Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
HBD
Fabio Capello
HBD Lacee 😊

Atti12
megkapom akkor a pontjaim? 😄

Fabio Capello
mert elszúrták az idõmérést, kipróbáltam hat teszten, pontos idõméréssel, és teljesen random idõket dobott ki, egyszer se a helyeset... Találni kéne erre valami megoldást, dehát egyelõre meg vagyok lõve... 😞

Lacee
korábban nekem is rendre 40-50 másodperc volt a kitöltési idõm, mostanában nem tudom miért lett kétszer annyi 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

N o N a m e
de én szvsz fél perc alatt olvasom el kb az összes kérdést.. pedig elég gyorsan olvasok... mindegy na, csak feltûnt a sebessége
Fabio Capello
fél perc alatt 8 pontot ért el + 1 bónuszpont 😊

N o N a m e
Fél perc alatt hogy lehet kitölteni a kvizt és 9 pontot elérni? ha?
most nézem egyéni rekordot állítottam be a 8.ford-ban XD
Fabio Capello
#2599: Megvagy, nemsoká felviszlek téged is a tabellára.

#2603: Megpróbálom 😄

Kis közérdekû:

A következõ forduló némiképp rendhagyó lesz, nem a megszokott kérdés+választási lehetõség kombináció lesz. Annyit mondok, figyeljetek a részletekre 😉 😄

Máté94
Õ megnéznéd,hogy kitöltöttem e?😄
Barnabyka
_:AS?D_SAD

MOndjuk 10-et?<#idiota><#ejnye1>

Bandee1987
Thx 😊

Nem kaphatnék pár pontot ajándékba?<#vigyor3>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fabio Capello
persze, bocsi, valahogy átsiklottam felette 😊

Atti12

Megnéznéd? 😊

Fabio Capello
HBD Bandee! 😊

Casillas
ja ott van, nem szóltam <#idiota>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Fabio Capello
van.

Casillas
errõl jut eszembe, egy "Összes idõ" oszlop még jó lenne a táblázatba - ha megoldható -, hogy pl. pontegyenlõség esetén egybõl lássuk, ki hogy áll 😊

Lacee
együtt csináltuk, ne buktass le 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Casillas
Casillas 1:41:00 8
lacee 1:41:00 8
nonicks 1:41:00 8

😄

nagy a csata a 2-3-4 helyen. 😮
Fabio Capello
Röviden tömören a válaszom erre: elkúrták a v3-al az egészet... Be van pipálva az IP és cookie-szûrés, ennek ellenére én is megint meg tudnám csinálni, pffff....

én is ki tudom újra tölteni o.O
szarul méri az idõt, hiába is méred magadnak csak felhúzod magad :] múltkor 1:53 alatt töltöttem és valami 2:40-et mutatott....
most is ki fogok csúszni szerintem mert most meg 1:55-öt mértem.
Es nekem is hagyja, h ujra toltsem ki a 9. fordulot.

Beszarok...hogy az istokba futottam ki az idobol ? 😮😮😮 tuti nem csinaltam tovabb mint 2 : 30 perc...ezutan merni fogom es raadasul 7 pontot ertem el....

Majd hetfon kiderul 😉 Minek kell kivancsiskodni?

fasza 😄
nagy tagot használhatnád 😄 jobban felhívja a figyelmet a közlenivalóra 😊 persze igy is rájöttem csak na...
kitöltve
Máté94
<#worship>
Atti12
Nekem is légyszi, mert most megnéztem és kitudnám tölteni mégegyszer. Vagy lehet megálmodtam a kérdéseket? <#idiota> Mondjuk közbe volt egy win reinstall, lehet az kavarta meg az ip-t.

toysoldier
meg tudod mondani, hogy a 9. fordulót én már kitöltöttem-e?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Atti12
Én nem látom magam

Pluskast
Megvan de idõt én sem mértem. Éppen hogy lecsúsztam a 3. helyrõl az elözõ fordulóban... a fenébe 😞((

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

N o N a m e
hm.. kitöltve. idõt nem mértem remélem nem léptem túl a megengedettet. mennyi? 😄
Fabio Capello
8. forduló végeredmény feltöltve, ranglista frissítve.

Ha valaki kimaradt volna, sikítson, sajnos még így sem tudom azt mondani, hogy 100% hogy mindenki bennevan, annyira ugrál össze-vissza az a szar...

Casillas
megértem, én is ott idõztem a legtovább 😊

Nem úgy értem, hanem nem volt egyértelmû, hogy melyiket hol kell bejelölni... legalábbi nekem 😄

Casillas
pedig oda volt írva zárójelben 😊

Fabio Capello
hjaja, ezt ismerem 😄

aimt msot íork azt is el todud osavnli, mievl az eslõ és az uotsló bteû szímát iagázn. h mg eg bet kimara zt i tuod értelmzni. 😊
Barnabyka
mindenki siet és ilyenkor magától értetõdõ, hogy ki tudjuk olvasni és fel sem tûnik(:

Fabio Capello
És senki nem szól nekem, hogy a kilencediket kilencedk-nek írtam a szövegben... 😄

Fabio Capello
de, papíron már megvannak, csak fel kell vinni õket googledocsra 😊

Pluskast
Most akkor a 8. forduló végeredményeit nem is látjuk meg?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Barnabyka
jó5let volt a kérdés tetszett..még kicsit meg is kavarodtam mire felfogtam hogy mit merre meddig(:

kész

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Baszki az elsõ kérdést én küldtem be, de bevallom nem volt túl egyértelmû, hogy hogyan is kéne kitölteni a táblázatot, remélem nem basztam el 😄😄

pzoli00
done, remélem idõkereten belül leszek 😊 egyébként nagyon jó volt, grat!

Barnabyka
ez könnyûnek tûnt kíváncsi leszek.