3614
Heti kvíz
  • Atti12
    én is így voltam vele, nem jutott eszembe goofy ezért plútót írtam :D
  • N o N a m e
    hmmm.. a ket beiros nem ment..
  • Lacee
    nekem meg pont Goofy nem jut eszembe sem, lehet hogy azért mert nem igazi "kutya", a disney-mesékben minden mellékszereplő kutyaszerű volt (ld. Dagobert bácsi bankrablói :))
  • Máté94
  • Bulykin
    egy hét múlva megtudod
  • Máté94
    Amúgy milyen lett?:D
  • Casillas
    én is goofy-t írtam ha jól emlékszem igazából meg sem fordult a fejemben, hogy plútó híresebb lenne nála

8. kör kitöltve, egész jónak érzem :)
  • Bulykin
    kész, ez is jó sz.. lett^^
  • tomcsa4
    Kész! Remek kérdések voltak, mint mindig. :)
  • Máté94
    Kész!^^
  • Atti12
    bekell szarni.. pont a focis kérdést rontottam el :D
  • Tomászító
    kész
  • COOLancs
    kész
  • Pipör
  • Fbn Lx
    :DD az a fasza
    na nem para, úgyse pályáztam már a top10re sem :D
  • Fabio Capello
    2:41 :/
  • Fbn Lx
    én is goofyra gondoltam egyből, végülis attól, hogy nem 4 lábon közlekedik számos mesefigura, még állatként tekintünk rájuk...
  • Fbn Lx
    1:53-at mutat nálam, szal felmerül a kérdés: belefértem még az időbe?
    mondjuk lehet lényegtelen, mert szar lett megint :D
  • geo91
    #2507-es számú ügyben hogy döntött az esküdtszék? :D
  • geo91
    ha muszáj... :D
  • Fabio Capello
    3 lett, maradhat? :D
  • geo91
    ~2 hiba.
  • Fabio Capello
    Elindult a nyolcadik forduló.

Sok sikert!

Más:

Szeretnél résztvenni a Heti Kvíz szerkesztésében? Itt a lehetőség! Küldd el kérdéseidet [feleletválasztóst, beírósat, képfelismerőst egyaránt] a hetikviz[kukac]gmail[pont]com e-mail címre.

A legjobb kérdések megjelennek a következő, 9. fordulóban (ugyanis az lesz a jubileumi, általam elkészített 25. forduló), illetve a legötletesebb kérdést küldő játékosnak megajánlom a személyes elismerésem, és egy kis fejlécdíszt (maga választhatja, vagy mutatom a kínálatot :D) itt a topikban.

Természetesen bárki, bármennyi kérdést küldhet, nincs limit, egy kikötés van: Ne legyen baromság. Nem örülnék ha azt kéne látnom, hogy valaki elküld egy raklap "Ki csinálta fel Kelemen Annácskát a Moszkván a múlt héten?" kérdést. Szóval ésszel, ámde ötletesen!

Remélem éltek a lehetőséggel, a témakör bármi lehet focitól az általános műveltségig, minél változatosabb, annál jobb! :)
  • geo91
    anthropomorphic dog ~ emberszerű kutya :)
  • Fabio Capello
    ha szigorúan nézem, az antropomorfok nem számítanak, marad Plutó :D

[mérlegelés alatt.]
  • toysoldier
    én is azt írtam D:

am ez egész jól ment, 1pont -10hely
  • geo91
    tessék egy pontot jóváírni! goofy-t írtam ami szintén helyes szerintem.
    nem lehet eldönteni, hogy melyik a híresebb walt disney figura, plútó vagy goofy...
  • Fabio Capello
    A hetedik forduló helyes válaszai:

A szavazás is lezárult, a végeredmény alapján akkor a második szezon harminc fordulón át tart, vagyis még 23 kör van hátra :)

És végezetül, egy örömteli hír:

Az újévi forduló óta most először nincs időtúllépő!

Grat mindenkinek, úgy egy óra, és indul az új kör, és egy felhívás is lesz, figyeljetek majd :)
  • geo91
    hát igen ezt a legutóbbit csúnyán elkúrtam, féltem hogy nagyon visszaesek a ranglistán, de még ott vagyok a 2. helyen. :) jó lenne bennmaradni a top3-ban. :)
  • Fabio Capello
    Végeredmény és Ranglista frissítve.
  • tomcsa4
    Hmm akkor is minimális lehet. Bevallom, most csak tippelgettem, szóval az eredmény mögött nincs tudás. Viszont a hatodik fordulóban meg nem volt egy tippem se és ennek örülök. :)
  • Fabio Capello
    nem nulla pont :)

birdo: 1:30
  • tomcsa4
    Jesszusom! Erős kérdések voltak, legalábbis nekem. Nulla pont (nem vicc). Nem baj, majd a következőben erősítek.
  • birdo #2500
    Mennyi lett az időm ?
    Lécci-lécci ))
  • Dean Winchester
    mégjóhogy olyan sokan vannak fel ilyen későn :D
    Casillas: ja a többiek példájára siman megnyomom a stoppergombot. :D
  • Casillas
    a következő fordulóban úgyis kiderül, hogy az óra változott-e valamit, páran biztos mérik az idejüket majd megint :)
  • Fabio Capello
    Kitettem egy kérdést a bannerbe, a hét végéig él, a kérdés egyértelmű :)

Többszöri szavazással próbálkozni értelmetlen, számos biztonsági funkció gátolná eme ördögi terveteket, és amúgyis, nem vagytok ti olyanok... :D
  • Fabio Capello
    Úristen gyerekek...

Ma indították el a Polldaddy harmadik verzióját, hát ne tudjátok meg mekkora eszméletlen ronda...

Pár kép:

Talán az overview az egyetlen, amelyik jobban néz ki így...

Túlcsicsázták, na. A régi szép volt és egyszerű (például a második kép - az illető kvíze így nézett ki az előző verzióban: #2476, az első kép - a válaszok áttekintése pedig így: #2213)

Szóval most szokom az új rendszert, van rá két napom, remélem semmi brutális változtatást nem vittek bele, viszont jó lenne ha az órát rendberaknák végre...

Nem nagy szám a dolog, csak gondoltam megosztom veletek, milyen sokkoló dolgokkal találkozik az ember hajnali fél háromkor... :D

[b]szerk: én marha beraktam egy képet amin ott voltak a kérdések és a válaszok... gyorsan kiszedtem :D
  • Fbn Lx
    1:50, na
  • Fbn Lx
    van sok ilyen survey oldal a neten, viszont nem tudom van e még olyan, ami a kitöltés idejét is méri...
    végülis annyira nem is fontos, most már tudom hogy ilyen 11:50-en belül kell lenni, és akkor nem lehet baj :]