143580
Maffiózó
-
#3529 ok, jól van akkor sofőr leszel, de kell még egy ember valamilyen legdrágább célszerszámmal -
r3ga #3528 nekem van mindenhol kocsim lehetek sofőr is:) -
#3527 változott a program akkor sofőr kell Lengyelországba, kedves kolega rosszul emlékezett nincs kocsija lengyelben
-
#3526 ok akkor utazz amint meg lesz a fegyveres is és helyszínen vagyunk szervezem -
r3ga #3525 én jönnék robbantósnak. -
#3524 szb Lengyelországban kb 10 perc múlva, robbantós meg fegyveres kéne -
#3523 Köszönöm!
Akkor először volt rossz! -
tsss #3522 24 órát -
#3521 Szervezett bűnözés után mennyit kell várni?
Mert először elindult egy counter 1 óráról. Az lejárt (gondolom). És most 22 óra 28 percről számol vissza. -
r3ga #3520 Összesen: 923 Felhasználó online -
#3519 Nocsak! -
#3518 A belső fórum szétesett kicsit! :)
Előbb már majdnem 900-an voltunk online, most már csak 600 körül! Fogyunk de a helyzet nem javul! :) -
#3517 igen. -
#3516 Ennél: A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) maffiozo.hu helyen lévő kiszolgálóval. ?
-
#3515 volt már lassabb is. -
#3514 Tartok tőle kinyirtuk a szervert...
Ez azért elég láma dolog. -
#3513 Nekem volt már időtúllépés is.
De csak 18 után kezdett belassulni. Szerintem ekkor érnek haza a melóból a játékosok! -
#3512 Visszatértek a régi szép idők! :(
Remélem átmenetei a gond! -
BmwE30M3 #3511 hja kicsit lassulett -
tsss #3510 nektek is belassult az oldal? -
BmwE30M3 #3509 mivel lehet a legjobban $-t keresni kis szinten!? -
#3508 Köszönöm a válaszokat! Igy mostmár értem nagyjából! -
BmwE30M3 #3507 pontosan!énis 3-as szintü vagyok akár 4-5autot is vehetnék de szerintem fölösleges:Dlakás-ra se szivesen költöttem!az a baj h régen 2x-3x ennyi cucc volt az árverésen!mostmeg van 10db 500.000 licitekel!!!
találni ilyeneket nemlehet? -
tsss #3506 Ha parkolóba parkolsz akkor tuti hogy elfogják lopni a kocsidat.Szal jobb ha ahova mész ott garázst is veszel.Meg alapból kell egy garázs csak ugy tudsz kocsit venni. -
#3505 nem feltétlen kell hozzá garázs, de javasolt, a parkolóból 5 perc alatt ellopják.
később vehetsz mindenhova ahova szeretnél, ha lesz annyi pénzed.
amúgy sztem még felesleges 3as szinten kocsival menni mindig, mert még nincs sok pénzed, és ahhoz képest sokkal drágább a benzin, mint egy repülőjegy -
#3504 Tegnap vettem egy garázst franciában, ma már a kocsijaim darabokban vannak -
BmwE30M3 #3503 irtam!nekem ugy rémlik vagyolvastam de lehet faxság!
hogy ha nincs garáz akkor ellophatják vagy felhasználják szb-nél!
szerintem akokr is ellophatják ha garázsba van!énugyszoktam lopkodni:)
de minde országba ha autot veszel és tárolni akarod garázsiskell!mintlakás!pl neke kolumbiába van lakásom usa-ba mégis az uccán alszom:D -
#3502 Tudnál erre válaszolni, kérlek:
"Kinéztem egy autót magamnak (31K, Ford Mustang GT) Ha megveszem, akkor kell hozzá garázs? Minden országban kell hozzá garázs ahova menni szeretnék? Vagy elég egy helyen? Mi történik, ha egyáltalán nincs garázsom?" -
#3501 Család alapítás most még nincs, nem lehet bandázni.
Szb:
Asszem legalább lvl 10-nek kell lenni (vagy ilyesmi) hozzá hogy tudj szervezni (+25K asszem), ezután kell még (3?) ember. Egy sofőr, egy fegyveres és egy robbantós (?).
Akció előtt meg kell venni a felszereléseket és kell egy lopott autó. Aztán ha szerencsétek van, akkor kaptok egy valag XP-t és pénzt.
(legalábbis asszem, 1 darab szb tapasztalat beszél belőlem) -
#3500 olvass vissza, most lett leírva minden nemrég. -
BmwE30M3 #3499 hanyas szintü vagy carlos? -
BmwE30M3 #3498 nem nagyon nyomulgatam még a játékba csak összelopkodom a lovét!
de tolnék már 1 szervezetbünözést bandába állnék már!:D
hogymegy ennek a folyamata!?mikellhozzá -
#3497 Mi a kérdés? -
BmwE30M3 #3496 nekem szervezetbünözésbe segitsetek már:D -
BmwE30M3 #3495 ellopják!mindne országba másik garázskell mint ahogy keco is! -
#3494 Kinéztem egy autót magamnak (31K, Ford Mustang GT) Ha megveszem, akkor kell hozzá garázs? Minden országban kell hozzá garázs ahova menni szeretnék? Vagy elég egy helyen? Mi történik, ha egyáltalán nincs garázsom? -
BmwE30M3 #3493 szasztok!
miota nyomjátok?!
-
#3492 még semmi -
#3491 Ha lesz még ilyen móka szivesen csatlakozom. Most perpill Hollandiában van egy autóm. -
tsss #3490 szivesen :))