Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok sikert!
Más:
Szeretnél résztvenni a Heti Kvíz szerkesztésében? Itt a lehetõség! Küldd el kérdéseidet
A legjobb kérdések megjelennek a következõ, 9. fordulóban (ugyanis az lesz a jubileumi, általam elkészített 25. forduló), illetve a legötletesebb kérdést küldõ játékosnak megajánlom a személyes elismerésem, és egy kis fejlécdíszt (maga választhatja, vagy mutatom a kínálatot 😄) itt a topikban.
Természetesen bárki, bármennyi kérdést küldhet, nincs limit, egy kikötés van: Ne legyen baromság. Nem örülnék ha azt kéne látnom, hogy valaki elküld egy raklap "Ki csinálta fel Kelemen Annácskát a Moszkván a múlt héten?" kérdést. Szóval ésszel, ámde ötletesen!
Remélem éltek a lehetõséggel, a témakör bármi lehet focitól az általános mûveltségig, minél változatosabb, annál jobb! 😊
am ez egész jól ment, 1pont -10hely <#gonosz1>#gonosz1>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
nem lehet eldönteni, hogy melyik a híresebb walt disney figura, plútó vagy goofy...
A szavazás is lezárult, a végeredmény alapján akkor a második szezon harminc fordulón át tart, vagyis még 23 kör van hátra 😊
És végezetül, egy örömteli hír:
Az újévi forduló óta most elõször nincs idõtúllépõ!
Grat mindenkinek, úgy egy óra, és indul az új kör, és egy felhívás is lesz, figyeljetek majd 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Lécci-lécci ))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Casillas: ja a többiek példájára siman megnyomom a stoppergombot. 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Többszöri szavazással próbálkozni értelmetlen, számos biztonsági funkció gátolná eme ördögi terveteket, és amúgyis, nem vagytok ti olyanok... 😄
Ma indították el a Polldaddy harmadik verzióját, hát ne tudjátok meg mekkora eszméletlen ronda...
Pár kép:
Talán az overview az egyetlen, amelyik jobban néz ki így...
Túlcsicsázták, na. A régi szép volt és egyszerû (például a második kép - az illetõ kvíze így nézett ki az elõzõ verzióban: #2476, az elsõ kép - a válaszok áttekintése pedig így: #2213)
Szóval most szokom az új rendszert, van rá két napom, remélem semmi brutális változtatást nem vittek bele, viszont jó lenne ha az órát rendberaknák végre...
Nem nagy szám a dolog, csak gondoltam megosztom veletek, milyen sokkoló dolgokkal találkozik az ember hajnali fél háromkor... 😄
szerk: én marha beraktam egy képet amin ott voltak a kérdések és a válaszok... gyorsan kiszedtem 😄
végülis annyira nem is fontos, most már tudom hogy ilyen 11:50-en belül kell lenni, és akkor nem lehet baj :]
Szólj ha esetleg váltasz, addig elhalasztom a heti fordulót péntekig.
megpróbálok utánajárni van e más ilyen oldal ahol lehetne ezt csinálni...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
😄
mennyi lett az idõm? csak úgy kíváncsiságból
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Az új forduló holnap dél-kora délután felé várható.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
legközelebb próbáld úgy, hogy amit most néztél budapesti pontos idõ, ahhoz képest xx:xx:20 másodperckor indítsd el, és meglátjuk 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!