Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közel a vége, minden pont számít :)
Sok sikert mindenkinek!
szerk: a polldaddy parasztsága miatt nem tudtam záróüzenetet írni, szóval ne várjatok rá :)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Remélem mindenki bevágott három lexikont, amíg nyaraltam :P
Köszönöm a megértést, és ez idõ alatt is kellemes pihenést nektek :)
hmmm
vagy én lennék ez #3076
<#idiota>#idiota>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
a festményest elrontottam, a többi remélem jó, és talán az idõbõl jön a +1 pont, ha minden jól megy
az utolsó fordulóban megint több pontot lehet majd szerezni? :D
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
27. forduló eredmények feltöltése in progress, ha nem alszom el közbe, akkor nemsoká fennlesznek :D
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
kötekszek bazmeg.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
többi kérdés tényleg nem volt olyan nehéz
a párosításnál az elsõ lehetõségnél a tojást vártam xD
Heti Kvíz 27. forduló
Köszönöm a részvételt!
-> ezt meg igazán megmondhatnád hogy hol állítod be :(
Elnézést mindenkitõl a késésért, cserébe igyekeztem könnyûre venni a figurát :)
Sok sikert!
25. forduló végeredménye feltöltve
26. forduló végeredménye feltöltve
<ésmellesleg valaki adjon egy hideg sört mielõtt lefõvök...>ésmellesleg valaki adjon egy hideg sört mielõtt lefõvök...>