3614
Heti kvíz
-
#3574 7 pont -
cargame #3573 3 pont bassza meg:S -
#3572 A kvíz a bannerból elérhető, sok sikert! -
#3571 FUFFFFFUFUFUFFFFUFUFUFFFF
Végre megvan, hogy mi volt a hiba, de legalább öt új kvízt írtam ez idő alatt (nem baj legalább van kérdés bőséggel :D)
A probléma ott volt, hogy egy új funkció amit teszteltem, olyan cookiet generált, ami valami miatt összekoccant az előző forduló/k cookie-jával, így automatikusan annak a sémájára töltötte ki. Beteg. :|
No mindegy, a lényeg hogy mostmár működik, akkor ez a funkció egyelőre nem lesz bevezetve, majd ki lesz helyette/rá találva valami. Összedobok egy kérdéssort vegyesen a próbakvízekből/ TALÁN a hetedik fordulóból, ennyi könnyedségetek legyen, aki emlékszik, az emlékszik, aki nem az nem :P Este hat körül érdemes készíteni a nyomógombokat, és persze köszönöm mindenkinek a türelmet :) -
#3570 Törölve lesz.
Elnézést mindenkitől, egy vírus miatt a komplett hetet kórházban sasszéztam, tegnap engedtek ki.
Két válasz futott be még, szóval sajnos akkor valami hiba volt magával a kvízzel, megpróbálom kideríteni mi volt.
Az eredmény ofkorz nem számít, egy új hetedik forduló indul hétfőn. -
#3569 Nah most mivan akkor? -
#3568 Akkor törölve lesz ez a forduló?
mert én még nem töltöttem ki, de nem is töltöm, ha úgyis törölve lesz... -
dbala #3567 A matekost én is amiatt buktam, mert én helyesen írtam többesszámban, de a megoldásnál nem úgy van írva. Így buktam a kérdést, helyes válasszal. :) -
AdamBeyer #3566 támogatom az ötletet, nálam is bugos volt... -
#3565 igen csak így már semmi értelme, hogy láttad/láttuk a válaszokat.
javaslom a forduló törlését. -
#3564 érdekes módon egy másik gépről sikerült kitölteni, pedig mindkettőn ugyanaz a firefox van telepítve... nem értek hozzá, de érdekes :) -
#3563 dettó az van, mint nektek. -
#3562 nálam is rossz volt sajnos -
#3561 nekem jó volt, nem tudom most mi baja a tieteknek. -
#3560 próbáld meg, vesztenivalód nincs azon a két percen kívül :) -
#3559 Most akkor kitöltsem vagy ne? -
#3558 igen, az előző kérdéssor válaszai szerepelnek mindenhol, és az óra is pont ott van megakadva, ahol leadtam az előző fordulót. próbáltam a böngésző cache-ét törölni, de nem segített. meg hát így láthatóak a megoldások is sajnos :( -
#3557 akkor ezt a fordulót vegyük érvénytelennek, szerintem. pedig jól sikerült ;_; -
cargame #3556 szinten. -
#3555 nálam is ugyanez -
#3554 LOLOL.
Csúnya bugnak hangzik, mert viszont egyikőtöktől sem jött visszajelző mail, hogy kitöltöttétek volna O.o
Amúgy a matekost én szúrtam el, egy többest nem írtam a megoldás végére :|
Szerk: nézzétek meg pls, nem e az előző forduló megoldásai maradtak ott automatikus kitöltés miatt, hátha... -
#3553 Ugyan ez nekem is, teljesen random dolgok voltak, csak nekem 6 pont lett és nálam is a matekoshoz egy teljesen abszurd válasz volt beírva..még annál is abszurdabb..ez mi ez? -
Fbn Lx #3552 ráadásul a matekos kérdéshez valami teljesen abszurd válasz van adva, és ki van pipálva :D -
Fbn Lx #3551 nem értem, hogy mi történt, de amikor behoztam a 7. fordulót, már alapból be volt írva mindenhová valami válasz, semmit nem tudtam módosítani rajta, és 10ből 7 pontot dobott
valaki kitöltötte a nevemmel? :D -
#3550 ha a matekos kérdésről van szó, akkor nekem is :3 -
#3549 nekem is -
#3548 yep. -
#3547 Kész. Szvsz nekem a 4. kérdésre adott válaszomat el lehet fogadni, bár hibásnak jelölte a quiz. -
#3546 A hetedik forduló elindult, link a bannerban! -
#3545 Eredmények frissítve -
#3544 eredmények és új kör a mai napon! -
Fbn Lx #3543 szeptimusz pontusz -
cargame #3542 4 -
#3541 Teccős az újfajta :) -
#3540 szintén :/ -
#3539 a mindenit, majdnem kicsúsztam az időből ez most nagyon gondolkozós volt nekem, az utolsó kérdésnél három másodpercem maradt elolvasni a válaszokat...
de az új kérdésfajta nekem is tetszett :) viszont mivel csak 5 pontom lett, gondolom az a válaszom helytelennek számított :( -
#3538 5 -
#3537 #3535: Jogos, nem tudom miért öt pont került be... :)
#3536: Hozzáadtam a 3. fordulóhoz (így még szép is, 8-8-8-8-8 pont :D)
Ha nem látszik a listán, várjatok kicsit, valamiért lassú a gdocs. -
#3536 jó volt ez az újfajta is :)
viszont a korábbi eredményeknél kérnék tisztelettel egy plusz pontot a megbeszéltek alapján, még a Károly herceg - Charles herceges kérdés miatt (#3506). -
#3535 Kedves Capello,
tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy az hogy lehetséges, hogy az e-mailben, amit kaptam, az 5. fordulóban 7 pontom volt, az aktuális állás táblázatban pedig csak 5?
Lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet? :)
Köszi!