143580
Maffiózó
-
Darkboy #7371 okok, meghívlak nemsoká, csak meg kell várnom míg 25%-ra felmegy az éberség :D -
#7370 en mennek -
#7369 wáá feladom lehetetlen így fejlődni -
#7368 Meg még egy kis kiegészítés ami nekem szemet szúrt(akinek nem inge....)Vannak olyan periódusok amikor odafigyelünk a másikra,de a legtöbbször le se sz....k mit ír.Értem ez alatt a szintlépéseket meg a segítségkérést vagy egy sima kérdést.Félreértés ne essék én nem a hg-t játszom itt csak egy sima fórumozó vagyok és ez csak a magánvéleményem.És senkit nem buzdítok arra,hogy másból se álljon a topik csak a gratulációkból,de higgyétek el néha jól esik az embernek egy kis elismerés.Részemről befejeztem az off-ot! -
Darkboy #7367 Fegyverest keresek még mindig :P -
#7366 Nekem ok. Én toleráns vagyok. Csak az értelmetlen káromkodást nem bírom (korral járhat). Persze az indokolt érzelemkitörés az ok. De ha valaki csak azért nyomja teli káromkodással a szövegét mert az kúl, vagy megszokásból az idegesít.
Szóltam már párszor, de senkit nem érdekelt. (legalábbis hatása nem lett). -
#7365 Én azt gondolom ezek simán beleférnek a topikba úgy meg pláne,hogy van ami a játékhoz kapcsolódik.Nyugodtan beírhattad volna példának az én hozzászólásomat is.Tegnap majdnem elkezdtek a ki......t focirol meg a f1-ről flémelni na az nemfér bele.Erre mind meg van a megfelelő topik +plusz ha dumálni akarsz akkor irány a saját fórum.Azért betűre pontosan nem kell egy topiknak szigorúan az adott témáról szólnia néha-néha el lehet térni egy kicsit,persze módjával.Viszont ha folyamatosan jön az off akkor van gáz. -
#7364 Sajna nekem még 3 órám van hátra. De holnap ha gondolod megyek veled! -
#7363 kene nekem 3 ember szb-re -
#7362 Nekem is volt ma egy jó!
17-re 17.harmincvalamennyt-t adott!
Örültem. -
#7361 No végre nyomott egy normális edzést, nem is tudom hogy volt-e 13-14 felett mióta 20 az energiám.
20-ra 17-t adott -
tibeee #7360 iagazad van sry -
#7359 jaja GraT!!!
-
#7358 -
#7357 Mostanában szerintem egy kicsit sok az off, és értelmetlenség.
Plö (nem személyek ellen, hanem szöveg ellen szól az idézet):
"bazzz :DDDDDdddddd"
"tibeee mizu?"
"nem sok,bosszant,h ilyen lassu a game:S erre mi a helyzet?"
"halihó:D
#7344: na ezért jó itt fórumozni:D:D"
"nektek az oldal nem baszakszik ? :|"
"utálom a buzi franciákat:'("
Ésatöbbi. És ez még csak fél oldal volt.
Kéne ide egy vaskezű házigazda aki kiszórja a szemetet... -
#7356 Jól nyomod,grat -
#7355 Szintet léptél! Új szinted: 41. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: +10, Energia: +1, Bátorság: +1 -
Darkboy #7354 Fegyverest keresek Kolumbiába.. Akit érdekel, írjon sms-t. :) -
#7353 Magyarázd meg,kiváncsi vagyok mire gondolsz. -
#7352 semmi Xtra......hajtok nagyon a lvl re de igen!!! lasúúúú!:S
-
#7351 bazzz :DDDDDdddddd -
tibeee #7350 nem sok,bosszant,h ilyen lassu a game:S erre mi a helyzet? -
#7349 nem most kezd, már elég régóta ilyen. -
#7348 kb oan a szinvonal most mint az oldalé...
kiegyensúlyozott:) -
#7347 tibeee
mizu? -
#7346 Igen. Kezd kicsit csökkenni a szinvonal... -
tibeee #7345 halihó:D
#7344: na ezért jó itt fórumozni:D:D -
#7344 És ha még ez sem lenne elég... -
#7343 unatkozol? -
#7342 -
#7341 -
htx:D -
#7339 Ha nem megy akkor egy kis segítség
A teljes magyar ABC pedig a következő:
a, á, b, c, cs, d, dz, dzs, e, é, f, g, gy, h, i, í, j, k, l, ly, m, n, ny, o, ó, ö, ő, p, q, r, s, sz, t, ty, u, ú, ü, ű, v, w, x, y, z, zs -
#7338 én vagy 30 perce azon szenvedek hogy elolvassak egy sms-t:D -
#7337 ööö
legalább kint vagy a sittről ha bukó:D -
KoniZTE #7336 Szép volt ! Majd holnap is este fele lesz , várlak ;) Többieket is !! -
#7335 15perc mire rátudok kattintatani autólopásra és ennyi idő alatt minden visszatöltődik 100%-ra -
xxxpaulxxx #7334 nah jó... majd később visszatérek, ez így elviselhetetlen:D -
#7333 grat -
#7332 mostmár nem,mert megint begyorsult :D biztos voltak páran akik ugyanúgy gondolkoztak mint én :D