Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Habár ki elégedne meg stabil 4 ponttal, ez is igaz 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mondjuk én sose gugliztam, nem is fogok, inkább maradok a tabella végén (amit nem tudok, tippre megy). Engem nem zavar. 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
-piros színnel: nem töltötte ki az adott fordulót
-narancssárga színnel: kitöltötte, de túllépte az idõt.
A különbség a kettõ között annyi, hogyha nem töltötte ki, akkor az idõeredmény nem számít be értelemszerûen, de idõtúllépésnél viszont mindettõl függetlenül az ideje hozzáadódik az összidõhöz. Mindemellett, láthatjátok az eddig elért eredményeiteket.
Kérdés: építõ javaslatként feldobnám, hogy az idõtúllépõk is benn tudjanak maradni, a következõt:
3 percen belüli kitöltésnél: -3 pontért cserébe a maradék pontok beszámítanak az összeredménybe
3 és 4 perc között: -5 pontért cserébe a maradék pontok beszámítanak az összeredménybe
4 perc felett nem változna semmi, megelõzendõ a sok kiguglizom, úgyis lesz három pontom c. játékot. Ha négy percen túl teljesítesz, akkor nem számít be.
Természetesen, a játékosok maguk dönthetnek, hogy kérik e ezt a lehetõséget, ezt a következõ forduló feléig (minden hét szerda) lenne kell(ene) jelezniük.
Vélemények?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
a sorozatos full tipp volt
Az elsõ kérdésre tudtam a választ, mert sok romantikus regényben szerepel (Nicholas Sparkstól). 😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Újítások:
-Ranglistán látszik az összesített idõeredmény, ez pontegyenlõség esetén jól jöhet majd.
-A pluszpontok összeadódnak az elért ponttal, és ez látható. Tehát ha valakinél azt látod, hogy 8 pont és 1 pluszpont, akkor az azt jelenti, hogy a kvízben elért 7 pontot, plusz hozzáadódott az egy pluszpont.
Külön oszlopban azért látjátok, hogy beazonosítható legyen 😊
-IP oszlop a végeredménynél: elsõsorban nekem a csalók kiszûrésére, másodsorban a névtelen kvízek beazonosítására.
A kupajelentkezést lezárom, akkor hamarosan ez is elindul, errõl bõvebben a jövõ hét folyamán... 😊
Pedig úgy emlékszem, beírtam a nevem.. Bocsi a kellemetlenségekért!
Volt két névtelen, nekik ott az IP címük is, aki magára ismer, legyen szíves jelezni, köszönöm.
A kupára való jelentkezés holnap lezárul, ha valaki szeretne még indulni, iratkozzon fel gyorsan 😊
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
az eredményeim mikor lesznek láthatóak??😄
+fav ,remélem nem baj h benéztem ide