8. hely nagyon fekszik:D -
#2285 több ilyen nem lesz, szal lefotózom és postolom mindehova -
#2284 élvezd ki a helyzetet :D:D -
#2283 nemá, hogy első vagyok :DDDddd -
#2282 Végeredmény+Ranglista frissítve.
Újítások:
-Ranglistán látszik az összesített időeredmény, ez pontegyenlőség esetén jól jöhet majd.
-A pluszpontok összeadódnak az elért ponttal, és ez látható. Tehát ha valakinél azt látod, hogy 8 pont és 1 pluszpont, akkor az azt jelenti, hogy a kvízben elért 7 pontot, plusz hozzáadódott az egy pluszpont.
Külön oszlopban azért látjátok, hogy beazonosítható legyen :)
-IP oszlop a végeredménynél: elsősorban nekem a csalók kiszűrésére, másodsorban a névtelen kvízek beazonosítására.
A kupajelentkezést lezárom, akkor hamarosan ez is elindul, erről bővebben a jövő hét folyamán... :)
-
#2281 jha értem -
#2280 részeredmény... (: -
#2279 Én is kitöltöttem még sincs rajta a nevem. Forza Italia néven töltöttem ki -
#2278 90% hogy én vagyok az első névtelen, mert telefonról töltöttem ki a kvízt és proxy-t használ ezért nem tudom az ip címem. Kedden a délutáni órákban csináltam meg a kvízt. És mert telóról csináltam, nem hiszem hogy az 1 perc elején végeztem vele.
Pedig úgy emlékszem, beírtam a nevem.. Bocsi a kellemetlenségekért! -
Fbn Lx #2277 Addig is kiélvezem a pillanatot, hogy először vagyok első :D -
#2276 Az első fordulóból részeredmény (kb. 20 játékos) elérhető.
Volt két névtelen, nekik ott az IP címük is, aki magára ismer, legyen szíves jelezni, köszönöm.
A kupára való jelentkezés holnap lezárul, ha valaki szeretne még indulni, iratkozzon fel gyorsan :) -
#2275 ami kint van még részeredmény az az előző forduló -
Dean Winchester #2274 saját magam nem látom a részeredményben! ugye eztán fogod frissíteni? -
#2273 Zárás ma este, aki még be akar szállni, most tegye! :) -
#2272 kész -
#2271 kész -
#2270 done -
Fbn Lx #2269 Ez így elsőnek nem volt nehéz, csak remélem az időbe belefértem. sokatolvasós volt :] -
Dean Winchester #2268 látom ám =) csak mégis az enyém mikor kerül oda arra voltam kíváncsi .. -
#2267 [1. forduló részeredmény (HAMAROSAN!)] -
Dean Winchester #2266 kitöltöttem az első forduló kvízkérdéseit :)
az eredményeim mikor lesznek láthatóak??:D
+fav ,remélem nem baj h benéztem ide -
#2265 nemtudom amíg nem mondod meg milyen néven töltötted ki :p -
#2264 hú te jó ég...időn belül töltöttem a heti kvízt ? -
#2263 Eddig 13-an jelentkeztek a kupára :) -
#2262 bekattogtattam )) -
cargame #2261 Koszi es be is regisztraltam :P -
#2260 rákattintasz önmagadra itt sg-n, és azt a linket kimásolod :) -
cargame #2259 Elakadtam ott, hogy SG-s profillinked? nel :DD Ezt honnan linkeljem ? :P -
#2258 Kész... -
#2257 Nos, mivel akad érdeklődő jó számban, ezért itt lehet bejelentkezni, ha komolyan gondoljátok, mondjuk vasárnap estig.
A linket a bannerban is megtaláljátok! :) -
#2256 köszi -
#2255 Done, az arra érdemeseknek ott figyel a fejlécben :) -
#2254 ez így szerintem jó ötlet lenne, hogy a sima kvízjáték mellett fut párhuzamosan :) ha van rá időd persze
illetve a csillagokat szerintem is megérdemli mindhárom dobogós helyezett :)