3614
Heti kvíz
-
ba32107 #2693 Nincs mit szépíteni, szar vagyok :( -
#2692 Ranglista és végeredmény elérhető. -
Dean Winchester #2691 dávidra én meg a gondolkodót irtam :( -
Dean Winchester #2690 olló és a szemvüge nehéz volt. útóbbi nagyon!
pénzre meg azt mondom,hogy magyarok vagyunk így inkább már 100 Ft-os érmét kellett volna odatenni a 2 eurós helyett :P -
ba32107 #2689 Én a dávid szoborra azt írtam, hogy michelangelo valami szobra :D A 2 eurósra meg azt hittem, hogy a 200-as. -
#2688 na jól van, az ollót meg a szemüveget bármeddig nézhettem volna, sose jövök rá :D
az ollóra simán azt hittem, hogy valami xbox alkatrész vagy nem is tudom :D -
Fbn Lx #2687 na hát így átnézve asszem 4 pontom lesz :D
a dávid-szobor meg valahogy beugrott, de nem akartam beírni mert csak tipp volt, hátha nagy hülyeséget írok, lévén ennyire értek a művészetekhez :D hát egyefene, minusz egy pont
bár annak fényében hogy az elsőre azt írtam hogy "csap", nem lett volna mitől félnem :DD -
#2686 Szemüvegen kívül minden megvolt asszem :) -
#2685 én se. asszem villanyborotvát tippeltem :D -
geo91 #2684 remélem sokan hibáztak még rajtam kívül sokat, mert nem szeretnék kiesni a top3-ból... :DD -
#2683 hát erre a kilencesre szerintem sosem jöttem volna rá :D -
#2682 6.
Eiffel-torony
7.
Monopoly
8.
kosárlabda
9.
olló
Lehet őrjöngeni, hogy amit elrontottatok milyen egyszerű volt :D
Az eredmények nemsoká fennvannak, talán még az új kör is jön, ha mást nem akkor holnap délelőtt elindul, sorry a késésért, éljen a szakdoli... :) -
#2681 Na akkor.
1.
szemüveg
2.
Dávid-szobor
3.
zsiráf
4.
2 euro
5.
Spektrum
-
#2680 -
#2679 persze :) -
#2678 kapunk helyes válaszokat? ha igen remélem úgy, hogy a kis kép és melette az eredeti teljes:) -
#2677 Javítás folyamatban :) -
#2676 Jajj ne elfelejtettem! -
Dean Winchester #2675 jaj:D bocsssss nem rád gondoltam ,tényleg ezer bocsi
most olvasom el,hogy tényleg igy jöhet le!
így akartam irni nah :)
"ja suliba megnézi az illető a kérdéssort azt itthon meg a helyes válaszokat kitölti :D ez fasza.." -
cargame #2674 Oke...kosz, h startbol mar ramragasztod , h en ezt csinalom...akkor nem 6-7 pontokat ernek el es nem ugy h meg az idobol is kifutok. De mar egybol kell gyanusitgatni... -
Dean Winchester #2673 váó :D
szép,erre nem is gondoltam :D
ja suliba megnézed a kérdéssort azt itthon meg a helyes válaszokat kitöltöd :D ez fasza...
de én pl tuti nem fogom ezt játszani mert nekem annyit nem ér az egész -
#2672 ez még mindig nem megoldás a multireg ellen :D
de egyébként még a topik indulásakor volt valaki, aki gyanúsan mindig max pontra töltötte kevés idő alatt, úgyis tudta mindenki hogy csal, de hát ha neki ez élvezetet nyújt, gratulálok hozzá, sose legyen nagyobb öröme az életben :) -
cargame #2671 Mar banom, hogy megemlitettem :D -
#2670 az a baj, hogy csak egy általános passt tudok rárakni, ahhoz hogy mindenkinek egyedi legyen, ugyanazt a kvízt kéne 30-40x megcsinálnom. :D -
#2669 most dúrva lesz ha lassan mindenki 10 pontokat kezd csinálni XD
kéne egy olyan hogy mindenki kap egy egyéni kódot amivel megnyitja a kvízt de azt a kódot csak egyszer lehet felhasználni. -
cargame #2668 De nem akarok itt vitat kavarni egy eszrevetelbol... -
cargame #2667 PEdig siman van. Egy masik geprol megnyitod a fordulot es belenezel a kerdesekbe oszt siman csak lezarod, kilepsz es otthon a sajat gepedrol toltheted ki a rendes ip- rol rendes neveddel a kvizt. Mondom azelott nem is kellett kitolteni, csak megnezi a kerdeseket. -
#2666 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem egy bonyolult dolog több reget használni. -
Dean Winchester #2665 hát légyszi mond meg,hogy ezt hogy a fenébe tudja kijátszani? mert erre tényleg nincs megoldás :D -
#2664 Érdemes beszélni róla...
Amikor lehetett szavazni, hogy hány fordulós legyen a verseny akkor a munkahelyemen is tudtam szavazni és itthon is engedte.... de azt jeleztem ... pont azért mert azt írta Capelló, hogy ki tudja szűrni a duplázásokat. -
#2663 én 2x töltöttem ki. Először nem látszottak a képek, be is írtam. Majd később NoName v2 néven aszem, amikor lehet ha kifutottam az időből. Légyszi nézd meg mennyi lett. És csak a v2-t vedd figyelembe nekem az összesítésnél. -
cargame #2662 Oke, sztem is. Csak azert emlitettem meg, mert mostanaban suliban toltom ki es eszrevettem, h ugyebar itthon is ki tudnam, de kar is volt feldobjam a temat... -
#2661 ott a pont -
#2660 Én megbízom a játékosokban, senkinek nem fogok külön utánaszaglászni, mikor hol, hányszor töltötte ki. Ha csal, boldog lehet hogy ilyen űberjól tolja így, viszont ezzel magáról állít ki szegénységi bizonyítványt. -
cargame #2659 Nem kotoszkodni akarok, de ezt is egyszeru kijatszani...mind1, remelem azert itt mindenki normalisan toltogeti :P -
cargame #2658 Ez a legjobb modszer sztem is :) -
Dean Winchester #2657 egyszerű :) ha vki kitölti akkor egyből beírja ide és kész. és igy kise lehet játszni :)
kitölti beirja h kész (mint állt. az emberek 99%a igy szokta) és kész , hiszen igy megnézi fabió az itteni időt meg a töltési idő és nem lehet kijátszani :D áállatira egyszerű -
Fbn Lx #2656 micsoda logika :D
munkahelyen kitöltöd ricsi69 néven minden alkalommal 4 pontosra, válaszokat lemented és otthon a Lacee nevű regeddel meg megcsinálod max pontosra.
-
#2655 az IP-cím attól még maradni fog :) -
#2654 Adjátok a tippeket a jónépnek.:S