143580
Maffiózó
-
#3929 Ha kell akkor az én szavazatomra számíthatsz,nem akarlak kitúrni ebből a dologból.Már először is írtam neked.hogy én támogatlak,csak mivel nem jött neked válasz és elég régen kérted azért gondoltam így.És remélem nem lesz harag emiatt kettőnk közt és bárki is lesz a HG(nem csak kettőnkre gondolok) azt segíteni fogjuk továbbra is meg a topikot is normális mederben tartani vagy éppen terelni -
#3928 Nem hiszem hogy indulni fogok, mivel már elég sokan rád szavaztak :) -
#3927 Ezt én is észrevettem.Régen két-három oldalnyian voltak az autók a parkolóba mostanába egy-kettő áll csak. -
#3926 rád szavazok;) -
#3925 Neked is köszi de megvárjuk FZoleee-t,hogy dönt(nem sűrgetés)hiszen ő nyitotta a topikot és már kérte a jogot de sajna nem kapott választ. -
Busy #3924 jaja,feltörtem ott a 2 kocsi,de nem tudom ellopni,csak megrongálni...na de majd szólok már a helpdesknek,hogy ezt igazán megcsinálhatná,mert a kisebb országokba már nem is lehet autót lopni,mert semmi sincs a parkolóba -
#3923 Számithatsz a szavazatomra. -
#3922 oke! amugy erre a nick osszegyujtesre lenne egy otletem:
egy ember beirja a nevet es masolassal a kovetkezo ember ala irja az o nevet. igy ossze lehetne gyujteni pu. nelkul. es mondjuk vasarnap estig lenne ra ido. -
#3921 katana :]
amúgy tegnap 7ezer valamennyit sebeztem rajta :D -
#3920 Ok,akkor majd szólj ha döntöttél.Csak azért bátorkodtam jelentkezni,mert tudom,hogy neked nem válaszoltak pedig illett volna. -
#3919 Mivel sikerült ilyen szép nagyot sebezni? -
#3918 Király vagy
#3916 -
#3917 Én visszatámadtam de nekem csak annyit írt ki,hogy sikeresen feltörted a garázsát pedig a kocsija is ott volt.(neked is köszi) -
#3916 szerintem egyértelmű -
r3ga #3915 A Harc kimenetele
urFAILURE vs. virdzsy
urFAILURE a gyorsabb, ezért ő kezd,
Nem találtad el virdzsy-t így nem sebeztél rajta!
virdzsy nem talál el, így nem sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod virdzsy-t 4081 sebeztél rajta! -
#3914 mint amit* -
#3913 én még meggondolom, hogy jelentkezzek-e, mert valszeg megint le se szarnák a levelemet az sg szerkesztőségben, amit már pár hete elküldtem... -
Busy #3912 ehh...mi értelme van a garázs feltörésnek,ha nem tudom kilopni belőle a kocsit? tiszta vicc...hogy csak rongálni lehet
ja nekem is jó,ha te leszel a gizda -
#3911 Köszi -
Janika114 #3910 Az én szavazatomra számithatsz!;) -
#3909 Értékelés: 5220 [Fel :: Le] -
#3908 A biztonsági kamerád felvette, ahogy virdzsy megpróbálja feltörni a garázsod! Helyszín: Holland :D 4-es színtű. -
#3907 Igen nagyon szeretnék,de úgy tartom korrektnek ha lenne más jelölt akkor valami szavazás szerűség kellene.Szóval jelentkeznék házigazdának.Ha valakinek kifogása van ellene akkor írja le nyugodtan és őszintén.Csak vitassuk meg mindenféle veszekedés és balhézás nélkül.Köszönöm! -
Liszi #3906 grat :D -
maarkikemp elek #3905 -
#3904 ha már olaszban vagyok:
A Harc kimenetele
toysoldier vs. Fekete
toysoldier a gyorsabb, ezért ő kezd,
Katana-t használva eltalálod Fekete-t 4786 sebeztél rajta!
A nyertes: toysoldier!
Súlyosan megsebesítetted Fekete-(e)t és ezzel megnyerted a harcot! -
#3903 igen látom :Ddd -
Liszi #3902 már szétszedtünk mindent :D:D már csak el kellene verni :D
ha valaki megverné "anzo"-t azt megköszönném! 44-es :D -
#3901 megyek :D -
Liszi #3900 feltörve ganxsta garázsa! olaszország! zúzzaaatok :D -
#3899 No, MAXIMUS?
Lennél itt házigazda? -
#3898 -
#3897 Elszállt az Avatar képed a profilodról! -
#3896 Igen. Érdekelne!
Tel: 37623 -
Busy #3895 na erre a megölésre én is kíváncsi vagyok...de az télleg gusztustalan lenne,ha végleg le lehetne offolni valakit...de sztem ilyen pár óra,max 1 nap lesz a pihenőidő ,legalábbis remélem -
Janika114 #3894 Carlos láttam h kézifegyvert keresel kell még vmi cucc? Tok adni neked pl machetat. -
#3893 Hehe...
Mondjuk megölni egy játékost szerintem nem kellene...Pipa lennék, ha kinyirnák a karakteremet. -
#3892 tele van a halál lista, de meg se lehet még ölni egymást
csomó pénzt kidobnak a semmire -
#3891 Ok.
Köszi! -
#3890 Mindenkinek a befektetett összeg visszamegy a többi negyedelődik, a kocsit mi 15k-val számoljuk.