Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kupa pedig a jelenlegi tervek szerint havonta egyszer, tehát kb. két hét alatt lemegy, utána kis pihi, újrajelentkezés, miegymás.
szóval most akkor a heti kvíz marad ugye?és ez egész éves lesz csak ez mellé jön a kupa?
összesen végülis hány naponként lesz új kupa körülbelül?
csak mert kiesek ez elsõ ford-ban akkor tudtjam már,hogy napot kell várnom kb mire újra esélyem lesz ^^
Összesen 18 induló van.
A szabályok egyszerûek: 5 kérdés, másfél perc, aki többet ér el, az jut tovább, döntetlen esetén pedig a gyorsabb kitöltõ nyer. Az esélyegyenlõség kedvéért három kérdés mindenkinek ugyanaz lesz, kettõ pedig az általatok megadott témakörökbõl 1-1. Például:
1. általános
2. általános
3. általános
4. gézuka kedvenc témakörébõl
5. pityuka kedvenc témakörébõl
Aki nyer, az bejut a következõ körbe, ami még egy kieséses kör, majd (mivel páratlan párok vannak) egy csoportkör lesz a döntõ, öt fõvel, mindenki kap egy kört a másikkal.
Úgy gondolom, egy-egy körre három nap elég lenne, ezzel tudnánk egy kis pörgést adni a topikban arra az idõszakra amíg várjátok az új fordulót.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
elõször tedd rendbe idõ szerint növekvõen, majd utána a pontok szerint csökkenõen. voilá! 😄D
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hiába, van még mit tanulnom, informálódnom.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nincs semmi gáz, csak cukorbeteg vagyok, emiatt megyek kontrollra papírért 😊
Lacee viszont megint kezd elhúzni, még most csípjétek el különben megszökik 😄
kórház? 😮 nincs nagy gáz, ugye?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
az idõre meg annyit,hogy ok én most elolvastam egybõl nyögtem és akkor ezek szerint 17 másodpercem maradt volna még...
de am 3 perc akkor is fasza 😄
ha vki guglizik ugyis túllépi a 3percet ,hiszen idõ még beírja a kérdést rákeres megtalálja..
mind1 ,egy ötlet volt , bocs
A régi kvízben alapvetõen anno két perc volt a kitöltési idõ, amióta a polldaddy változtatott, azóta kettõ és fél. Ahhoz képest elég minimális az idõtúllépõk száma, és az sem pár másodperccel, hanem esetenként akár 2-3 perccel lépi túl.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
The survey you have requested is currently closed. Please check with the person or website that sent you here for more info.
nemár nem úgy volt hogy hetente van 1 forduló ?:S (szerk.: elnéztem a dátumot ezek szerint :S)
am 3 percet mindennemû korlátozás nélkül lehetne vinni sztem! akármire megesküszöm,hogy én pl elolvastam a kérdést és egybõl nyomtam is a választ mégis túlléptem a 2 perces határt!
pdig a kérdést csak egyszer olvastam el,és már nyomtam is a választ <#szomoru1>#szomoru1>
szóval én azt mondom legyen már a határ 3 perc és ha vki 3 és 4 perc között van az idõben akkor arra vonatkozzon a -3 pont és kész.
sztem egyszerübb és még reálisabb is :S
aki meg guglizik az elszégyelheti magát és büszke lehet a poziciójára a becsületességével egyetemben 😉
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
"Michael Schumacher" 😄
szvsz ezzel semmit sem segítettem(:, úgyis csak az tudja mire gondolok aki kitöltötte.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"