Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am mennyi lett az idõm?
mer az egyiknél sokat idõztem..
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
remélem kifutottam az idõbõl -.-
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A végeredményt és a ranglistafrissítést pedig szép lassan felviszem, nagy fight volt, de úgy tûnik én nyertem 😊
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
szerk: nekiesek mégegyszer ennek a fránya javításnak, mostmár nem fogom szétverni a gépet remélhetõleg... 😄
Nem hiszem el, sorrendbe vannak rakva, ez a szar polldaddy meg ugrál a nevek között, kurvaanyját...
Sorry hogy csak most, elég morcos volt a tegnap estém meg a mai napom is...
na küldök én is kérdést!
de olyat,hogy be**artok xD
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
8. kör kitöltve, egész jónak érzem 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
na nem para, úgyse pályáztam már a top10re sem 😄
mondjuk lehet lényegtelen, mert szar lett megint 😄