Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
én 2x töltöttem ki. Elõször nem látszottak a képek, be is írtam. Majd késõbb NoName v2 néven aszem, amikor lehet ha kifutottam az idõbõl. Légyszi nézd meg mennyi lett. És csak a v2-t vedd figyelembe nekem az összesítésnél.
Oke, sztem is. Csak azert emlitettem meg, mert mostanaban suliban toltom ki es eszrevettem, h ugyebar itthon is ki tudnam, de kar is volt feldobjam a temat...

birdo
ott a pont

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Fabio Capello
Én megbízom a játékosokban, senkinek nem fogok külön utánaszaglászni, mikor hol, hányszor töltötte ki. Ha csal, boldog lehet hogy ilyen ûberjól tolja így, viszont ezzel magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.

Nem kotoszkodni akarok, de ezt is egyszeru kijatszani...mind1, remelem azert itt mindenki normalisan toltogeti 😛

Ez a legjobb modszer sztem is 😊

egyszerû 😊 ha vki kitölti akkor egybõl beírja ide és kész. és igy kise lehet játszni 😊
kitölti beirja h kész (mint állt. az emberek 99%a igy szokta) és kész , hiszen igy megnézi fabió az itteni idõt meg a töltési idõ és nem lehet kijátszani 😄 áállatira egyszerû
micsoda logika 😄
munkahelyen kitöltöd ricsi69 néven minden alkalommal 4 pontosra, válaszokat lemented és otthon a Lacee nevû regeddel meg megcsinálod max pontosra.
<#gonosz1>
Lacee
az IP-cím attól még maradni fog 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Grove4
Adjátok a tippeket a jónépnek.:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

N o N a m e
Nem jelentek meg a képek! Ezt még 1x meg fogom próbálni majd.
De azt jelzi Fabionak. Mármint õ látni fogja, hogy 5db azonos néven szereplõ kitöltött teszt van. De amúgy cache ürítés és otthon is ki lehet tölteni többször is.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Am lehet itt csalni boven (nem az en stilusom), mert van, h a suliban toltom ki viszont itthon ujra kitudnam tolteni. Am nem azert irom, mert en igy szoktam csak gondoltam emlitest teszek. Itt mar minden a becsuletessegen mulik 😉

jó persze az a része költõi volt 😄
akkor 19 másodpercet hozzákerekített!max 1.30 lehetne.. mind1 nem gond.
1 hibám lett! az utolsó képen nem jöttem rá mi is az az eszköz 😄
ja igen és a mostani kvíz tipikusan olyan,hogy azon kérdéseknek utána guglizni tuti nem lehet... szal itt az idõt lehetet volna bõven mérni 😛
Casillas
kevesebb semmiképp se lehet, mert mindig felfelé kerekít a szerver 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

birdo
ehh utálom az idõmérõjét

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Fabio Capello
1:38

A lassabban gépelõk most jól beszívják

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

kész. 1:19:4 idõt mértem hozzá képest több vagy kevesebb?😄D
Majd a végén jöhetnének válaszok az eredeti kisképekkel együtt, mert én sokra kíváncsi voltam 😊

Ez allati jo volt. Eddigi legjobbam lesz, csak remelem h nem futottam ki az idobol.

Húha, ez nagyon klassz volt. Kár, hogy keveset tudtam 😄 De jár a piros pont az ötletességért. <#eljen>

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Elég idióta válaszokat adtam 😄 Amúgy tetszett, máskor is jöhet ilyen 😊 A Kupa mikor kezdõdik?

amúgy azért nem tetszett ez a forduló, mert ennek a fordulónak az eredménye egy kicsit sem az általános mûveltség lenyomata lesz... :S
hanem, hogy ki mennyire sasszemû avagy nem...
na hát az ilyenben nagyon szar vagyok o_o
jó ha 2 pontom lesz. 😄
Casillas
tetszett ez a forduló 😊

elsõ és utolsó csak tipp volt, meg az egyikben nem vagyok biztos, úgyhogy simán elõzhettek 😛
remélem most megkapjuk majd a helyes megoldásokat a forduló végén, kíváncsi lennék némelyikre 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Fabio Capello
kattintástól kattintásig számol, simán benne vagy még, 1:46 😊

Lacee
fú ez érdekes volt 😄
kettõt nem tudtam.

a leadásnál marha sokáig gondolkozott, mire feljött a "kösz a részvételt" oldal, megnéznéd hogy kilógtam-e az idõbõl? köszi!
egyébként mi minõsül pontos meghatározásnak? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Barnabyka
azt még az elõzõ kvízre értettem, de rájöttem, h hülyeség volt a kérdés. A mostani eredményeket meg ráér majd a többiekével együtt nem kell kapkodni(:

Barnabyka
Ez a kvíz nagyon jó volt és 5letes grat Capello tetszett még ha szarul is sikerült😄

És sry a néhány hülyeségért benne(:

Fabio Capello
Megkaphatnád, de nem töltötted még ki a rendszer szerint, legalábbis Barnabyka néven tuti nem 😄

Barnabyka
jóó hülye vagyok csak 9 kérdés volt ha jól sejtem. tekintsük meg nem történt post-nak(:

Bulykin
ez jó volt 😄😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Barnabyka
megkaphatom priviben, hogy melyiket rontottam el?

ferenc testvér tudom csak idézni: elkúrtam
Atti12
azta :S😄

toysoldier
hát ez jó szarul sikerült...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello
kettõt elrontottál, egyre nem válaszoltál 😊

Doddy a düdő
ez tetszett 😄 kettõt nem tudtam, egyben meg nem voltam biztos 😞

Máté94
Még nem foghatom magam vissza, messze vagyok még a gyõzelemtõl!😄
Fabio Capello
10. forduló

Sok sikert, remélem nem lesz túl nehéz 😊

Fabio Capello
Ranglista és végeredmény frissítve.

Fabio Capello
A kilencedik forduló eredményei és az új kör estefelé várható, sajnos hiába a szabadnap, így is rengeteg dolgom van 😞

Atti12
köszönöm 😊

Fabio Capello
meghát, 2:08 és 6 pont lett, az új forduló eredményeivel együtt fel is kerül a ranglistába 😊

Máté94
Np. Akkor még van esélyem gyõzni!^^
Atti12
#2611 ?
<#shakehead>

Lacee
köszönöm 😊

Fabio Capello
Tényleg, elfelejtettem kihirdetni bakker 😄

A többség a 30 fordulóra szavazott, szóval 30 fordulós a szezon, ergo most vagyunk a harmadánál 😊

Máté94
Amúgy még hány forduló lesz?😊