Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
3 lett, maradhat? 😄

~2 hiba. <#szomoru1>
Fabio Capello
Elindult a nyolcadik forduló.

Sok sikert!

Más:

Szeretnél résztvenni a Heti Kvíz szerkesztésében? Itt a lehetõség! Küldd el kérdéseidet a hetikvizgmailcom e-mail címre.

A legjobb kérdések megjelennek a következõ, 9. fordulóban (ugyanis az lesz a jubileumi, általam elkészített 25. forduló), illetve a legötletesebb kérdést küldõ játékosnak megajánlom a személyes elismerésem, és egy kis fejlécdíszt (maga választhatja, vagy mutatom a kínálatot 😄) itt a topikban.

Természetesen bárki, bármennyi kérdést küldhet, nincs limit, egy kikötés van: Ne legyen baromság. Nem örülnék ha azt kéne látnom, hogy valaki elküld egy raklap "Ki csinálta fel Kelemen Annácskát a Moszkván a múlt héten?" kérdést. Szóval ésszel, ámde ötletesen!

Remélem éltek a lehetõséggel, a témakör bármi lehet focitól az általános mûveltségig, minél változatosabb, annál jobb! 😊

anthropomorphic dog ~ emberszerû kutya 😊
Fabio Capello
ha szigorúan nézem, az antropomorfok nem számítanak, marad Plutó 😄

toysoldier
én is azt írtam D:

am ez egész jól ment, 1pont -10hely <#gonosz1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

tessék egy pontot jóváírni! goofy-t írtam ami szintén helyes szerintem.
nem lehet eldönteni, hogy melyik a híresebb walt disney figura, plútó vagy goofy...
Fabio Capello
A hetedik forduló helyes válaszai:

A szavazás is lezárult, a végeredmény alapján akkor a második szezon harminc fordulón át tart, vagyis még 23 kör van hátra 😊

És végezetül, egy örömteli hír:

Az újévi forduló óta most elõször nincs idõtúllépõ!

Grat mindenkinek, úgy egy óra, és indul az új kör, és egy felhívás is lesz, figyeljetek majd 😊

hát igen ezt a legutóbbit csúnyán elkúrtam, féltem hogy nagyon visszaesek a ranglistán, de még ott vagyok a 2. helyen. 😊 jó lenne bennmaradni a top3-ban. 😊
Fabio Capello
Végeredmény és Ranglista frissítve.

Hmm akkor is minimális lehet. Bevallom, most csak tippelgettem, szóval az eredmény mögött nincs tudás. Viszont a hatodik fordulóban meg nem volt egy tippem se és ennek örülök. 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Fabio Capello
nem nulla pont 😊

birdo: 1:30

Jesszusom! Erõs kérdések voltak, legalábbis nekem. Nulla pont (nem vicc). Nem baj, majd a következõben erõsítek.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

birdo
Mennyi lett az idõm ?
Lécci-lécci ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

mégjóhogy olyan sokan vannak fel ilyen késõn 😄
Casillas: ja a többiek példájára siman megnyomom a stoppergombot. 😄
Casillas
a következõ fordulóban úgyis kiderül, hogy az óra változott-e valamit, páran biztos mérik az idejüket majd megint 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Fabio Capello
Kitettem egy kérdést a bannerbe, a hét végéig él, a kérdés egyértelmû 😊

Többszöri szavazással próbálkozni értelmetlen, számos biztonsági funkció gátolná eme ördögi terveteket, és amúgyis, nem vagytok ti olyanok... 😄

Fabio Capello
Úristen gyerekek...

Ma indították el a Polldaddy harmadik verzióját, hát ne tudjátok meg mekkora eszméletlen ronda...

Pár kép:

Talán az overview az egyetlen, amelyik jobban néz ki így...

Túlcsicsázták, na. A régi szép volt és egyszerû (például a második kép - az illetõ kvíze így nézett ki az elõzõ verzióban: #2476, az elsõ kép - a válaszok áttekintése pedig így: #2213)

Szóval most szokom az új rendszert, van rá két napom, remélem semmi brutális változtatást nem vittek bele, viszont jó lenne ha az órát rendberaknák végre...

Nem nagy szám a dolog, csak gondoltam megosztom veletek, milyen sokkoló dolgokkal találkozik az ember hajnali fél háromkor... 😄

szerk: én marha beraktam egy képet amin ott voltak a kérdések és a válaszok... gyorsan kiszedtem 😄

1:50, na
van sok ilyen survey oldal a neten, viszont nem tudom van e még olyan, ami a kitöltés idejét is méri...
végülis annyira nem is fontos, most már tudom hogy ilyen 11:50-en belül kell lenni, és akkor nem lehet baj :]
Fabio Capello
Ez a forduló már mindenféleképpen itt megy le, szóval töltsd csak ki nyugodtan 😊

birdo
Okés.Az nagyon yólenne )))
Szólj ha esetleg váltasz, addig elhalasztom a heti fordulót péntekig.

Fabio Capello
1:39 <#nemtudom>

megpróbálok utánajárni van e más ilyen oldal ahol lehetne ezt csinálni...

nem volt nehéz,átkozottul könnyû volt <#hawaii>
N o N a m e
eznagyonnemment...
köszi 😄
Lacee
jó lett az avatarod 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ááá, ez nagyon rossz lett, uccsót félreolvastam, tuti rontottam, akkor jutott eszembe mikor már rányomtam a küldésre... :CC
Lacee
1 biztos rossz, négy tuti jó, a többit meglátjuk 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Casillas
na ez most gyenge lesz

Bulykin
remélem nem futottam ki az idõbõl, most kicsit elidõztem...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

stopperrel 1:00:06
😄
mennyi lett az idõm? csak úgy kíváncsiságból
Ez irto gyenge lett :S

gyorsaság? akkor mostmár nem nézek csak nyomogatom és tuti kapok vmi díjat ha már dobogós ugysem lehetek... <#ravasz1>
kész

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Fabio Capello
Elérhetõ a hetedik forduló

Sok sikert mindenkinek! 😊

Azzal nem lesz gond. Eddig ha jól néztem én vagyok a leggyorsabb aki mindet kitöltötte 😊

Fabio Capello
Lehet róla szó, ha minden fordulóban részt veszel.

A hatodik forduló helyes válaszai:

Lehetne valami olyan is, hogy az is kap "díjat", aki a leggyorsabb volt a szezon végén. Akkor talán én is nyernék valamit 😄

Fabio Capello
Hatodik forduló végeredmény elérhetõ, Ranglista frissítve.

Az új forduló holnap dél-kora délután felé várható.

N o N a m e
Keszen van.. nem ment..
Kész, és ez most jó is lesz <#smile>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Atti12
én is így vagyok vele 😄 eddig egyszer csúsztam ki akkor is 2:31 -.-

Bulykin
egyébként én sose nézem az idõt és eddig max 1szer ha kicsúsztam<#nemtudom>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tomászító
kész <1:20>

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Casillas
valószínûleg a szerver órája nem pontos
legközelebb próbáld úgy, hogy amit most néztél budapesti pontos idõ, ahhoz képest xx:xx:20 másodperckor indítsd el, és meglátjuk 😊

birdo
Valamit nagyon rosszul csinálunk

Fabio Capello
1:44

Bandee1987
enyim mennyi lett? thx a választ 😊 Remélem nem futottam ki az idõbõl kb. 1 percig csináltam.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fabio Capello
sajnálom, tényleg nem tudok vele mit tenni, írtam a supportnak, õk ezt írták vissza...