143580
Maffiózó
-
F1re #2088 joez :D -
#2087 Na mivel rettenetesen kreatív vagyok ennyi futotta tőlem a bannera,semmi ötletem sincs.Hozzáteszem baromi nehéz volt találni hozzá anyagot
-
#2086 na akkor ezek után én is így fogok tenni! Köszi hogy megosztottad ezt az "elméletet":D -
#2085 Ezért jó a bankszámla.Én a kezemben soha nem tartok 20ezernél többet csak a kocsi javításhoz és postázáshoz kell. -
#2084 nem, nem kaptam semmit:S egyszercsak nem volt már ott a tárcámban.. -
#2083 -
r3ga #2082 éjjel 1 ? akkor nem, mert én akkor már alszom:) -
#2081 Hát nem tudom,mert nekem éjjel 1 kor jár le de lehet,hogy fönn maradok addig:) -
#2080 Erre nincs segítség,sajnos ennyire nehezen adja a kocsikat és mindegy melyik országba lopod mindenhol ugyan olyan.De ha rám hallgatsz és majd lesz saját autód akkor ha elpostázod a lopott kocsit akkor oda küld ami legközelebb van hozzád,hogy ne fogyasszon annyit az autó.Mert nem mindíg van repülő vagy vonatjegy és nem kell mindjárt utána utazni ha egyet postázol,akár föl is halmozhatod őket.Persze azt is tudom,hogy nagyon kell a pénz először:)Csak egy tipp volt. -
r3ga #2079 maximus,megyünk ma szb-zni ? :D -
szargame #2078 Segítsetek pls! Megvan a 300 xP és kocsilopás esélye 18%, de 20x probálkoztam és egyszer sem sikerült :S ezmér van? meik országban lehet legkönyebben kocsit lopni?? -
#2077 Nem kaptál sms-t,hogy megtámadtak?Mert attól lehet. -
Darkboy #2076 velem is volt már ilyen, de nem tudom miért van ez :S -
#2075 Hello mindenki! Fiúk, ti már találkoztatok olyannal, hogy este abbahagytátok a játékot tegyük fel 180ezer dollárral, és reggelre maradt 100ezer pedig nem is csináltatok semmit? velem már másodjára történik meg hogy minden ok nélkül kevesebb pénzt találok a tárcámban...:S eléggé idegesítő -
Darkboy #2074 Hát még mindig nem vágom hogy engem miért bannoltak.. :@ újraregeltem.. de azért dögöljenek meg az adminok. -
maarkikemp elek #2073 nempara, mert volt pár hijjányosság -
#2072 Köszi mindkettőtöknek :D -
#2071 Bocsi de elfelejtettem frissíteni az oldalt,különben nem írtam volna le én is:) -
maarkikemp elek #2070 énköszöntem a kiegészitést :D -
#2069 3-as szintől tudsz részt venni,5-ös szintől pedig szervezni.Ha meghívnak abba az országba kell menni ahol lesz és miután megkaptad a meghívót a szervezett bűnözés alatt meg kell venni ami a beosztásod.Ha te szervezel akkor ki kell küldeni a meghívót 3 embernek és csak a szervező tudja elindítani. -
maarkikemp elek #2068 valakire nem engem gondolsz én azt tudom:D mert még nan kezdö vok kisszintü sötöbö, de ha nicns más válaszolo tehát: van egy szervezö (minimum 5ös szintü) aki az egészet vezeti, kell egy soför (lopott auto abban az országban ahol elkövetendö a büncselekmény) robbantásszakértö (3 féle robbanoanyag közül választhat) fegyverszakértö (öis 3 féle fegyver közül választhat). a szervezö kiküldi mindenkinek a meghivoit, lényeg h azonos országban legyenek, és mindenki megcsinálja a maga feladatát (auto kiválasztás,fegyvervétel, robbanoanyag vétel satöbbi..) aztán a szervezö elinditja a balhét és finish. :] röviden tömören egy hozzá nemértötöl :D puszi -
#2067 Valaki elmagyarázná hogy müködik a szervezett bűnoözést?
Köszi -
#2066 az xp es a penz mindig fain;D -
maarkikemp elek #2065 ez fain volt:D:D -
#2064 okay, akkor nem kerulok bortonbe -
maarkikemp elek #2063 megvok mindennel már csak a szervezöre várunk. (talán) -
Janika114 #2062 Figyeltem h ismeretlen név legyen aki nem irogat ide.:D -
maarkikemp elek #2061 remélem az enyémet vitted :D -
Janika114 #2060 Háét igen.:D Direkt vmi kis szintüt néztem mert akkor még nem tdutam h nem irja ki ki az . Gondotlam ha kiirja nehogy elkapjon.:D -
maarkikemp elek #2059 gondolom örül a gazdája :D:D -
Janika114 #2058 Köszi. Már sikeresen loptam is egyet.:D -
#2057 2 opcio, hogy mit ir ki:
Valaki megpróbálta ellopni a nálunk parkolt járművét! Helyszín: USA.
Sajnálattal kell közölnöm a hírt, hogy a nálunk parkolt járművét az éjjel ismeretlen tettesek ellopták. Helyszín: USA. Kárpótlásúl átutaltunk $5,000-t a számlájára! -
Janika114 #2056 És nem tod ha lopok parkolobol azt kiirja h kilopta el vagy ha nem sikerül h ki akarta? -
#2055 Szerintem az a rész még nincs megcsinálva a játékban. -
Janika114 #2054 Köszi -
#2053 nem ide vag, de: nem tudod, hogy mi kell a tiszteletbeli maffiozo ranghoz? csaladhoz kellene -
Janika114 #2052 Lehet azért akarja igy mert kolibol vagy vhonnan olyan helyröl netenek h egy az ip cimük és nem tudnak utalni én is voltam igy haverral koliba nem tudtam neki utalni... -
#2051 Amit a parkolóból lopsz az ország menüpont alatt azt igen.Amit az autólopás alatt azt nem. -
Janika114 #2050 10es szintnél akkor emglehet tartani a lopott kocsit vagy akkor most mivan? Tegnap azt mondták ez hülyeség. -
maarkikemp elek #2049 Sikeresen elindultál! Utazási cél: Lengyel. Az autó 9 liter benzint eszik meg az út alatt
igen haladok :]