Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kitölti beirja h kész (mint állt. az emberek 99%a igy szokta) és kész , hiszen igy megnézi fabió az itteni idõt meg a töltési idõ és nem lehet kijátszani 😄 áállatira egyszerû
munkahelyen kitöltöd ricsi69 néven minden alkalommal 4 pontosra, válaszokat lemented és otthon a Lacee nevû regeddel meg megcsinálod max pontosra.
<#gonosz1>#gonosz1>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
akkor 19 másodpercet hozzákerekített!max 1.30 lehetne.. mind1 nem gond.
1 hibám lett! az utolsó képen nem jöttem rá mi is az az eszköz 😄
ja igen és a mostani kvíz tipikusan olyan,hogy azon kérdéseknek utána guglizni tuti nem lehet... szal itt az idõt lehetet volna bõven mérni 😛
Vivimos por ti, vence por nosotros.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
hanem, hogy ki mennyire sasszemû avagy nem...
jó ha 2 pontom lesz. 😄
elsõ és utolsó csak tipp volt, meg az egyikben nem vagyok biztos, úgyhogy simán elõzhettek 😛
remélem most megkapjuk majd a helyes megoldásokat a forduló végén, kíváncsi lennék némelyikre 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
kettõt nem tudtam.
a leadásnál marha sokáig gondolkozott, mire feljött a "kösz a részvételt" oldal, megnéznéd hogy kilógtam-e az idõbõl? köszi!
egyébként mi minõsül pontos meghatározásnak? 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
És sry a néhány hülyeségért benne(:
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A többség a 30 fordulóra szavazott, szóval 30 fordulós a szezon, ergo most vagyunk a harmadánál 😊