Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
29. forduló feltöltve
Ranglista frissítve
30. forduló (záró)
A felállás a szokásos, két és fél perc, ezúttal viszont minden kérdés egyre nehezebb, és egyre több pontot ér.
Sok sikert!
A forduló indulása: 18:00
ez meghalt.
sztem jóez ,bár a fehérbe írunk az lehetne mondjuk fekete és fehér betü :D
a szövegdobozok túl egyszerûek, az aláírások lehetnének feketék, vagy bordók esetleg, netán sötétzöldek, mindegy
a válasz xy üzenetére meg kerülhetne a dobozban kicsit magasabbra, ne a legalján legyen
szebbek lennének a szövegdobozok sarkai lekerekítve, esetleg egy színátmenetes kerettel.
nekem ennyi az észrevételezésem
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
anno 1987
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
+5
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
mivel jövöhéten lesz az ucsó forduló ugye 17- az hétfõ
kb 22-re összesítesz
elseje meg másfél hétre rá lesz.
mint említetted megujult külsõt kap,szóval az a 1.5 hét simán belefér , mindenki kap regenerálódási idõt is, no meg azért sztem sokkal faszább egy korrekt egész ,normális dátummal nyitni az évadot :)
de ez az én egyéni véleményem :D
Kérdés: azonnal menjünk majd tovább, vagy várjuk meg mondjuk szeptembert?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Lassan így a második szezon végére kezdem megjegyezni, kinek mi az erõssége, melyik kérdéseket vágja csuklóból, és melyikek nehezebbek... :D
és neked is több idõd marad javítani a 28-29-et, és valami frappáns zárófordulót kitalálni :P
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
csak mert 12-étõl 19-ig nem leszek gépközelben, de remélem sikerül még kitöltenem elõtte/utána idõben :)
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
az utolsó forduló megint több pontot ér majd? :P
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.