143580
Maffiózó
  • Janika114
    Irtam bolkának sms-t nem-e adja el a benzinkutakat esetleg reptereket, és választ is kaptam h fent lesz majd árverésen. Hát lehet gyüjteni a pénzt biztos felmennek az árak az egekbe...:( :D
  • FZoleee
    Felemelhetnék a napi lopási kísérletek számát 3-ra legalább :D
  • Janika114
    Nekem se pedig kinéztem egy jo kis kocsit:D
  • FZoleee
    Na, most már megy nálam is a belváros átkutatása :D Nem sikerült az autólopás olaszban :(
  • tsss
    Nah siker,az elmult egy hónap alatt minden nap átkutattam a belvárost és most találtam egy gyógyszerinekciot :DDD
  • CheAteR88 #4645
    összesen asszem 48 autó van
    de most eszt nemtom hogy csak lopásnál vannak-e vagy all in
  • Liszi
    Olaszországban több mint 30 oldalnyi auto, lehet válogatni, m6tól az s8on át minden van :))
  • FZoleee
    Akkor bevezették az ár változását is :)
  • CheAteR88 #4642
    jah
    teggnap este óta "romlott" 5$-t

amugy nekem müxik
  • FZoleee
    Ezt nem értem, szóval akkor ugyanabban a városban változott az ára?
  • CheAteR88 #4640
    persze persze
    de ez csak a holland árfolyam volt:)
  • FZoleee
    Nektek működik a belváros átkutatása?
  • FZoleee
    Azóta más városba utaztál? Elvileg minden városban más az ára.
  • CheAteR88 #4637
    a drogoknak az árai mihez függően változnak?
    me tegnap este 22$ volt a fű mostmeg 17:)
  • CheAteR88 #4636
    hát én csak ien időszakba szoktam néha amikor csicskáskodik a netük...
  • FZoleee
    Passz, de én is olvastam kb. 1 hónapja... Azóta is néha több ablakban használtam :DDD
  • CheAteR88 #4634
    olvasgattam a szabájzatot
    "# Böngészőben csak egy lapon lehet játszani a játékot."
    ezt miért?
  • xxxpaulxxx
    ezaz megint kezdődik a belassulás egészen este 10ig:(
  • autoszimulator
    "Ha 1 hónap után sincs reakció, akkor valószínűleg nem akarják az illetőt házigazdának valamiért."

ezt nem kommentálom a részükről, mert egy bocs nem-et visszaírni nem lenne megerőltető. Vagy ha ennyire nincs ember, kineveznek egy modit erre, és ő majd nézegeti, még fizetni sem kell.
    Számomra mindegy melyikük lesz, de lehet akkor egyszer meg kellene próbálnia maximusnak.
  • itamragy
    ha lehet szavazni én Fzolee-re szavazok
  • Carlos
    Egyetértek!
    Én csak egy olyan minimum 100 egymás utáni játék után vonnék le következtetést a csalásról. A random egy nagyon komisz dolog. Aki azt állítja, hogy tud hiba nélküli randomot írni, az hazudik. :D

Házigazda kellene ide, de eddig csak ketten szavaztak.
    Fzolee: 1
    Maximus: 1
    az állás. Bár mivel fzolee-nak nem válaszoltak, lehet, hogy nem is lehet házigazda...

"Ha 1 hónap után sincs reakció, akkor valószínűleg nem akarják az illetőt házigazdának valamiért."
  • autoszimulator
    Azokon a gépeken mindig elcsodálkozok, hogy milyen jól vannak megcsinálva, hogy mikor már épp gondolod, hogy na rohaggyon meg, nem adja, többet nem szórok bele, PONT akkor ad be egy moderált nyereményt, amit aztán elbuksz, de ez fel sem tűnik, és szórod tovább :D
    Amúgy a csalást úgy értettem itt a játékban, hogy lehet csak programozói körültekintés hiánya, és nem valós véletlenekkel dolgozik (bár ilyet elvileg nem is lehet csinálni), és ezért lehet, hogy sokszor kikapnak az emberek. De a statisztika elvont dolog, bármit rá lehet fogni, szóval mondatjuk, hogy így adta :)

Mellesleg lassan elkészülhetne az a lista, hogy kik vannak milyen néven a játékban, mert eléggé beindult a bizniszem, és nem szeretnék valakivel csatázni innen :)
  • Carlos
    Mindenki barátnak akarja a nagyokat. :D
    Szerintem nem kell csalni ahhoz a kaszinónak, hogy nyereséges legyen. Nem éri meg a kockázatot. Lehet, hogy kevesebbet hoz de bevétel. A sufni lebujokben meghát csak azok játszanak akik mindenáron veszíteni akarnak. :D
  • autoszimulator
    mikor leszel testőr? :)

mellesleg ezek a barátos sms-ek kicsit idegesítenek, ami rossz, azt meg sem lehet nyitni, meg folyton jönnek -.- más elől veszik el a figyelmet :D

#4624: blackjacknél is lehet csalni simán, sőt egy okos kaszinós csal is vele :) Mert a véletlen szám nem mindig véletlen :)
  • Carlos
    szerintem nem.
  • xxxpaulxxx
    a "tudok" blackekezzni alatt azt értettem, hogy tudom mikor kell megállni, hogy nagyobb legyen az esélye a nyerésnek...
    szerinted nem csal?
  • Carlos
    Csal. LoL...
    Tudsz blackjack-ezni? Mindenki tud. Az tisztán szerencsejáték. Ész se kell hozzá, csak minimális.
  • xxxpaulxxx
    őőőő
    CSALXD Én tudok black jackezni... de ez csal:D
    Egyébként mostanában meg azt olvastam, hogy azt csinálja, hogy megteszed a téted és annyi:D
  • FZoleee
    Mi a baja a blackjacknek? :D (Nem játszottam még vele sose, azért kérdem)
  • xxxpaulxxx
    :D
    Remélem kijavítják... meg a black jacket, meg még jópár dolgot:)
  • Carlos
    Mert ramatyul műxik az egész...
    Néha bebugzanak a csíkok. (najó soxor)
  • xxxpaulxxx
    Az miért van... hogy 3. szintre léptem és az van kiírva, hogy új szinthez xp: 77/1100
    de ha a piros csík fölé viszem akkor azt írja, hogy xp:786/1100
  • Carlos
    Idézek egy moderátortól:
    Szóval lehet, hogy felesleges a szavazás?
  • FZoleee
    Mindegy, hogy hol lopod és az is, hogy hol adod el, mindenhol ugyanannyit kapsz érte :)
  • tetyuke
    Melyik országban érdemes kocsit lopni? És hol érdemes eladni?
  • Carlos
    Ok. Akkor én Maximusra szavazok!

Maximus: 1
  • Busy
    de 1x már volt szavazás nem?
    de akkor mivel Fzoleee fent van MNS-en ezért én rászavazok!

Maximus: 0
  • Carlos
    Mivel még senki sem szavazott, ezért igen.
  • Busy
    lol még mindig itt tartunk,hogy gizdát keresünk?
  • Carlos
    Egyik moderátor haversrác a házigazdaságra:

"Odahatni sem tudunk. Nekem elhiheted, hogy próbáltam már én is. 1xi halandók vagyunk mi is. Minket is ugyanúgy kibanolnak, sőt elvehetik a moderátori jogainkat (mindent) bármikor, akár indoklás nélkül is. Itt nincs demokrácia (ami amúgy helyes is, én támogatom).

Szal. ha jóféle leveleket írogattok (udvaris, előzékeny, elmagyarázza mi a helyzet, tartlamazza a pontos linkeket a júzerhez és a tátyikhoz is, DE tömör) és oda is ér, ill. sokan támogatják a tátyikból a leendő házigazdát és nem priuszos, vagy nincs senkinek a begyében odafentről, akkor van esély.

Jelzem a levelek sem mindig érkeznek meg gondolom és nem is mindig van idő olvasgatni őket."

Namost akkor kellene egy szavazás, hogy ki legyen a házigazda. Két jelölt van, FZoleee és Maximus.
    Ha megvan a "nyertes", akkor el kell küldeni egy jól megírt levelet a mélcímre és reménykedni.