Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm kiváló kérdések voltak. Persze nehezek, de így izgalmas. (Pláne focis. Focihoz annyit értek, hogy rúgják a labdát.) 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Grove4
Egyre jobb a kvíz felépítettsége,a kérdések területén és úgy általában.Gratula.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Istenem add,hogy elõrébb mozduljak a 8. helyrõl😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Ez nehéz volt, legalábbis nekem

Fabio Capello
3. forduló

Sok sikert mindenkinek!

a 3 percen belüli szerintem még korrekt, -3 esetleg -4 pont, de 4 perc alatt már ki lehet guglizni
Habár ki elégedne meg stabil 4 ponttal, ez is igaz 😄
Atti12
2:31?? na ne már xD

Lacee
amint az az elsõ fordulóban kiderült, sajnos nem segít 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Szerintem jó ötlet. Mert elveheti a kedvüket a játéktól. Viszont az idõ ott lesz mellette és szerintem impozánsabb a 4 pont 2 percen belül, mint a 6-7 pont 3 percen túl. (Mivel 4 perc alatt szépen lehet guglizni.)

Mondjuk én sose gugliztam, nem is fogok, inkább maradok a tabella végén (amit nem tudok, tippre megy). Engem nem zavar. 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Nekem mindegy, még sose léptem túl 😄

Casillas
lacee gyorsan felugrott az elsõ helyre megint 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Fabio Capello
A második forduló végeredménye elérhetõ. A ranglista kicsit bonyolult lehet, de íme a magyarázat:

-piros színnel: nem töltötte ki az adott fordulót
-narancssárga színnel: kitöltötte, de túllépte az idõt.

A különbség a kettõ között annyi, hogyha nem töltötte ki, akkor az idõeredmény nem számít be értelemszerûen, de idõtúllépésnél viszont mindettõl függetlenül az ideje hozzáadódik az összidõhöz. Mindemellett, láthatjátok az eddig elért eredményeiteket.

Kérdés: építõ javaslatként feldobnám, hogy az idõtúllépõk is benn tudjanak maradni, a következõt:

3 percen belüli kitöltésnél: -3 pontért cserébe a maradék pontok beszámítanak az összeredménybe

3 és 4 perc között: -5 pontért cserébe a maradék pontok beszámítanak az összeredménybe

4 perc felett nem változna semmi, megelõzendõ a sok kiguglizom, úgyis lesz három pontom c. játékot. Ha négy percen túl teljesítesz, akkor nem számít be.

Természetesen, a játékosok maguk dönthetnek, hogy kérik e ezt a lehetõséget, ezt a következõ forduló feléig (minden hét szerda) lenne kell(ene) jelezniük.

Vélemények?

Pipör
<#eljen>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Fabio Capello
A második forduló lezárva, az elsõ részeredmények este várhatók!

Forza Italia
sztem is jó volt. Volt benne nehéz és volt könnyebb is

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nem tudtam minden kérdésre a választ, viszont a kérdések sokszínûsége tetszett. Érdekesek voltak, változó témakörben. Ez az, ami érdekessé teszi ezt a játékot szerintem).

Forza Italia
nekem se lett jó

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zsutyesz
kész

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

kész

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

na ez hihetetlen szar lett
a sorozatos full tipp volt
Lyukasbogrács
nekem is.
szerintem lesz egy jó válaszom, az elsõ kérdésre, hogy írd be a neved idegen 😄

Bulykin
kész^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Húha. Sorozatokból egyes. Egyiket sem ismertem. 😊

Az elsõ kérdésre tudtam a választ, mert sok romantikus regényben szerepel (Nicholas Sparkstól). 😊

kész
Koszi. Semmi baj 😊

Fabio Capello
A második forduló

Kicsit elcsúsztam az idõvel, elnézést 😊

Sok sikert mindenkinek!

?

Grove4
Nekem ez a mágikus 8. hely nagyon fekszik😄

toysoldier
több ilyen nem lesz, szal lefotózom és postolom mindehova <#idiota>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello
élvezd ki a helyzetet 😄😄

toysoldier
nemá, hogy elsõ vagyok 😄DDddd

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello
Végeredmény+Ranglista frissítve.

Újítások:

-Ranglistán látszik az összesített idõeredmény, ez pontegyenlõség esetén jól jöhet majd.

-A pluszpontok összeadódnak az elért ponttal, és ez látható. Tehát ha valakinél azt látod, hogy 8 pont és 1 pluszpont, akkor az azt jelenti, hogy a kvízben elért 7 pontot, plusz hozzáadódott az egy pluszpont.
Külön oszlopban azért látjátok, hogy beazonosítható legyen 😊

-IP oszlop a végeredménynél: elsõsorban nekem a csalók kiszûrésére, másodsorban a névtelen kvízek beazonosítására.

A kupajelentkezést lezárom, akkor hamarosan ez is elindul, errõl bõvebben a jövõ hét folyamán... 😊

Forza Italia
jha értem

Barnabyka
részeredmény... (:

Forza Italia
Én is kitöltöttem még sincs rajta a nevem. Forza Italia néven töltöttem ki

N o N a m e
90% hogy én vagyok az elsõ névtelen, mert telefonról töltöttem ki a kvízt és proxy-t használ ezért nem tudom az ip címem. Kedden a délutáni órákban csináltam meg a kvízt. És mert telóról csináltam, nem hiszem hogy az 1 perc elején végeztem vele.

Pedig úgy emlékszem, beírtam a nevem.. Bocsi a kellemetlenségekért!
Addig is kiélvezem a pillanatot, hogy elõször vagyok elsõ 😄
Fabio Capello
Az elsõ fordulóból részeredmény (kb. 20 játékos) elérhetõ.

Volt két névtelen, nekik ott az IP címük is, aki magára ismer, legyen szíves jelezni, köszönöm.

A kupára való jelentkezés holnap lezárul, ha valaki szeretne még indulni, iratkozzon fel gyorsan 😊

toysoldier
ami kint van még részeredmény az az elõzõ forduló

saját magam nem látom a részeredményben! ugye eztán fogod frissíteni?
Fabio Capello
Zárás ma este, aki még be akar szállni, most tegye! 😊

zsutyesz
kész

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Tomászító
kész

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

pzoli00
done <#nyes>

Ez így elsõnek nem volt nehéz, csak remélem az idõbe belefértem. sokatolvasós volt :]
látom ám =) csak mégis az enyém mikor kerül oda arra voltam kíváncsi ..
toysoldier
<1. forduló részeredmény (HAMAROSAN!)>

kitöltöttem az elsõ forduló kvízkérdéseit 😊
az eredményeim mikor lesznek láthatóak??😄
+fav ,remélem nem baj h benéztem ide
Fabio Capello
nemtudom amíg nem mondod meg milyen néven töltötted ki :p

birdo
hú te jó ég...idõn belül töltöttem a heti kvízt ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.