3614
Heti kvíz
-
#2373 Összedobtam a párosításokat, az első forduló így fog kinézni, szerintem szombaton akár startolhatunk is.
birdo - Barnabyka
Aragorn - Casillas
Doddy - Kicsi
geo - COOLancs
Pheaper - zsutyesz
Bandee1987 - pzoli00
Grove4 - swampi
cargame - lacee
toysoldier - ba32107 -
#2372 elszámoltam magam ez de ciki
Amúgy Fbn-nek igaza van, akkor három háromfős csoport, majd egy hármas döntő. -
Fbn Lx #2371 ja, ez nekem is eszembe jutott.
szerintem ha marad 9 ember, meg lehetne oldani 3-3-3-ban. -
COOLancs #2370 kész -
ba32107 #2369 18 emberből* -
ba32107 #2368 Fasza :) Akkor már csak egyet nem értek. Az első kör után elvileg 9 versenyző lesz (19 emberből 9 pár lesz), ez is páratlan már, ebből hogy lesz 5? -
Fbn Lx #2367 jóó lesz :] -
#2366 csak így tovább! -
#2365 Köszönöm a részvételt! -
Dean Winchester #2364 -
#2363 a heti kvíz egész évben megy természetesen (vagy júni környékén lezárul, akkor elég sokan mennek szabira vszeg meg nyaralni, pangás lesz)
Kupa pedig a jelenlegi tervek szerint havonta egyszer, tehát kb. két hét alatt lemegy, utána kis pihi, újrajelentkezés, miegymás. -
Dean Winchester #2362 okok :D nem érem még ,majd jobban megértődik ha folyamatában fog menni az egész!
szóval most akkor a heti kvíz marad ugye?és ez egész éves lesz csak ez mellé jön a kupa?
összesen végülis hány naponként lesz új kupa körülbelül?
csak mert kiesek ez első ford-ban akkor tudtjam már,hogy napot kell várnom kb mire újra esélyem lesz ^^ -
cargame #2361 Jo lesz ez ;) -
geo91 #2360 faszányos! -
#2359 Minden párnak lesz külön kérdéssora, amiben három tök sima kérdés van, és 1-1 olyan amit kedvenc témakörnek tart a két jelölt. 1v1 lesz az első két körben, amíg öt induló marad, és mivel ott már nem lehet párosítani, onnan egy csoportba kerülnek a bejutok, ahol "körmérkőzések" alapján dől el az első három sorrendje.
Összesen 18 induló van. -
#2358 csak a pároknak lesz külön kérdéssor szabva ha jól vettem le(: -
ba32107 #2357 Nem nagyon értem. Akkor mindenkinek külön kvíz lesz, személyre szabva? És mindig egy-egy ellen lesz, és a vesztes esik ki? Hány induló van? -
#2356 nekem tetszik :) -
klassz, a kérdések lebonyolítása meg nagyon jó5letnek látszik;) -
#2354 No, megindult a kupa szervezése, úgy néz ki sikerült végleges formába ötleni a témát.
A szabályok egyszerűek: 5 kérdés, másfél perc, aki többet ér el, az jut tovább, döntetlen esetén pedig a gyorsabb kitöltő nyer. Az esélyegyenlőség kedvéért három kérdés mindenkinek ugyanaz lesz, kettő pedig az általatok megadott témakörökből 1-1. Például:
1. általános
2. általános
3. általános
4. gézuka kedvenc témaköréből
5. pityuka kedvenc témaköréből
Aki nyer, az bejut a következő körbe, ami még egy kieséses kör, majd (mivel páratlan párok vannak) egy csoportkör lesz a döntő, öt fővel, mindenki kap egy kört a másikkal.
Úgy gondolom, egy-egy körre három nap elég lenne, ezzel tudnánk egy kis pörgést adni a topikban arra az időszakra amíg várjátok az új fordulót. -
#2353 nah hát ez pocsék leszXD -
Fbn Lx #2352 majd minden kiderül hétvégén -
Dean Winchester #2351 akkor 2:30 ig no problem? ugye belefértem? ugye 1 pontot sikerült szereznem?:D -
#2350 1:25
#2349: 1:31 -
#2349 jaj ez jó nehéz volt, lehet az időből is kicsúsztam :S -
geo91 #2348 kitöltve, időt remélem nem léptem túl... :C nyugtass meg, hogy nem léptem át! :DD -
#2347 De jól állok!:D
LOL! -
geo91 #2346 én már rájöttem a módjára.
először tedd rendbe idő szerint növekvően, majd utána a pontok szerint csökkenően. voilá! :DD -
tomcsa4 #2345 Időben és pontszámban is ott vagy. Jól megy neked. -
#2344 Már csak az a rossz hogy az eredményre kell várni egy csomót :( -
#2343 jah, szerintem is, visszagondolva két hiba becsúszott, de a többi sem biztos. -
#2342 na erre kíváncsi leszek -
#2341 nem volt rossz -
ba32107 #2340 Ez most kurvanehéz volt -
tomcsa4 #2339 A táncosat én is, pedig verseny szinten latin táncolok (és imádom a különböző táncokat, ami latin-amerikai és standard).
Hiába, van még mit tanulnom, informálódnom.
-
tomcsa4 #2338 Megvan! Hát hát, nehéz volt (azaz izgalmas). De érdekesek voltak a kérdések. 1-2-nek kvíz után utána is nézek. -
#2337 ja nem volt könnyű. Hát a táncos párosítást jól elkurtam:D -
#2336 Kész :)
wáá, ez nehéz volt nekem :) -
#2335 No, ez gyorsabban ment mint vártam.
A negyedik fordulóért katt ide
Sok sikert mindenkinek! :) -
#2334 hjam, a kisbetűt nem vettem észre...
Nincs semmi gáz, csak cukorbeteg vagyok, emiatt megyek kontrollra papírért :)