Heti kvíz
Oldal 1 / 73Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-fav
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
idén még lesz valami? :)
bugos vagy nemtudom, de a múltkorri forduló amit kitöltöttem i selveszett valahogy, nem kaptam rá pontot
meg a mostanit is kétszer tudtam kitölteni néhány napos idõközzel
ha nem töltöm ki most másodszor is lehet megint elveszett volna
meg a mostanit is kétszer tudtam kitölteni néhány napos idõközzel
ha nem töltöm ki most másodszor is lehet megint elveszett volna
Wow, jól megindultak a kitöltések, tényleg beindult a riadólánc :D
Ma estig várok még az utolsó madárkákra, utána zárom.
Ma estig várok még az utolsó madárkákra, utána zárom.
úristen mik voltak ezek a kérdések... :Ddd
de még így is 8 pont elvileg
de még így is 8 pont elvileg
Nekem amúgy a fejlécben vagy hol (nem ami mozog, hanem alatta) még mindig egy szeptemberi poszt van kiemelve, az néha bezavar... :))
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
hmmm, a zenés kérdésnél viszont én azt hittem, hogy csak a teljesek számítanak....
Vivimos por ti, vence por nosotros.
én nem is figyeltem, megszoktam, hogy beírod ha van új forduló :)
de most kitöltöttem.
de most kitöltöttem.
Kijavítottam minden hibát a rendszerben, mostantól elvileg nem szabad hülyeségeket csinálnia. Este berakom az aktuális fordulót :)
Még mindig a húsvéti jön be ((
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Oke csak nyugodtan ;)
lol.
Lekapcsoltam, megnézem. Mondjuk úgy néz ki alapból bug volt, mert jelzett 8 kitöltõt a szerver, ennek ellenére egy mail se érkezett. :| Átnézem, lehet megint becsúszott a multkori error, mondjuk ez még nem ok az emailek megérkezésére...
Türelem, dolgozom rajta :)
Lekapcsoltam, megnézem. Mondjuk úgy néz ki alapból bug volt, mert jelzett 8 kitöltõt a szerver, ennek ellenére egy mail se érkezett. :| Átnézem, lehet megint becsúszott a multkori error, mondjuk ez még nem ok az emailek megérkezésére...
Türelem, dolgozom rajta :)
Valami gubanc van, mert az uj kviz is husveti is pipalja a jo megoldasokat !
na mondjuk nézegetve a megoldásokat, a "liftes" ( :D ) kérdésnél majd megnézhetnéd a válaszomat ;)
lol
meglepõen jól teljesítettem :D
szvsz az 5. kérdésre adott válaszomra 1 pontot azért lehetne adni :)
meglepõen jól teljesítettem :D
szvsz az 5. kérdésre adott válaszomra 1 pontot azért lehetne adni :)
Húsvéti forduló indul ma este, DUPLA pontokért.
Rég volt már ilyen ünnepi kvízelés, talán érdemes visszahozni, a téma ofkorz a húsvét, lehet készülõdni! :)
Frissült a program amivel a kvízek készülnek, bekerült négy új kérdéstípus, így ebbõl is lesznek majd csemegézések :)
Rég volt már ilyen ünnepi kvízelés, talán érdemes visszahozni, a téma ofkorz a húsvét, lehet készülõdni! :)
Frissült a program amivel a kvízek készülnek, bekerült négy új kérdéstípus, így ebbõl is lesznek majd csemegézések :)
most ki tudtam tölteni még egyszer, asszem ugyanazokat nyomtam, 4 pontom lett
dehát múltkor is rámentem a submitra
dehát múltkor is rámentem a submitra
én kitöltöttem alex néven és 4 pontom lett, miért nem vagyok rajta a listán?
Zárhatod a hetedik fordulót ))
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
8
megszakadt a széria, csak hat pont :)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
7 pont
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
3 pont bassza meg:S
FUFFFFFUFUFUFFFFUFUFUFFFF
Végre megvan, hogy mi volt a hiba, de legalább öt új kvízt írtam ez idõ alatt (nem baj legalább van kérdés bõséggel :D)
A probléma ott volt, hogy egy új funkció amit teszteltem, olyan cookiet generált, ami valami miatt összekoccant az elõzõ forduló/k cookie-jával, így automatikusan annak a sémájára töltötte ki. Beteg. :|
No mindegy, a lényeg hogy mostmár mûködik, akkor ez a funkció egyelõre nem lesz bevezetve, majd ki lesz helyette/rá találva valami. Összedobok egy kérdéssort vegyesen a próbakvízekbõl/ TALÁN a hetedik fordulóból, ennyi könnyedségetek legyen, aki emlékszik, az emlékszik, aki nem az nem :P Este hat körül érdemes készíteni a nyomógombokat, és persze köszönöm mindenkinek a türelmet :)
Végre megvan, hogy mi volt a hiba, de legalább öt új kvízt írtam ez idõ alatt (nem baj legalább van kérdés bõséggel :D)
A probléma ott volt, hogy egy új funkció amit teszteltem, olyan cookiet generált, ami valami miatt összekoccant az elõzõ forduló/k cookie-jával, így automatikusan annak a sémájára töltötte ki. Beteg. :|
No mindegy, a lényeg hogy mostmár mûködik, akkor ez a funkció egyelõre nem lesz bevezetve, majd ki lesz helyette/rá találva valami. Összedobok egy kérdéssort vegyesen a próbakvízekbõl/ TALÁN a hetedik fordulóból, ennyi könnyedségetek legyen, aki emlékszik, az emlékszik, aki nem az nem :P Este hat körül érdemes készíteni a nyomógombokat, és persze köszönöm mindenkinek a türelmet :)
Törölve lesz.
Elnézést mindenkitõl, egy vírus miatt a komplett hetet kórházban sasszéztam, tegnap engedtek ki.
Két válasz futott be még, szóval sajnos akkor valami hiba volt magával a kvízzel, megpróbálom kideríteni mi volt.
Az eredmény ofkorz nem számít, egy új hetedik forduló indul hétfõn.
Elnézést mindenkitõl, egy vírus miatt a komplett hetet kórházban sasszéztam, tegnap engedtek ki.
Két válasz futott be még, szóval sajnos akkor valami hiba volt magával a kvízzel, megpróbálom kideríteni mi volt.
Az eredmény ofkorz nem számít, egy új hetedik forduló indul hétfõn.
Akkor törölve lesz ez a forduló?
mert én még nem töltöttem ki, de nem is töltöm, ha úgyis törölve lesz...
mert én még nem töltöttem ki, de nem is töltöm, ha úgyis törölve lesz...
Ale Alonso! poppe fan club™
A matekost én is amiatt buktam, mert én helyesen írtam többesszámban, de a megoldásnál nem úgy van írva. Így buktam a kérdést, helyes válasszal. :)
támogatom az ötletet, nálam is bugos volt...
igen csak így már semmi értelme, hogy láttad/láttuk a válaszokat.
javaslom a forduló törlését.
javaslom a forduló törlését.
Oldal 1 / 73Következő →