Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
b) ne te mondd már meg, hogy mit ne szerkesztgessen, és fõleg ne parancsolgass AZ Õ TOPIKJÁBAN
nem kurvamindegy, hogy milyen szám van odaírva? úgyis mások a kérdések...
Vivimos por ti, vence por nosotros.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ma 13:34 | privát | galéria | válasz erre | #1999
19. forduló
Az eredményeket pedig mindjárt feltöltöm 😊
szerk: most vettem észre, a kvíz rossz címet kapott, ne foglalkozzatok vele 😄
-------------------
Így már eljut a tudatodig?
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Az eredményeket pedig mindjárt feltöltöm 😊
szerk: most vettem észre, a kvíz rossz címet kapott, ne foglalkozzatok vele 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
az én órámon max 2 perc volt, de mint tapasztaltam ez hozzáad mindig legalább egy fél percet.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ale Alonso! poppe fan club™
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
(nem tettem meg)
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ejjdejó vagyok <#idiota>#idiota>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
amúgy a válasz egyszerû, abból kell kiindulni, hogy egy jelentõsebb eseménnyel együtt történt... 😄