143580
Maffiózó
-
#4850 ultimátumot követel:) -
#4849 Küldő: figo7 - 42287 Időpont:2009 Mar.25. - 14:49:26
Mivan te cigány??
Anyádat támadd meg legközelebb jó. Buzi
--
Hozzá se értem. :ASD -
#4848 Köszi!
Láma kérdés üssetek!
Mi a különbség az egyes szakmák között? Csak a befektetett pénzmennyiség? -
tsss #4847 Nah csak összejött 573,644.Pénzt elküldtem. -
#4846 ok -
tsss #4845 nah veheted a c4-et,mégis megjelent :) -
#4844 Pff...
Akkor kéne mégegy ember USA-ba szervezettre!!! -
tsss #4843 Ez nemigaz,most mondja hogy jön,megnézem az adatlapját azt offline :@ -
#4842 Ok.
Énis nemrég értem oda. Szójj ha vehetem a c4-et. -
tsss #4841 Most utazik a 4. ember :) -
#4840 No? -
#4839 Szólj ha megvan minden ember és akkor megveszem a C4-et. -
Janika114 #4838 Na elvertem neked:
A Harc kimenetele
DonEscobar vs. DonDrewen
DonDrewen a gyorsabb, ezért ő kezd,
DonDrewen eltalál Katana használva, 1-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod DonDrewen-t 1438 sebeztél rajta!
A nyertes: DonEscobar!
Súlyosan megsebesítetted DonDrewen-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Nem találtál nála semmi pénzt.. -
tsss #4837 Usa-ba leszünk,de még kell egy ember.Jelentkezők? -
Janika114 #4836 Feltöltödik kicsit az energiám megtámadom. Bár én is 18as szintü vagyok de bizok benne h megverem.:D -
#4835 Nemgond. Legalább kipróbálom azt is!
Hova menjek? -
Liszi #4834 kiraboltam egy 1es szintű milliomos haverját, 130ezret vittem, aztán metámadott,elvertem, azát nkétszer kiütött :D garázsom is bánta. :S:D -
Liszi #4833 Dondrewen, Olaszország
aki kiüti jutalomba részesül :D megköszönném nagyon ha kapna egy-kettőt a szájára! -
tsss #4832 Jah szervezem mindjárt,neked nem lenne gond ha nem sofőr hanem robbantós lennél? -
#4831 Süti. Szervezed? -
tsss #4830 már lennénk 3man szvb-re, egy gyerek most irt sms-t hogy ő is jönne -
#4829 Egy kis hack, nem javaslom, mert bant vonhat maga után. De felhívtam a figyelmet rá az illetékeseknél:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tisztelt Bolka!
Észrevettem egy hibát a játékban. (lehet, hogy már ismert, de azért leírom).
Az itthoni hálózaton több gép van és mivel egyszerre több gép akar netezni ezért a router PAT-olást végez (lecseréli a privát ip cimeket public-ra). Namost. Amikor megszakitasz egy internetes kapcsolatot, akkor megszünik a public cimet, amennyiben újra csatlakozol a netre, akkor új public cimet kapsz.
Ezzel a módszerrel a rablólink végtelenszer használható egy nap. (jómagam az imént 3x csináltam meg tesztelésként). Ezzel könnyen vissza lehet élni és annyira nem is feltűnő szerintem. Esetleg Account-hoz lehetne kötni a rablólink használatát (1 nap max 5x például). Mi a véleményed erről a problémáról? -
tsss #4828 Énis mennék szvb-re,vagy ha tudsz szerezni két embert akkor szervezek én. -
#4827 Valaki szervez egy szb-t?
Mennék sofőrnek bárhová. -
#4826 Lehet, hogy azis bugos...
edit: nem műxik a kirablás sem, és elszálltak a munkáknál az XP követelmény kiírások is.
Visszefelé kódolnak? -
Janika114 #4825 Hát én a belváros átkutatásával találtam még régebben ezeket a cuccokat és sok összegyült és most jutott eszembe.:D De egy jó ideje én se találok semmit.:S -
Janika114 #4824 1 milliót kerestem kb ma reggel igy pár cucc eladásával:D -
#4823 Hol lehet tárgyakat találni? Mert a környék átkutatásánál egy kis pénzzen kivül (kábé 500) semmit sem szoktam találni. -
Janika114 #4822 Én se tok rola de hát ilyen smst kaptam h a csavarhuzoért meg baseball ütöért fejenként 150ezret adok. Irtam neki h basebalt 200 ezerlrt viheti csavarhuzoért meg egy másik kölyök 240ezret ajánlott. És el is vitték. Már csak vagy 3 cuccom maradt árverésen.:D -
#4821 Pffff :DDD Tudtommal nem érnek ennyit :D -
Janika114 #4820 Tegnap buli után hajnalba felraktam pár cuccot árverésre mondom jol jön kis pénz, erre felkelek nem rég 22 sms csak ugy jöttek az ajánlatok meg az smsek h ki mit vinne most rögtön.:D De olyan ajánlatokat kapok egy csavarhuzoért 250000 meg baseball ütöért 200000 cask nézek és fogadom is elfele öket.:D -
maarkikemp elek #4819 a szervezö befizet 25ezret a szervezésért, továbbmész ott kiküldöd a meghivokat(beikszeled, h robbanos,fegyos vagy soför lesz az ürge, beirod a nevét és küldés) aztán megkapják elfogadják, kifizetik az összeget a cuccért, a szervezö látni fogja, ha már mindenki megvan, emrt megjelnik a neve és a neve mellett a cucc amit megvett és rámegy az inditásra. mindenkinek azonos országban kell lennie, soför vagy küld egy kocsit abba az országba ahol lenne az szb, vagy ott lop egyet és 10 percen belül megy az szb. -
#4818 Megint spúr pöcs volt a random: Szintet léptél! Új szinted: 9. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1 -
xxxpaulxxx #4817 Hali! Leírná valaki pontosan hogyan is zajlik egy szervzett?
Szerintem este 9 fele bevállalok egyet, ha valaki szervez és nem hátráltatná egy 3-as:) -
#4816 Szia!
Először csak bűnözéssel tudsz fejlődni aztán majd részt vehetsz szervezett bűnözésben is 3-as szinttől,5-től pedig szervezhetsz te is. -
#4815 hogy lehet a profilba középre rendezni a cuccokat?(kép,szöveg,stb) -
#4814 érdekelnének eladó cuccok!!!
ha vkinek van vmi amitől szívesen megválna pü
HTX:) -
xxxpaulxxx #4813 jó éjt:D -
#4812 elaludt a gecije
nah mek énis
jo8 alle! -
#4811 1% de nemtok lefeküddni me sittko:D