3614
Heti kvíz
-
Nem jelentek meg a képek! Ezt még 1x meg fogom próbálni majd. -
tomcsa4 #2652 De azt jelzi Fabionak. Mármint ő látni fogja, hogy 5db azonos néven szereplő kitöltött teszt van. De amúgy cache ürítés és otthon is ki lehet tölteni többször is. -
cargame #2651 Am lehet itt csalni boven (nem az en stilusom), mert van, h a suliban toltom ki viszont itthon ujra kitudnam tolteni. Am nem azert irom, mert en igy szoktam csak gondoltam emlitest teszek. Itt mar minden a becsuletessegen mulik ;) -
Dean Winchester #2650 jó persze az a része költői volt :D
akkor 19 másodpercet hozzákerekített!max 1.30 lehetne.. mind1 nem gond.
1 hibám lett! az utolsó képen nem jöttem rá mi is az az eszköz :D
ja igen és a mostani kvíz tipikusan olyan,hogy azon kérdéseknek utána guglizni tuti nem lehet... szal itt az időt lehetet volna bőven mérni :P -
kevesebb semmiképp se lehet, mert mindig felfelé kerekít a szerver :) -
ehh utálom az időmérőjét -
1:38 -
COOLancs #2646 A lassabban gépelők most jól beszívják -
Dean Winchester #2645 kész. 1:19:4 időt mértem hozzá képest több vagy kevesebb?:DD -
ba32107 #2644 Majd a végén jöhetnének válaszok az eredeti kisképekkel együtt, mert én sokra kíváncsi voltam :) -
cargame #2643 Ez allati jo volt. Eddigi legjobbam lesz, csak remelem h nem futottam ki az idobol. -
tomcsa4 #2642 Húha, ez nagyon klassz volt. Kár, hogy keveset tudtam :D De jár a piros pont az ötletességért.
-
ba32107 #2641 Elég idióta válaszokat adtam :D Amúgy tetszett, máskor is jöhet ilyen :) A Kupa mikor kezdődik? -
geo91 #2640 amúgy azért nem tetszett ez a forduló, mert ennek a fordulónak az eredménye egy kicsit sem az általános műveltség lenyomata lesz... :S
hanem, hogy ki mennyire sasszemű avagy nem... -
Fbn Lx #2639 na hát az ilyenben nagyon szar vagyok o_o
jó ha 2 pontom lesz. :D -
tetszett ez a forduló :)
első és utolsó csak tipp volt, meg az egyikben nem vagyok biztos, úgyhogy simán előzhettek :P
remélem most megkapjuk majd a helyes megoldásokat a forduló végén, kíváncsi lennék némelyikre :D -
kattintástól kattintásig számol, simán benne vagy még, 1:46 :) -
fú ez érdekes volt :D
kettőt nem tudtam.
a leadásnál marha sokáig gondolkozott, mire feljött a "kösz a részvételt" oldal, megnéznéd hogy kilógtam-e az időből? köszi!
egyébként mi minősül pontos meghatározásnak? :) -
azt még az előző kvízre értettem, de rájöttem, h hülyeség volt a kérdés. A mostani eredményeket meg ráér majd a többiekével együtt nem kell kapkodni(: -
Ez a kvíz nagyon jó volt és 5letes grat Capello tetszett még ha szarul is sikerült:D
És sry a néhány hülyeségért benne(: -
Megkaphatnád, de nem töltötted még ki a rendszer szerint, legalábbis Barnabyka néven tuti nem :D -
jóó hülye vagyok csak 9 kérdés volt ha jól sejtem. tekintsük meg nem történt post-nak(: -
ez jó volt :D:D:D
-
megkaphatom priviben, hogy melyiket rontottam el? -
geo91 #2629 ferenc testvér tudom csak idézni: elkúrtam -
azta :S:D -
hát ez jó szarul sikerült... -
kettőt elrontottál, egyre nem válaszoltál :) -
ez tetszett :D kettőt nem tudtam, egyben meg nem voltam biztos :( -
Még nem foghatom magam vissza, messze vagyok még a győzelemtől!:D -
10. forduló
Sok sikert, remélem nem lesz túl nehéz :) -
Ranglista és végeredmény frissítve. -
A kilencedik forduló eredményei és az új kör estefelé várható, sajnos hiába a szabadnap, így is rengeteg dolgom van :( -
köszönöm :) -
meghát, 2:08 és 6 pont lett, az új forduló eredményeivel együtt fel is kerül a ranglistába :) -
Np. Akkor még van esélyem győzni!^^ -
#2611 ?
-
köszönöm :) -
Tényleg, elfelejtettem kihirdetni bakker :D
A többség a 30 fordulóra szavazott, szóval 30 fordulós a szezon, ergo most vagyunk a harmadánál :) -
Amúgy még hány forduló lesz?:)