3614
Heti kvíz
-
#2533 én is így voltam vele, nem jutott eszembe goofy ezért plútót írtam :D -
#2532 hmmm.. a ket beiros nem ment.. -
#2531 nekem meg pont Goofy nem jut eszembe sem, lehet hogy azért mert nem igazi "kutya", a disney-mesékben minden mellékszereplő kutyaszerű volt (ld. Dagobert bácsi bankrablói :)) -
#2530 -
#2529 egy hét múlva megtudod -
#2528 Amúgy milyen lett?:D -
#2527 én is goofy-t írtam ha jól emlékszem igazából meg sem fordult a fejemben, hogy plútó híresebb lenne nála
8. kör kitöltve, egész jónak érzem :) -
#2526 kész, ez is jó sz.. lett^^ -
tomcsa4 #2525 Kész! Remek kérdések voltak, mint mindig. :) -
#2524 Kész!^^ -
#2523 bekell szarni.. pont a focis kérdést rontottam el :D -
#2522 kész -
COOLancs #2521 kész -
#2520 -
Fbn Lx #2519 :DD az a fasza
na nem para, úgyse pályáztam már a top10re sem :D -
#2518 2:41 :/ -
Fbn Lx #2517 én is goofyra gondoltam egyből, végülis attól, hogy nem 4 lábon közlekedik számos mesefigura, még állatként tekintünk rájuk... -
Fbn Lx #2516 1:53-at mutat nálam, szal felmerül a kérdés: belefértem még az időbe?
mondjuk lehet lényegtelen, mert szar lett megint :D -
geo91 #2515 #2507-es számú ügyben hogy döntött az esküdtszék? :D -
geo91 #2514 ha muszáj... :D -
#2513 3 lett, maradhat? :D -
geo91 #2512 ~2 hiba. -
#2511 Elindult a nyolcadik forduló.
Sok sikert!
Más:
Szeretnél résztvenni a Heti Kvíz szerkesztésében? Itt a lehetőség! Küldd el kérdéseidet [feleletválasztóst, beírósat, képfelismerőst egyaránt] a hetikviz[kukac]gmail[pont]com e-mail címre.
A legjobb kérdések megjelennek a következő, 9. fordulóban (ugyanis az lesz a jubileumi, általam elkészített 25. forduló), illetve a legötletesebb kérdést küldő játékosnak megajánlom a személyes elismerésem, és egy kis fejlécdíszt (maga választhatja, vagy mutatom a kínálatot :D) itt a topikban.
Természetesen bárki, bármennyi kérdést küldhet, nincs limit, egy kikötés van: Ne legyen baromság. Nem örülnék ha azt kéne látnom, hogy valaki elküld egy raklap "Ki csinálta fel Kelemen Annácskát a Moszkván a múlt héten?" kérdést. Szóval ésszel, ámde ötletesen!
Remélem éltek a lehetőséggel, a témakör bármi lehet focitól az általános műveltségig, minél változatosabb, annál jobb! :) -
geo91 #2510 anthropomorphic dog ~ emberszerű kutya :) -
#2509 ha szigorúan nézem, az antropomorfok nem számítanak, marad Plutó :D
[mérlegelés alatt.] -
#2508 én is azt írtam D:
am ez egész jól ment, 1pont -10hely -
geo91 #2507 tessék egy pontot jóváírni! goofy-t írtam ami szintén helyes szerintem.
nem lehet eldönteni, hogy melyik a híresebb walt disney figura, plútó vagy goofy... -
#2506 A hetedik forduló helyes válaszai:
A szavazás is lezárult, a végeredmény alapján akkor a második szezon harminc fordulón át tart, vagyis még 23 kör van hátra :)
És végezetül, egy örömteli hír:
Az újévi forduló óta most először nincs időtúllépő!
Grat mindenkinek, úgy egy óra, és indul az új kör, és egy felhívás is lesz, figyeljetek majd :) -
geo91 #2505 hát igen ezt a legutóbbit csúnyán elkúrtam, féltem hogy nagyon visszaesek a ranglistán, de még ott vagyok a 2. helyen. :) jó lenne bennmaradni a top3-ban. :) -
#2504 Végeredmény és Ranglista frissítve. -
tomcsa4 #2503 Hmm akkor is minimális lehet. Bevallom, most csak tippelgettem, szóval az eredmény mögött nincs tudás. Viszont a hatodik fordulóban meg nem volt egy tippem se és ennek örülök. :) -
#2502 nem nulla pont :)
birdo: 1:30 -
tomcsa4 #2501 Jesszusom! Erős kérdések voltak, legalábbis nekem. Nulla pont (nem vicc). Nem baj, majd a következőben erősítek. -
#2500 Mennyi lett az időm ?
Lécci-lécci )) -
Dean Winchester #2499 mégjóhogy olyan sokan vannak fel ilyen későn :D
Casillas: ja a többiek példájára siman megnyomom a stoppergombot. :D -
#2498 a következő fordulóban úgyis kiderül, hogy az óra változott-e valamit, páran biztos mérik az idejüket majd megint :) -
#2497 Kitettem egy kérdést a bannerbe, a hét végéig él, a kérdés egyértelmű :)
Többszöri szavazással próbálkozni értelmetlen, számos biztonsági funkció gátolná eme ördögi terveteket, és amúgyis, nem vagytok ti olyanok... :D -
#2496 Úristen gyerekek...
Ma indították el a Polldaddy harmadik verzióját, hát ne tudjátok meg mekkora eszméletlen ronda...
Pár kép:
Talán az overview az egyetlen, amelyik jobban néz ki így...
Túlcsicsázták, na. A régi szép volt és egyszerű (például a második kép - az illető kvíze így nézett ki az előző verzióban: #2476, az első kép - a válaszok áttekintése pedig így: #2213)
Szóval most szokom az új rendszert, van rá két napom, remélem semmi brutális változtatást nem vittek bele, viszont jó lenne ha az órát rendberaknák végre...
Nem nagy szám a dolog, csak gondoltam megosztom veletek, milyen sokkoló dolgokkal találkozik az ember hajnali fél háromkor... :D
[b]szerk: én marha beraktam egy képet amin ott voltak a kérdések és a válaszok... gyorsan kiszedtem :D -
Fbn Lx #2495 1:50, na -
Fbn Lx #2494 van sok ilyen survey oldal a neten, viszont nem tudom van e még olyan, ami a kitöltés idejét is méri...
végülis annyira nem is fontos, most már tudom hogy ilyen 11:50-en belül kell lenni, és akkor nem lehet baj :]