3614
Heti kvíz
  • Fabio Capello
    Összedobtam a párosításokat, az első forduló így fog kinézni, szerintem szombaton akár startolhatunk is.

birdo - Barnabyka
    Aragorn - Casillas

Doddy - Kicsi
    geo - COOLancs

Pheaper - zsutyesz
    Bandee1987 - pzoli00

Grove4 - swampi
    cargame - lacee

toysoldier - ba32107
  • Fabio Capello
    elszámoltam magam ez de ciki

Amúgy Fbn-nek igaza van, akkor három háromfős csoport, majd egy hármas döntő.
  • Fbn Lx
    ja, ez nekem is eszembe jutott.
    szerintem ha marad 9 ember, meg lehetne oldani 3-3-3-ban.
  • COOLancs
    kész
  • ba32107
    18 emberből*
  • ba32107
    Fasza :) Akkor már csak egyet nem értek. Az első kör után elvileg 9 versenyző lesz (19 emberből 9 pár lesz), ez is páratlan már, ebből hogy lesz 5?
  • Fbn Lx
    jóó lesz :]
  • Bulykin
    csak így tovább!
  • Lyukasbogrács
    Köszönöm a részvételt!
  • Dean Winchester
  • Fabio Capello
    a heti kvíz egész évben megy természetesen (vagy júni környékén lezárul, akkor elég sokan mennek szabira vszeg meg nyaralni, pangás lesz)

Kupa pedig a jelenlegi tervek szerint havonta egyszer, tehát kb. két hét alatt lemegy, utána kis pihi, újrajelentkezés, miegymás.
  • Dean Winchester
    okok :D nem érem még ,majd jobban megértődik ha folyamatában fog menni az egész!
    szóval most akkor a heti kvíz marad ugye?és ez egész éves lesz csak ez mellé jön a kupa?
    összesen végülis hány naponként lesz új kupa körülbelül?
    csak mert kiesek ez első ford-ban akkor tudtjam már,hogy napot kell várnom kb mire újra esélyem lesz ^^
  • cargame
    Jo lesz ez ;)
  • geo91
    faszányos!
  • Fabio Capello
    Minden párnak lesz külön kérdéssora, amiben három tök sima kérdés van, és 1-1 olyan amit kedvenc témakörnek tart a két jelölt. 1v1 lesz az első két körben, amíg öt induló marad, és mivel ott már nem lehet párosítani, onnan egy csoportba kerülnek a bejutok, ahol "körmérkőzések" alapján dől el az első három sorrendje.

Összesen 18 induló van.
  • Barnabyka
    csak a pároknak lesz külön kérdéssor szabva ha jól vettem le(:
  • ba32107
    Nem nagyon értem. Akkor mindenkinek külön kvíz lesz, személyre szabva? És mindig egy-egy ellen lesz, és a vesztes esik ki? Hány induló van?
  • Casillas
    nekem tetszik :)
  • Barnabyka

klassz, a kérdések lebonyolítása meg nagyon jó5letnek látszik;)
  • Fabio Capello
    No, megindult a kupa szervezése, úgy néz ki sikerült végleges formába ötleni a témát.

A szabályok egyszerűek: 5 kérdés, másfél perc, aki többet ér el, az jut tovább, döntetlen esetén pedig a gyorsabb kitöltő nyer. Az esélyegyenlőség kedvéért három kérdés mindenkinek ugyanaz lesz, kettő pedig az általatok megadott témakörökből 1-1. Például:

1. általános
    2. általános
    3. általános
    4. gézuka kedvenc témaköréből
    5. pityuka kedvenc témaköréből

Aki nyer, az bejut a következő körbe, ami még egy kieséses kör, majd (mivel páratlan párok vannak) egy csoportkör lesz a döntő, öt fővel, mindenki kap egy kört a másikkal.

Úgy gondolom, egy-egy körre három nap elég lenne, ezzel tudnánk egy kis pörgést adni a topikban arra az időszakra amíg várjátok az új fordulót.
  • Bulykin
    nah hát ez pocsék leszXD
  • Fbn Lx
    majd minden kiderül hétvégén
  • Dean Winchester
    akkor 2:30 ig no problem? ugye belefértem? ugye 1 pontot sikerült szereznem?:D
  • Fabio Capello
    1:25

#2349: 1:31
  • Atti12
    jaj ez jó nehéz volt, lehet az időből is kicsúsztam :S
  • geo91
    kitöltve, időt remélem nem léptem túl... :C nyugtass meg, hogy nem léptem át! :DD
  • Máté94
    De jól állok!:D
    LOL!
  • geo91
    én már rájöttem a módjára.

először tedd rendbe idő szerint növekvően, majd utána a pontok szerint csökkenően. voilá! :DD
  • tomcsa4
    Időben és pontszámban is ott vagy. Jól megy neked.
  • N o N a m e
    Már csak az a rossz hogy az eredményre kell várni egy csomót :(
  • Lacee
    jah, szerintem is, visszagondolva két hiba becsúszott, de a többi sem biztos.
  • Casillas
    na erre kíváncsi leszek
  • pzoli00
    nem volt rossz
  • ba32107
    Ez most kurvanehéz volt
  • tomcsa4
    A táncosat én is, pedig verseny szinten latin táncolok (és imádom a különböző táncokat, ami latin-amerikai és standard).

Hiába, van még mit tanulnom, informálódnom.

• tomcsa4
    Megvan! Hát hát, nehéz volt (azaz izgalmas). De érdekesek voltak a kérdések. 1-2-nek kvíz után utána is nézek.
  • Forza Italia
    ja nem volt könnyű. Hát a táncos párosítást jól elkurtam:D
  • N o N a m e
    Kész :)
    wáá, ez nehéz volt nekem :)
  • Fabio Capello
    No, ez gyorsabban ment mint vártam.

A negyedik fordulóért katt ide

Sok sikert mindenkinek! :)
  • Fabio Capello
    hjam, a kisbetűt nem vettem észre...

Nincs semmi gáz, csak cukorbeteg vagyok, emiatt megyek kontrollra papírért :)