Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
A linket a bannerban is megtaláljátok! 😊
illetve a csillagokat szerintem is megérdemli mindhárom dobogós helyezett 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
hozzátennék annyit, hogy az elsõ 3 helyezett simán érdemel csillagot, nem csak az elsõ.
még régebben máshova csináltam csillagokat:

Ugyanakkor, lenne egy ötletem: Mit szólnátok egy kupához, amolyan kieséses rendszerben, a jelenlegi heti fordulók mellett?
Az alapterv: a jelentkezõket kettesével összesorsolva mindketten kapnak mondjuk egy ötkérdéses kvízt, és aki több kérdésre tudja a helyes választ, továbbjut a következõ körbe. Utána újabb kör, ésígytovább, ésígytovább... A végén a döntõben lehetne egy szokásos, 10 kérdéses kvíz, és ez alapján hirdetnénk végsõ gyõztest. Díjazás nem nagyon lenne, max az elismerés, és persze egy csillag a fejlécbe (Casillas is nemsoká megkapja 😊 ), de remélem még így is tetszene nektek az ötlet.
Véleményeket reakciókat ide vagy priviben pls. 😊
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
idén cél a 7. hely ^^
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Nos, gratula mindenkinek, és köszi a játékot Fabio Capello! Számíthatsz rám idén is 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
neked meg az áldozatok munkát amit belefektettél! <#wink>#wink>
jobb mint az elõzõ><
Szoros verseny után bár lacee szinte az utolsó pillanatig vezette a tabellát, végül Casillas viheti haza a Kvíztrófeát 😄
Második helyen lacee végzett, alig lemaradva, és Bandee is megtartotta a harmadik helyét.
Gratulálok mindenkinek, a végeredményt elérhetitek a szokásos linken! 😊
1 Casillas 210
2 lacee 202
3 Bandee1987 189
Holnap indul az új szezon, sok sikert elõre is mindenkinek! 😊
Marad a menetrend, még ma kikerül a végeredmény, és hétfõn indul az új szezon.