3614
Heti kvíz
  • ba32107
    Te 7. vagy :)
  • Dean Winchester
    nemjó
    engem tegyé be 3.nak :P
    én ugy éreztem benne lennék az első 3ba :D
  • toysoldier
    jóez, nem kell újraszámolni :D
  • ba32107
    Ezt én most gyorsan meg is csináltam. Csak azokat számoltam, akik legfejlebb 4 fordulót hagytak ki. A három leggyorsabb ember az átlagidők szerint:

1. ba32107 (1:14:38)
    2. Casillas (1:21:50)
    3. toysoldier (1:26:10)

Valaki számoljon utána ha van kedve :) (sebtében összedobott excel táblázat)
  • ba32107
  • Lacee
    aranyóra-ezüstóra :)
  • Casillas
    ez a leggyorsabb kitöltős biznisz szerintem is jó lenne úgy, hogy mondjuk legalább 26 forduló (innentől azért már rendszeres résztvevőnek számít valaki, csak párszor közbejött valami), és akkor átlagidőt számolni náluk, hogy egy forduló mennyi időbe telt, majd az alapján felállítani az első 3 helyezett sorrendjét :)
    és persze másfajta érem a fejlécükbe, hogy megkülönböztethető legyen :D
  • Máté94
    Várom a kövi fordulót! :D
    Azt végig játszom rendesen :))
  • ba32107
    Nekem mindegy csak kapjak valamit én is :D
  • Dean Winchester
    ez igaz meg az átlag is 3 résztvevőnél siman kijöhet. viszont én azt bevonnám az üzletbe aki minimum a 30ból kitöltött 26 fordulót,hiszen ők azért rendszeres résztvevőnek tekinthetjük mert tényleg előfordulhatott,hogy nem ért rá valami oknál fogva.. szóval én átlagot nyomatnék :D
  • ba32107
    Hát szerintem úgy logikus, hogy csak azt számítjuk, aki kitöltötte az összes fordulót. Így azok persze kiesnek, akik rendszeresen játszottak, de mondjuk véletlenül kihagytak egy fordulót, de őket nem lehet objektív módon bevonni ebbe a számításba szerintem.
  • Dean Winchester
    mondtam,hogy a kis kérdőjel helyére tegyél be egy képet de nem kaptam meg :'(
  • Dean Winchester
    hejj a leggyorsabb kitötő = az öszes időben akinek a legkevesebb van?
    vagy hogy is nézzük ezt? mert ha így akkor az előrébb van aki 3 fordulót töltött ki ^^
    szal akkor átlagot kéne venni nemde? idő/forduló
  • ba32107
    A plecsnit köszönettel elfogadom :D Az extra feltételeket pedig ha kitalálod, majd írd be, és meglátjuk megfelelek-e.
  • Fabio Capello
    1. a kupa végül elsikkadt, időhiány plusz szervezéshiány miatt

2. persze, fél perc visszarakni mindent az eredeti állapotában/dolgozom a scripten amivel választani lehet :]

3. egy plecsnit fel tudok ajánlani a fejlécbe a három leggyorsabbnak, de ehhez valamiféle feltételeket kell szabni még :]
  • ba32107
    Grat mindenkinek! Nekem három kérdésem lenne:
    1. Még a szezon elején volt valami Kupára jelentkezés. Azzal mi a helyzet? Vagy én vagyok olyan hülye hogy elfelejtettem hogy részt vettem rajta? :D
    2. Előbb-utóbb lesz majd eredeti skin gomb? Nekem egy nem jön be annyira.
    3. Még valamikor a szezon elején kérdeztem, hogy a leggyorsabb kitöltő nem-e kap valami különdíjat (azt mondtad, lehet róla szó). Ha jól nézem, bőven én voltam a leggyorsabb azok közül, akik mindegyiket kitöltötték. Nos? :D
  • Dean Winchester
    thx
    grat mindenkinek!
  • AdamBeyer
    áhh köszi :)
  • Fabio Capello
    Ssam: szó szerint feltekertet, összecsavartat jelent. Általában egy szelet hús, köret és szósz salátalevélbe keverve :]
  • AdamBeyer
    mi az a ssam????? :D
    grat mindenkinek, köszi az eddigi lebonyolítást, várom az új kört !
  • N o N a m e
    1 pont az utolsó kvízben... :OO
    Gratulálok mindenkinek aki előttem végzett! :)
  • Lacee
    haha, a szokásos utolsó körös második hely, azt hiszem ennyire vagyok hitelesítve :)

köszi a szervezést-javítást, grat mindenkinek, pár hét múlva találkozunk!
  • Bandee1987
    Hát igen, a végére lendületet vesztettem :(

Sebaj, a haromadik szezonban nem adom alább az első helynél :P

Grat mindenkinek és thx a játékot :)
  • chhaya #3190
    Gratula a helyezetteknek,
    és köszönjük a játékot. =)
  • Casillas
    ja és el ne felejtsem, hatalmas köszi Capellonak az egész játékért :)
  • Casillas
    na, jól elbénáztam az utolsó kört :D
    grat manókának és laceenak főleg, de mindenki másnak is :)

(szegény lacee megint az utolsó körben bukta el az aranyat, de majd lesz ez még fordítva is ;))
  • Fbn Lx
    kemény 3 pont? dejóvoltam
  • jhetedikj
    Köszi a szervezést.
    Utolsó fordulóban mi volt a 9. kérdés?
  • Grove4
    :D
  • Doddy a düdő
    8. hely, nem is olyan rossz

Fabionak meg köszönet a munkájáért.
  • Fabio Capello
    Ez egy kiemelt bajnokság, az első hét indulhat a BL-ben, a 8-10. az Európaligában :D:D:D
  • toysoldier
    gratula mindenkinek, főleg manókának és a dobogósoknak

én a saját elvárásom teljesítettem, benne vagyok a top10-ben :D

várom a harmadik szezont :]

jaigen, és köszi Capello ezt az egészet :]
  • Grove4
    Gyaaaaaaaaaaaa 5. lettem, ez azárt nem rossz ám, büszke vagyok magamra, jövőre a cél a BL indulást jelentő első 4 hely valamelyike.

Köszi Capello a kvízt.
  • Fabio Capello
    Hölgyeim és uraim, végetért a második szezon.

Először is, köszönöm mindenkinek a részvételt, az újaknak, és a régieknek egyaránt. Remélem a következő szezonban is aktív játékosai lesztek a Heti Kvíznek, hiszen ez nektek szól, nem nekem :]

Másodszor, gratulálok mindenkinek. Aki csak egy kvízen is résztvett, bizonyította, hogy rendelkezik mindazokkal az alapszintű tudásokkal, melyek a kérdések megválaszolásához szükségesek. Nem mindig volt könnyű dolgotok. Hol egyszerűbb, hol bonyolultabb kérdéssor várt rátok, de ti mindig kihoztátok magatokból a legjobbat, és igyekeztetek a lehető legtöbb helyes választ adni. Remélem, ez a kvízsorozat épp annyi új információt nyújtott nektek, mint nekem, és sok új dolgot tanultatok az elmúlt több mint hét és fél hónap során.

Végezetül, külön gratulációm a dobogósoknak. A szezon első felében óriási küzdelem volt a dobogóért, a második felére viszont egyre jobban leszűkült az élcsoport: lacee, Casillas, manóka és Bandee1987 voltak harcban az elsőségért. Szinte minden fordulóba változott az állás, nüansznyi különbségek döntöttek az egyes körökben, hol közeledtek, hol távolodtak egymástól a versenyzők. Sajnos Bandee a végére lendületet vesztett, így háromra szűkült a kör: manóka, Casillas, lacee. Hármójuk között mindösszesen hat pont különbség volt, lehetetlen volt előre megmondani, ki lesz az abszolút győztes, végül ez az utolsó forduló döntött el mindent. Az utolsó forduló érdekessége az volt ugyebár, hogy emelkedő pontszámok voltak. Mondhatni, egy utolsó lehetőség mindenkinek, hogy nagyot alkosson - vagy éppen elbukjon. Van aki brillírozott, és hatalmasat léphetett előre a ranglistán, van aki közepes teljesítményt nyújtott, és persze vannak olyanok is, akiknek kevésbé sikerült jól ez a forduló. A kérdések nehezek voltak, ezt aláírom, de úgy érzem, nem lett volna jó döntés ennyire megkönnyíteni nektek az utolsó fordulót :]

Hatalmas harcban végül a Heti Kvíz 2. szezonjának a dobogósai:

[b][szin=red]1. manóka, 306/250 pont (30/30 forduló)
    2. lacee, 306/248 pont (30/29 forduló)
    3. Casillas, 306/236 pont (30/30 forduló)[/szin][/b]

Gratulálok a győztesnek, a dobogósoknak, és a résztvevőknek, remélem élveztétek ezt a szezont is!

Végezetül, az árnyoldal. Volt egy kitöltőnk, tmartin, akit csalás miatt ki kellett zárnom. Egyedül az utolsó fordulót töltötte ki, ám azt kétszer - először három pontot ért el 1:47 alatt, majd 0:28 másodperc alatt maximum pontszámot. Remélem mindenkinek világos a kizárás oka.

Gratulálok mindenkinek, kellemes pihenést az utolsó hétre, szeptember 1-én találkozunk (remélem) a harmadik szezonban!

A győztesek természetesen megkapják a csillagokat nemsoká! :]

[Záróforduló végeredmény][2. szezon végeredmény]

• Fabio Capello
    Well, én már tudom amit ti még nem :P
  • Fabio Capello
    ha a survey még elfogadta, akkor persze :]
  • Casillas
    most jutottam géphez az előző hsz-em óta, így ~40 perc késéssel tudtam kitölteni, remélem még elfogadod :)
  • N o N a m e
    ha unatkozol, akkor akik kitöltötték, azokét már javítsd ki, hogy hamarabb meglegyenek az eredmények, ne kelljen egy hetet várni :)
  • Fabio Capello
    Már csak pár óra van hátra, utolsó lehetőség mindenkinek! :]
  • Fabio Capello
    igen