Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egy dolog hogy mindenki 839 óra alatt töltötte ki, de ráadásul 2009 január elsején... Úgy tûnik bekavart a polldaddynek az újév... 😄
😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Változás annyi lesz, hogy az összevissza lebonyolítás helyett hétfõtõl péntekig tart a kitöltés, szombat-vasárnap kiértékelés.
ezek után annyira nem bizakodok 😄
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Helyes válaszok:
Q.2 Melyik országban található Calcutta?
Beirut
India
Franciaország
Q.3 Mely festõ híres mûve az Utolsó vacsora?
Leonardo da Vinci
Michelangelo
Tiziano
Q.4 Mi a kénsav képlete?
H2SO4
Q.5 Melyik autómárka logoja látható a képen?
Vauxhall
Mercedes
Toyota
Q.6 Mely magyar zenekar híres dala az "Adjon az ég"?
Ossian
Tankcsapda
Anti-Fitness Club
Q.7 Producer, tévés személyiség, az Esti Frizbi c. talkshow házigazdája. Ki õ?
Kiszel Tünde
Bajor Imre
Hajdu Péter
Q.8 Mely magyar település neve volt a római korszakban 'Savaria'?
Szombathely
Q.9 Mi volt Gabrielle Chanel beceneve?
Coco
Donna
Donca
Q.10 Mely országhoz tartozik Grönland szigete?
Az USA-hoz
Dániához
Izlandhoz
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nekem is gyenge lett 😛
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
remélem lesz az alkohol képlete, azt tudom álmomból felébresztve is 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Köszönöm a kitartásotokat, és sikerekeben gazdag(abb) Új Évet kívánok! 😊
ha a hatos kérdésnél végül nem rakom át luxemburgra dániáról (az utolsó kérdés miatt, hogy a dánoknál csak nincs két ilyen különlegesség alapon 😄), szinte már biztos lenne 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
bazmeg, 15 percbe telt mire mindet kigugliztad? 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A véleménynyilvánítás újévig megy, aki még nem tette meg, az pótolja 😊
Köszönöm mindenkinek a karácsonyi részvételt!
A helyes válaszok:
Q.2 Kinek a születését ünnepeljük Karácsonykor? (1 pont)
Józsefét
Jézusét
A Mikulásét
Q.3 Kinek a névnapja van december 24-én? (2 név - 2 pont)
Ádám, Éva
Q.4 Milyen alkohol van az angol karácsonyi pudingban? (3 pont)
whisky
brandy
rum
Q.5 Hol van a tradicionális ausztrál karácsonyi vacsora? (4 pont)
A kertben
Az ebédlõasztalnál
A tengerparton
Q.6 Valahol él egy hagyomány, miszerint az édességbe egy szem mandulát dugnak, és aki megtalálja, szerencsemalacot kap. Melyik országban? (5 pont)
Dánia
Luxemburg
Spanyolország
Q.7 Ukrajnában hány szarvasa van a Télapónak? (6 pont)
három
hat
nyolc
Q.8 Folytasd! "Ó, szép fenyõ, ó, jó fenyõ, hûséges a te lombod!Te zöld vagy nemcsak nyáron át, ..........." (6 szó - 7 pont)
de télen is, mikor a hó leszállt
Q.9 A legújabb kutatások szerint mikor született valójában Jézus? (8 pont)
január 6.
június 17.
március 8.
Q.10 Dániában és Svédországban az a szokás, hogy Karácsonykor elõjön két kobold, akik az emberek sorsát irányítják. Hogy hívják õket? (9 pont)
Helok és Malis
Vance és Poles
Nissen és Tomté
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
beírtam egy-két választ és véletlen enterrel elküldtem 😄
am a ranglista kicsit össze-vissza van (:
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.