143580
Maffiózó
-
#3849 LoL...
Befélt a kiscsávó szerintem... -
Liszi #3848 erő-védekezés-gyorsaság
ezek számítanak, kézifegyvert meg az utcán lehet találni, vagy venni árverésen, de ott vigyázz meg sok az átbaszás! -
Liszi #3847 :D:D
1 millióba nem volt benne?:D -
#3846 -
#3845 megkeresett a srác, mondta hogy támadjalak meg, mondtam hogy nem, aszonta akkor szóljak rád, szóval:
rádszól -
#3844 hogy növekednek az esély százalékok?
hány xp-nél van a váltóvagymi? -
#3843 hát ha látnád én miket kapok :D -
#3842 :D
Majd told be ide! :)
A közelharc hogy számolódik? Vannak fegyók amivel lehet okosítani? Hogy műxik ez a része a játéknak? -
#3841 :DDDDDD
vagy kapsz még1 támadást:) -
Liszi #3840 mindjárt jön az sms, kb erre számítok : " ennyi vagy te csíra köcsedék(?)"
:D -
#3839 ismerős:$ -
Liszi #3838 megprobaltam elverni ezt az arcos ganxstát, hát kikaptam ez van :D -
#3837 Úgy segítenék de csíra vagyok még!
Na majd ha "felnövök"... :D -
#3836 legalább nem unatkozol:) -
Liszi #3835 nem tudom, igazából egyszer vertem volna el, azért kapott még egyet mert rinyált, meg arcolt hogy ő mekkora király..
jöjjenek nyugodtan, üssenek, semmi bajom nem lesz, adok-kapok tőlem mehet. -
#3834 hát most még nem mert 25 % alatt az energiám, ha feltöltődött akkor még egy gyereket kórházba küldök, utána jöhet doncsi garázsa -
#3833 Ezek a "fenyegető" üzenetek miért jók?
Annyira vicces, hogy azért mert 4-en összeverődnek, asziszik ők a cosa nostra. Ehhh...
És ez a megfogalmazás amivel írták...asszem belefutottál az U14-es csapatba! -
#3832 okés, de sztem holnap Maximus úgyis el fogja mondani, hogy akkor vállalja-e vagy sem ^^ -
Liszi #3831 doncsi garázsára is rámész?:D -
#3830 aha, LaszloGogolak vagykiafasz már kapott is 10 percet -
#3829 negyedik szerver egy hónap alatt, ha minden váltásnál csak egy technológiai szintet is léptek, akkor is cat 6nál, vagy optikánál kellene tartani :D -
#3828 ha azon van én szívesen összeszedem a nevek listáját
csak küldjön mindenki pü-t -
Liszi #3827 én ehhez nem értek, de tény, hogy néha őskori mivoltot idézett az egész oldal :D -
#3826 Szuper lenne! -
#3825 Az az igazság, hogy nem szeretem a töketlenséget.
Rákérdeztem és azt írta az egyik admin, hogy nem a vassal van a gond, hanem az internettel.
Namost nemértem. Remélem nem cat5 madzagot dugtak a szerverre, hanem cat 6-ot vagy optikát. És nem valami 4 Mb/s -es nettel tolják. :D
Azé' fejlőggyünk má' a korral ha szógátatunk... :D -
Busy #3824 toy majd értesíts,hogy mi lesz ebből,mert nem szoktam nagyon visszaolvasni a cuccot,és holnap nem biztos,hogy egész nap itt fogok trónolni a gép elött,de azért fél 6kor szb :D -
Liszi #3823 oda értél?:D -
#3822 Maximus vállalná.
legalábbis pár napja ezt mondta. :] -
Liszi #3821 majdnem jó a válasz gomb :D:D
amúgy jah, lehet hogy abba is hagyta volna akkor amikor félóra volt egy kattintás :D -
#3820 Házigazda. -
#3819 Vágom mit akartál mondani.
Új vagyok nagyon. De cserébe lelkes! :D -
Busy #3818 shit össze vissz írkálok :D
szóval carlos ez a mostani állapot még jó,ahhoz képest ami 1-2 hete volt szint egész nap
mi az a HG? -
Busy #3817 mármint,hogy te még akkor nem játszottál :D -
#3816 Hehe... :D
Ez kész...
Meg kéne szervezni ezt a HG dolgot, meg a listát.
Vállalná valaki? -
Busy #3815 carlos úgy látom te még akkor jöttél,mikor a szerver egészen kora délutántól késő estig alig működött...ez az állapot még istenes ami 8-9 fele van -
#3814 megyek ^^ -
Liszi #3813 olasz -
#3812 :D
doncsinak van garázsa? melyik országban van? ^^ -
#3811 Jó ötlet! -
Liszi #3810 toy: vagyunk itt páran, vandálkodhatsz, segítünk :D:D
pitta: 1millió alatt ne verj meg:D