3614
Heti kvíz
-
#2333 well, ez azért fura, mert elméletileg egyenlőség esetén automatikusan a kisebb időt sorolja előre... Hmmm... Na majd rálesek a dolgokra :)
Lacee viszont megint kezd elhúzni, még most csípjétek el különben megszökik :D -
geo91 #2332 amúgy nem második kéne legyek? :D kevesebb az össz időm, mint manókának. -
geo91 #2331 3. vagyok, ezaz!
kórház? :O nincs nagy gáz, ugye? -
#2330 A végeredmény és a ranglista frissítve.
Most irány a kórház, és délután indul az új kör. :) -
#2329 köszi szépen(: -
#2328 szerintem jó ez így ahogy van.Szerintem:D -
Dean Winchester #2327 okok :D csak a 3.forduló kedden reggel lett kitéve :P
az időre meg annyit,hogy ok én most elolvastam egyből nyögtem és akkor ezek szerint 17 másodpercem maradt volna még...
de am 3 perc akkor is fasza :D
ha vki guglizik ugyis túllépi a 3percet ,hiszen idő még beírja a kérdést rákeres megtalálja..
mind1 ,egy ötlet volt , bocs -
#2326 1 hét = hétfőtől-péntekig kitöltés, szombat-vasárnap értékelés.
A régi kvízben alapvetően anno két perc volt a kitöltési idő, amióta a polldaddy változtatott, azóta kettő és fél. Ahhoz képest elég minimális az időtúllépők száma, és az sem pár másodperccel, hanem esetenként akár 2-3 perccel lépi túl. -
tomcsa4 #2325 Leginkább akkor, ha beirogatós válasz van. Amúgy elégnek kell lenni. -
Dean Winchester #2324 az utolsó mondat fail
-
#2323 egyetértek. Simán ki lehet csúszni az időből ha egyszer elolvasod és válaszolsz. -
Dean Winchester #2322 Survey Closed
The survey you have requested is currently closed. Please check with the person or website that sent you here for more info.
nemár nem úgy volt hogy hetente van 1 forduló ?:S (szerk.: elnéztem a dátumot ezek szerint :S)
am 3 percet mindennemű korlátozás nélkül lehetne vinni sztem! akármire megesküszöm,hogy én pl elolvastam a kérdést és egyből nyomtam is a választ mégis túlléptem a 2 perces határt!
pdig a kérdést csak egyszer olvastam el,és már nyomtam is a választ
szóval én azt mondom legyen már a határ 3 perc és ha vki 3 és 4 perc között van az időben akkor arra vonatkozzon a -3 pont és kész.
sztem egyszerübb és még reálisabb is :S
aki meg guglizik az elszégyelheti magát és büszke lehet a poziciójára a becsületességével egyetemben ;) -
#2321 Kösziiii :) -
#2320 HBD Pheaper, Barnabyka! :) -
#2319 kész -
COOLancs #2318 Kész -
#2317 kész és stoppoltam az időmet 1:22 :) -
#2316 Idézem az egyik válaszomat:
"Michael Schumacher" :D
szvsz ezzel semmit sem segítettem(:, úgyis csak az tudja mire gondolok aki kitöltötte. -
#2315 volt pár kemény kérdés, ja :) -
#2314 kész -
tomcsa4 #2313 Hmm kiváló kérdések voltak. Persze nehezek, de így izgalmas. (Pláne focis. Focihoz annyit értek, hogy rúgják a labdát.) :) -
#2312 Egyre jobb a kvíz felépítettsége,a kérdések területén és úgy általában.Gratula. -
#2311 Istenem add,hogy előrébb mozduljak a 8. helyről:D -
ba32107 #2310 Ez nehéz volt, legalábbis nekem -
#2309 3. forduló
Sok sikert mindenkinek! -
Fbn Lx #2308 a 3 percen belüli szerintem még korrekt, -3 esetleg -4 pont, de 4 perc alatt már ki lehet guglizni
Habár ki elégedne meg stabil 4 ponttal, ez is igaz :D -
#2307 2:31?? na ne már xD -
#2306 amint az az első fordulóban kiderült, sajnos nem segít :) -
tomcsa4 #2305 Szerintem jó ötlet. Mert elveheti a kedvüket a játéktól. Viszont az idő ott lesz mellette és szerintem impozánsabb a 4 pont 2 percen belül, mint a 6-7 pont 3 percen túl. (Mivel 4 perc alatt szépen lehet guglizni.)
Mondjuk én sose gugliztam, nem is fogok, inkább maradok a tabella végén (amit nem tudok, tippre megy). Engem nem zavar. :) -
ba32107 #2304 Nekem mindegy, még sose léptem túl :D -
#2303 lacee gyorsan felugrott az első helyre megint :) -
#2302 A második forduló végeredménye elérhető. A ranglista kicsit bonyolult lehet, de íme a magyarázat:
-piros színnel: nem töltötte ki az adott fordulót
-narancssárga színnel: kitöltötte, de túllépte az időt.
A különbség a kettő között annyi, hogyha nem töltötte ki, akkor az időeredmény nem számít be értelemszerűen, de időtúllépésnél viszont mindettől függetlenül az ideje hozzáadódik az összidőhöz. Mindemellett, láthatjátok az eddig elért eredményeiteket.
Kérdés: építő javaslatként feldobnám, hogy az időtúllépők is benn tudjanak maradni, a következőt:
3 percen belüli kitöltésnél: -3 pontért cserébe a maradék pontok beszámítanak az összeredménybe
3 és 4 perc között: -5 pontért cserébe a maradék pontok beszámítanak az összeredménybe
4 perc felett nem változna semmi, megelőzendő a sok kiguglizom, úgyis lesz három pontom c. játékot. Ha négy percen túl teljesítesz, akkor nem számít be.
Természetesen, a játékosok maguk dönthetnek, hogy kérik e ezt a lehetőséget, ezt a következő forduló feléig (minden hét szerda) lenne kell(ene) jelezniük.
Vélemények? -
#2301 -
#2300 A második forduló lezárva, az első részeredmények este várhatók! -
#2299 sztem is jó volt. Volt benne nehéz és volt könnyebb is -
tomcsa4 #2298 Nem tudtam minden kérdésre a választ, viszont a kérdések sokszínűsége tetszett. Érdekesek voltak, változó témakörben. Ez az, ami érdekessé teszi ezt a játékot szerintem). -
#2297 nekem se lett jó -
#2296 kész -
COOLancs #2295 kész -
Fbn Lx #2294 na ez hihetetlen szar lett
a sorozatos full tipp volt