143580
Maffiózó
-
#3329 Mint mondtam faterom akarna játszani...
Bár szerintem megunná, mert kicsit télleg lassú játék. -
#3328 neked mennyin van a 3 cuccos? :D -
#3327 Hamár így állunk akkor írd majd le a fejleményeket:) -
Liszi #3326 USA. -
#3325 ország? -
#3324 Szerintem hagyd a retekbe.Egyszer visszatámadtad nem sikerült ennyi.Minden sg-s beírhatná ezt a nevetséges "kapcsolati listát" ennyi erővel,azért ettől nem kell beszarni.Gyúrjál rengeteget aztán próbáld meg újra vagy várj amíg innen leveri valaki:)Megtenném én is de nekem elég szarok az értékeim. -
Liszi #3323 "Na mivan tökös?Ennyi?Te erre vered magad?Betámadsz és még meg sem tudsz verni, és még pofázol is?Ha van egy kis eszed elhúzol innen mert amint kijössz a kórházból mész is vissza!" -
Liszi #3322 barátnőmet kirabolta, aztán barátnőm vissza, és kapott egy ilyen smst:
Hello!Két választási lehetőséged van!Vagy visszafizeted amit elloptál tőlem, meg rádobsz még 10.000 dollárt vagy nem fizetsz és szarrá verlek 10 percenként amíg nem fizetsz, + a kapcsolati listámon lévő emberek is rád mennek!Hidd el nem fogod élvezni!Ne lopj tőlem!
nekem 600as értékeim vannak, de nullára vert... -
#3321 Mit csinált? -
Liszi #3320 csao. ha valaki "összefut" videos nevú pléjerrel, támadja már meg légyszi, megköszönném. kis féreg a srác :) ha valakit érdekel a pénz akkor 20-30ezret küldök ha megtámadja. köszi -
#3319 őő, nem akarom leszólni őket, de tekintve az eddigi és bennmaradt orbitális bugokat, nem fogják logolni, hogy ki milyen IP-ről csatlakozik :) Mellesleg nincs is értelme ebben a játékban a multiacc-nak szerintem. -
maarkikemp elek #3318 szervezett érdekel vkit? vagy lehet vhova csatlakozni? -
#3317 Elég hosszú sajna mert vissza vették a bűnözéseknél kapható xp-t. -
#3316 nah elkezdtem en is :D most melora gyurok... nagyon hosszu feljutni vagy csak az eleje lesz ilyen? :D -
#3315 grat :]
jaja, ennél már csak az jobb, amikor bátorságból is 2őt kapsz :D -
#3314 -
#3313 Valaki egy Holland szervezettbe! -
#3312 Nem fognak szólni érte,mert van egy srác aki a tesójával játszik így már elég régóta és nem bannolták. -
#3311 Köszönöm!
Ez jónak minősül?
Szintet léptél! Új szinted: 2. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1 -
#3310 írj bolkának (1212 a száma), és mondd el neki h ketten játszanátok 1 ipről és akkor nem lesz gond -
#3309 Grrrr...:
Új Szinthez XP: 99/100
Új kérdés, technikai jellegű:
Amennyiben az itthoni hálózaton PAT-olás történik (belső hálón egyedi 192.168-os egyedi címek, de kifelé ugye a a router PAT-tal ezeket egyedire cseréli (kifelé 1 IP cím látszik)) és az apukám is akarna játszani, akkor az 1 IP cím miatt ezt visszaélésnek veszik? (ketten játszunk: pl: 192.168.1.2 és 192.168.1.3, de a PAT egy ip címként engedi ki a kereteket pl: 123.45.67.8) -
#3308 Az energiád igen. -
#3307 Ha befekszem a kis buszmegállómba, akkor gyorsabban töltődik az energiám és és a bátorságom? (ez lenne a logikus, de gondoltam megkérdezem) -
#3306 OMG!
Okos! Ügyes! -
#3305 Lehet smst küldeni egymásnak a játékon belül. -
Busy #3304 pfff fele enyim :D -
#3303 előbb a srác 100ezret utalt, ha megmondom hogy kell fejlődni :DDDD -
Busy #3302 mielőtt feltennéd a kérdést,ezt nem lehet beállítani,hogy akkor kapsz sms-t,ha befizette a lóvét... -
Busy #3301 ehhh....az,hogy autoszimulator akkor válaszol a kérdésedre SMS-be,ha küldesz neki 1000 dollárt....ennyi és ő ezt kiírta a profiljába... -
#3300 TÉK!
Mi ez az sms dolog? (bocsi a láma kérdésért új vagyok) -
Busy #3299 igen én is úgy érzem :D -
Busy #3298 :D de azért 1k/sms :D az durva :D -
maarkikemp elek #3297 itt vkinek vmi koppanni fog a fején:D :x -
#3296 -
#3295 mi a neved a játékban? és hol vagy? -
#3294 na ezért vezettem be, hogy csak annak segítek, aki előtte fizet :D Sóherekkel legalább kevesebb -
Busy #3293 olvasd el a GYIK-et ,ne itt tedd fel a hülye kérdéseidet...de ha nem jöttél volna rá akkor egyértelműen a bűnözés és a szervezett bűnözéssel... -
maarkikemp elek #3292 most vagy a közeljövöben vki szervezett bünözés? -
#3291 -
#3290 buta vagy