143580
Maffiózó
-
#7451 Leszel te? -
#7450 Ma még leszek sztm, de a héten nem leszek én se nagyon, mert megyek a tóthokhoz, de lehet Mocoroga vinni fogja a karakterem addig is úgy, hogy nem kell mást keresnetek. -
#7449 lol? -
#7448 Bocsánat:( -
#7447 OkOk!
Nekem meg tanulnom kell majd a nagyvizsgámra. Az húzós lesz.
Többiek bennevannak? -
#7446 Most még szerintem megyek aztán utána kihagyok egyet mert délelőttös leszek keddtől és korán kelek. -
#7445 de azért vicces lenne...:DDddd -
#7444 Max.: Azért ne érts félre, ott az a sok vigyorgó fej a mondataim végén azok azt is jelentik amire gondolsz:D -
#7443 vki külgye már el nekik a jelentkezést mert ennek sose lessz vége -
xxxpaulxxx #7442 Nyugi csallO azért én szeretlek! -
#7441 :D Amúgy ő akart megszöktetni:FlashHun -
#7440 Maximus, Ixub, Mocoroga. Este szb?
-
#7439 Azért ne nézzetek ilyen pöcsnek,mert akkor inkább kilépek a szavazásból:( -
#7438 -
#7437 engem azok inkább beraknának :D -
#7436 :DDD köszi, kell nekem is, de el nem adom :D -
xxxpaulxxx #7435 Azért máskor ne írj olyan nagy számot a jutalom nevű rublikába -
#7434 Ha te leszel a házigazda, akkor azért ezzel lehet tiszteletet parancsolnod csak arra figyelj, hogy gyorsabban fejlődj nálam -
#7433 Tiszta sor.Mindenki tud mindent:D
Egy Don Totto-s megpróbált megszöktetni a börtönből,nofene:D -
#7432 piTTa, ezt neked loptam: Sikeres autólopás, egy Volvo S40 T5 típusú autót loptál -
#7431 Na ne viccelj.Ilyet nem tennék és nem is tehetek.Senkinél sem vagyok különb itt sőt! -
#7430 ok -
#7429 Annak látnám értelmét! -
#7428 nem tudom mit kell ezen ennyit agyalni, de hogy megnyugodj:
egyszerűen csak már idegesítőek vagytok (te és csallO), a visszavont barátságról meg annyit, hogy 10 mondatnál többet nem igen beszéltünk, szal.. -
#7427 Mondjuk azért az jól nézne ki, hogy Max bevágna a kórházba és küldene egy sms-t, hogy offoltál -
#7426 Egyetértek. Ez egy játék, biztos volt oka sztm is csak azokra kéne együtt rászálnunk akik teljesen kivülállók. Itt ha valakinek gondja van akkor inkább tegye be 10p kórházba mint flame-eljen itt:D:D -
#7425 Én úgy tudom,hogy több bátorságot vesz le ha máshonnan lopsz. -
#7424 loptam egy Chevrolet Express Van-t. na ez szep es jo, de az ara 10.000$ :D -
#7423 nincs is indoka ra:)
ennyi.
piTTa, ugyanez. -
#7422 Tisztelem a véleményed, de amikor irok neki itt és a játékban is, és még csak annyit se ír válaszul, hogy unatkoztam, vagy nem tetszik az avatarod, vagy szokd a fájdalmat, akkor télleg nemtom mire vélni. Én nyitott vagyok az elintézzük egymást közt dologra, csak ő nem.
Mondjuk még sosem voltam korházban és érdekes volt. -
#7421 jó csak a különbség hogy akkor nem tudtam, hogy sg-s vagy, ő viszont mindkettejükről tudta :D -
#7420 Na figyuzzatok ide.Engem egyszer levert autoszimulátor(piTTa)is,most lényegtelen ő hányas szintű.A mai napig nem érdekel,hogy miért tette és nem is rinyáltam soha érte.Ha most tenné valószínű jót röhögnék rajta és betenném ide is.Viszont ahogy azt leírtam már valakinek pm-ben ez egy zárt közösség,nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus.És nagyon nem szeretném ha ezért toysoldier^^ közutálatnak örvendene mert ha tudott segített itt sokunknak(magamat is beleértve)már az elejétől.Neki is tele lehet a hócipője akármiért is.Az érintettek majd lerendezik egymás közt és nem hiszem ,hogy oltogatni járna ide.Ennyi,röviden:) -
#7419 eddig csak szebb :) de mondom infókat, amint párat loptam már :) -
#7418 Igen azt én is észrevettem, hogy a parkolónál már lehet lopni Chevi Corvettet is ami kb. 23k-ba megy el. Garázsból még nem loptam olyan autót ami többet érne mint 20k. -
#7417 picit talán jobban.
De több bátorság kell hozzá (3) -
xxxpaulxxx #7416 legtöbbször többet ér, de van amikor ugyan olyan szart adott már nekem:D -
#7415 xp-t hogy adja? -
#7414 nekem ugyan azt adta mint eddig. bar 0%-os serulessel. de probalkozom hatha van uj. kosz az infot;-] -
xxxpaulxxx #7413 igaz
A végén majd őt is beveszik a szicíliaiak(hú de nehéz leírni:O)
Aztán majd kap -
#7412 És többet is ér, vagy csak szebb?