Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsutyesz
kész

Ale Alonso! poppe fan club™

Pipör
Kitöltve.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Lacee
azért ne vedd biztosra, elég gyászos lett nekem is 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Grove4
Tóóóóóóóóócsni😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Bulykin
ez se lesz a legjobb...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Casillas
na most lemaradok az elsõ helytõl jobban 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

oly szar lett. :]
Fabio Capello
igen, sry 😄

szerk: javítva

a csillagászati kérdésnél a félév fényév akar lenni, ugye? 😊
Fabio Capello
Elindult a 22. forduló, sok sikert mindenkinek!

zsutyesz
ezt éreztem, h jó lett <#nyes>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Bulykin
<#eljen><#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Fabio Capello
A végeredmény feltöltve, a ranglista frissítve.

Fabio Capello
Eredmények és új forduló ma este

zsutyesz
kész

Bulykin
pfff, ez jó fos lesz😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Casillas
na hát kettõt tuti elrontottam (az egyikrõl csak azt tudtam hogy melyik biztosan nem, de aztán rosszat választottam...), de lehet hogy 3-4-et is

jó volt amúgy a kérdéssor 😊

késsssssszzzzzzzzz

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

áhh basszameg, a beírós latin is akkor jutott eszembe, amikor már beküldtem. háynszor hallottam pedig magyarórákon 😄
Ez most tetszett, bár lassú voltam

3 tipp volt, elvileg 7 pont tuti. 😊
latinos kérdések könnyûek voltak. 😊
Fabio Capello
de, csak a hét nagyrészét végigmelóztam, kb aludni jártam haza.

21. forduló

sok sikert mindenkinek! 😊

zsutyesz
nem lesz több forduló?

Bulykin
hmmm...hát ez<#buck>

Máté94
Hogy a faxba😄
8ponbt😄
Picar77
lol de gyors voltam 😄

()() (^^)

Fabio Capello
20. forduló végeredménye feltöltve, a ranglistát most frissítem. Elnézést mindenkitõl a késedelemért.

Barnabyka
ez már nagyon eröltetett.

zsutyesz
??

Fabio Capello
ofkorz, a holnapi zárással együtt jön

A ranglista lesz még frissítve?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Lacee
teljesen jó 😊
kész

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Casillas
hû, hát megint voltak tippjeim, remélem jól sikerült 😊

Tomászító
kész

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

az utolsó három pontom biztos, a többit full tippeltem. lehet egy sem lesz azokból 😄
Fabio Capello
pedig nem olyan nehéz, sõt büszke vagyok hogy hajnali négykor ilyeneket is ki tudok találni 😄😄

zsutyesz
kész

kész

Szintén 😄

a matekoson nem volt kedvem gondolkodni, tippeltem 😄D
Fabio Capello
20. forduló

Sok sikert mindenkinek!

Az új ranglista lassan kész, ha minden jól megy, a hét végére minden fel lesz töltve teljesen, és az elmaradt eredményeket is megtaláljátok. A nehezén már túlvagyok, megvan az összes eredmény a kezdetektõl, mostmár csak el kell tisztáznom: idõtúllépések, idõnyertesek, kimaradt fordulók ilyesmi. Igyekszem ahogy tudom.

Fabio Capello
Zárás ma este

jhetedikj
kész, ez elég könnyûnek tûnt

anno 1987

poppe
ez most kompenzáció akart lenni az elõzõ forduló után, ahol mindenki 2 meg 3 pontokat kapott? 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

jóó lesz <#eljen> köszönjük
<#eljen>
Fabio Capello
Hjajmár... Mindenki emberbõl van, én talán nem követhetek el hibákat?

Az elõzõ eredmények miatt ne parázzatok, az átláthatóság érdekében a ranglistát épp kibõvítem egy fordulónkénti eredménnyel (értsd: ranglista, mellette pedig mindenkinek ott van az összes fordulóban elért pontszáma), így mindenki tudni fogja mennyit játszott, milyen a teljesítménye, és így tovább. Remélhetõleg ma vagy holnap elkészülök vele, és akkor minden egyenesbe kerül 😊

kuzco007
melyik törvény tiltja a...paragrafust és bekezdést nem tudtam nem gáz?😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Tomászító
kééész

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

zsutyesz
kész